Članek
Kanada: Injekcija za COVID-19 ni cepivo, če so vam to rekli, so vam lagali
Objavljeno Oct 06, 2021

Injekcija/cepivo za COVID-19 NI cepivo: če so vam to rekli, so vam lagali.

Paul Elias Alexander, dr. med. in Howard Tenenbaum DDS, dipl. Perio., PhD, FRCD(C)

*

*

Vir: https://drtrozzi.com/2021/09/the-covid-19-injection-is-not-a-vaccine/

Merila za cepivo

Za cepivo je treba izpolniti več meril:

 

Injekcija mora zagotoviti odpornost s protitelesi proti patogenu (virusu ali bakteriji).

 

2) dokazano mora biti, da protitelesa, ki nastanejo po injiciranju, zagotavljajo zaščito pred tem virusom ali bakterijo

 

3) dokazano mora biti, da injekcija zmanjša število hospitalizacij ali smrti zaradi patogena

 

4) injekcija mora dokazano zmanjšati hude simptome zaradi patogena

 

5) injekcija mora dokazati, da preprečuje prenašanje povzročitelja bolezni

 

6) injekcija mora dokazati, da zaustavi prenos patogena z vas na druge

 

*

Paul Elias Alexander, dr. med

*

 

Preučimo ta merila in razmislimo, ali so izpolnjena, da bi lahko šlo za "cepivo":

 

1) Zdaj smo ugotovili, da injekcija ne zagotavlja imunosti proti virusu COVID-19 (SARS-CoV-2); spodbuja nastanek protiteles proti "sintetičnemu bodičastemu proteinu", ki so ga izdelale vaše celice; ta proteinska bodica ni specifična za virus SARS-CoV-2. 

 

2) proizvedena protitelesa vam morajo zagotoviti zaščito pred povzročiteljem bolezni (virusom SARS-CoV-2); vendar v nobeni študiji ni bilo dokazano, da bi to storila, in razvijalci cepiva so to odkrito povedali, ne vedo, ali bo injekcija zagotovila zaščito

 

3) injekcija ni bila predmet študije, ki bi pokazala, da zmanjšuje število hospitalizacij ali smrtnih primerov; izvedene študije niso bile zasnovane tako, da bi to ocenjevale, in tega niso ocenjevale; izjavili so, da ne vedo

 

4) Injekcija ni bila raziskana tako, da bi pokazala, ali zmanjšuje hude simptome 

 

5) Injekcija ni bila raziskana tako, da bi dokazala, da preprečuje prenašanje patogena

 

6) Injekcija ni bila proučevana tako, da bi dokazala, da zaustavi prenos z ene osebe na drugo osebo

*

prof. dr. Howard Tenenbaum

*

Ali so te injekcije cepiva?

 

Zaključek je torej NE. Ta injekcija za COVID-19 NI cepivo in vse, kar je pokazala, kot so poročali razvijalci injekcije, je učinek na zmanjšanje blagih simptomov COVID-19 (cepiva ne ustavijo okužbe, prenosa, hude COVID, hospitalizacije ali smrti); najbolje jo je opisati kot platformo za prenos genov; študije, ki so jih izvedli razvijalci injekcije, pa niso bile pripravljene tako, da bi pokazale katerega od zgoraj navedenih šestih meril; te injekcije za COVID-19 ne preprečijo prenosa in za to niso bile zasnovane. Povedali so nam, da (razvijalci) merijo, ali injekcija "ublaži" simptome. Tudi v tem primeru ta injekcija ne preprečuje prenosa ali okužbe, vključno z različico Delta.

 

Ali so te injekcije učinkovite pri imunizaciji proti kovidu?

Imamo celo jasne dokaze ameriškega centra za nadzor bolezni (CDC), ki je poročal o izbruhu okužb z virusom SARS-CoV-2, vključno z okužbami s cepivom COVID-19, povezanimi z velikimi javnimi zbiranji - Barnstable bounty, Massachusetts, julija 2021. "Med prebivalci Massachusettsa, ki so med 3. in 17. julijem potovali v mesto, je bilo ugotovljenih 469 primerov COVID-19; 346 (74 %) se jih je pojavilo pri popolnoma cepljenih osebah. S testiranjem so v 90 % vzorcev od 133 bolnikov ugotovili različico Delta. Vrednosti praga cikla so bile podobne med vzorci bolnikov, ki so bili v celoti cepljeni, in tistimi, ki niso bili cepljeni."

 

Gazitova izraelska študija (objavljena 25. avgusta 2021) je morda žebelj v krsto, saj kaže, da "naravna imunost zagotavlja dolgotrajnejšo in močnejšo zaščito pred okužbo, simptomatsko boleznijo in hospitalizacijo, ki jo povzroča različica Delta SARS-CoV-2, v primerjavi z imunostjo, povzročeno z dvemi odmerki Pfizer cepiva BNT162b2 ". Ugotovitve kažejo, da naravna okužba prispeva k veliko večji imunosti kot injekcija.

 

K temu je treba dodati še objavo v reviji LANCET, ki jo je 10. avgusta 2021 objavil Chau et al. in obravnava prenos različice Delta SARS-CoV-2 med cepljenimi zdravstvenimi delavci v Vietnamu, ki še dodatno pokvari podobo injekcij COVID-19 in jo zaradi katastrofalnih ugotovitev vrže v kaos. Pozitivni testi na SARS-CoV-2 so bili opravljeni pri 69 zdravstvenih delavcih. V klinični študiji jih je sodelovalo 62. Raziskovalci so poročali, da so "pridobili 23 zaporedij celotnega genoma. Vsa so pripadala varianti Delta in so se filogenetsko razlikovala od sodobnih zaporedij variante Delta, pridobljenih iz primerov prenosa v skupnosti, kar kaže na stalni prenos med delavci. Virusne obremenitve primerov okužbe s prelomno različico Delta so bile 251-krat večje kot pri primerih okužbe s starimi sevi, odkritimi med marcem in aprilom 2020".

Britanski sistem javnega zdravja, Public Health England (PHE), je v svoji zadnji ponovitvi širjenja in analize različice Delta (poročilo 21) cepljenje s to injekcijo še bolj zmedel, ko je pokazal, da je približno 60 % smrti po okužbi z različico Delta nastopilo pri dvojno cepljenih osebah.

 

Zdaj imamo celo poročila, da so se okužili tudi tisti, ki so v Izraelu prejeli tretji poživitveni odmerek cepiva.  Injekcije ne delujejo, nekateri celo trdijo, da niso delovale nikoli od začetka. In medtem ko se vi trudite razumeti, zakaj zdaj tretji poživitveni odmerek, Izrael svoje prebivalce poziva, naj se pripravijo na četrti poživitveni odmerek.

 

Videli smo tudi, da je bilo v Gibraltarju in na Islandiji injiciranih 90 % prebivalstva, vendar se je število okužb s COVID-19 močno povečalo.

 

Te ugotovitve sprožajo zelo nujna in resna vprašanja za razvijalce injekcij in jasno kažejo, da so injekcije neuspešne. Vsekakor za različico Delta, ki prevladuje.

 

Organi, vključeni v razvoj injekcij COVID-19, so celo navedli, da "lahko zmanjšajo simptome"; nikjer ni omenjeno, da bodo preprečile smrt zaradi okužbe ali zaustavile hude simptome itd. ; nikoli niso bile namenjene temu, da bi vas zaščitile, in ko mediji in vodilni predstavniki javnega zdravja dajejo te izjave, so dvolični in zavajajo javnost; študije po uvedbi injekcije, za katere se zdi, da kažejo, da zmanjšuje (ustavlja) prenos, so po mojem mnenju neoptimalne in potencialno zavajajoče; Trdim, da je bil test RT-PCR verjetno manipuliran in prilagojen za znižanje praga števila ciklov (Ct), da bi zagotovili negativen test, ki bi pokazal, da injekcija deluje; med izrednimi razmerami Ct prilagodite na povišan prag, da bi povečali število okužb (najverjetneje lažno pozitivnih, 90-100 %), da bi pokazali, da se pandemija slabša, in ga znižate, da bi rekli, da je okužb manj. Nimamo dokazov, da je izpolnjen kateri koli od šestih kriterijev za cepivo.

To niso cepiva

To ni cepivo in ni bilo dokazano, da je cepivo, in nobena želja in upanje, da je, ne moreta iz tega narediti cepiva. Poleg tega te injekcije niso bile optimalno preučene, zlasti kar zadeva varnostni del študij. Nimamo ustreznih podatkov o trajanju, ki bi pokazali varnost; s študijami teh injekcij nismo "izključili škode"; nimamo varnostnih profilov; našim otrokom teh injekcij nikoli ne smemo vbrizgati, saj ne vemo, kaj se bo zgodilo srednje- in dolgoročno, in te injekcije niso potrebne glede na skoraj statistično ničelno tveganje okužbe naših otrok, prenosa virusa in hudih posledic v primeru okužbe. Razumeti morate, da tehnologija mRNA še nikoli ni bila uspešno uporabljena, da bi dokazala svojo sposobnost zmanjšanja pojavnosti nalezljivih bolezni pri ljudeh, NIKOLI! O tem nimamo zgodovine in ne vemo, kaj se zgodi, ko lipidni nanodelci (LNP) in sporočilna RNK (mRNA) vstopijo v vaše celice/telesa. Ne vemo, ali se mRNA "izklopi" in se beljakovinske bodice ne proizvajajo več itd. Ne vemo, kam gredo beljakovinske bodice po tem, ko so proizvedene, in za koliko časa.

 

Ustrezne študije strupenosti za razmnoževanje, študije teratogenosti, farmakodinamične študije, farmakokinetične študije itd. niso bile izvedene. Beljakovinska bodica na virusni kroglici je del virusa, ki povzroča uničujoče poškodbe in bolezni zaradi hudega COVID-19. Ta beljakovinska bodica je tista, ki vas ubije in uniči vaše ožilje, saj uniči endotelijsko plast ožilja. Končna faza hude bolezni COVID-19 je bolezen ožilja, ki povzroča strjevanje krvi. Pri končni fazi bolezni COVID-19 ne umrete, ko vam odpovedo pljuča, ker je v pljučih virus. Ne, v resnici umrete zaradi milijonov mikrotrombov (krvnih strdkov). Beljakovinska bodica, ki jo naše celice proizvajajo po cepljenju za COVID-19 (čeprav ni povsem podobna avtentični beljakovinski bodici virusa SARS CoV-2), je patogena in strupena. Je smrtonosna.

Zaključek

 

Zakaj bi torej zdaj v okviru poskusa cepljenja/injiciranja, da bi preprečili hudo bolezen, vbrizgavali nekaj, kar ob okužbi povzroči hudo bolezen (poškoduje naše ožilje)? To je popolnoma nesmiselno. Zakaj so razvijalci kot tarčo za imunski odziv uporabili bodico, če ta zagotavlja zelo ozko "za bodico specifično" imunost z zelo nezrelo informacijsko bazo imunosti? Zaključujem z ugotovitvijo, da cepivo za to izredno stanje nikoli ni bilo potrebno in da se je zdaj pokazalo, da je cepivo, ki je bilo izdelano, neuspešno, saj so se osebe, ki so bile dvakrat injicirane, okužile z različico Delta, kar je povzročilo hude neželene učinke in celo smrt. Zavreti moramo to uvajanje cepiva in ga ustaviti. Program injiciranja je treba ustaviti, da bi lahko razumeli, zakaj je prišlo do te škode in smrti, in ga je treba usmeriti le na najbolj ogrožene osebe, pri katerih se na podlagi izračuna tveganja in koristi odločimo za injiciranje; to injiciranje je popolnoma kontraindicirano za otroke in v bistvu za vse ogrožene osebe, mlajše od 70 let. Razvijalci injekcij, CDC in FDA morajo zagotoviti vsaj takojšnje izvajanje spremljanja varnosti podatkov, etičnih nadzornih odborov, nadzornih odborov za kritične dogodke itd. Najbolje bi bilo, če bi se glede na to, čemur smo priča, program injiciranja v celoti ustavil. Te injekcije se ne smejo dajati nosečnicam ali ženskam v rodni dobi, otrokom, najstnikom ali osebam, ki so prebolele COVID, ali osebam, za katere se sumi, da so prebolele COVID. Pod nobenim pogojem, saj so te injekcije izjemno nevarne.

*

https://theexpose.uk/2021/11/06/bayer-pharmaceuticals-president-admits-mrna-vaccines-are-cell-and-gene-therapy-and-the-public-would-not-have-agreed-to-take-them-if-it-were-not-for-the-pandemic/

https://ussanews.com/bayer-pharmaceuticals-president-admits-mrna-vaccines-are-cell-and-gene-therapy/?fbclid=IwAR2L7YtU_zXKBXQvNb8egvk5vE3I9qJy_QTCf4ynTCsHYfsRq7TAafpjG90

https://www.naturalnews.com/2021-11-18-covid-mrna-shots-gene-therapy-falsely-marketed-vaccines.html

*

https://nultatacka.rs/priznanje-zabranjeni-video-jedan-od-sefova-farmako-kompanije-bayer-stefan-oerlich-ljudi-to-nisu-znali-mrna-vakcine-su-primer-celijske-i-genske-terapije/

https://andraz-tersek.si/recently-s-oelrich-member-of-the-bayer-ag-board-and-head-of-the-pharmaceuticals-division-referred-to-mrna-vaccines-as-cell-and-gene-therapy-and-stated-that-if-you-had-asked-people-two-years-ago/

Recently, S. Oelrich, member of the Bayer AG board and head of the Pharmaceuticals Division referred to mRNA vaccines as “cell and gene therapy” and stated that if you had asked people two years ago about their willingness to have such a “therapy injected into their bodies” you probably would have gotten a “95% refusal rate.

*

https://www.technocracy.news/mrna-technology-to-be-applied-to-other-diseases/

*

Družba Moderna svojo platformo mRNA opisuje kot naslednjo evolucijo v sodobni medicini, ki bo izboljšala odkrivanje, razvoj in proizvodnjo prihodnjih pripravkov za boj proti boleznim. Moderna navaja, da njihova tehnologija mRNA deluje podobno kot računalniški operacijski sistem. Farmacevtsko podjetje opisuje shranjevanje, programsko opremo in aplikacije, ki se odvijajo znotraj prejemnika mRNA. https://jmbknews.substack.com/p/modernas-mrna-platform-the-software