Članek
Zmaga necepljenih na sodišču v Franciji, Španiji in ZDA in tožba Yeadna proti vladi UK in Billu Gatesu
Objavljeno Oct 30, 2021

Loire: prva pravna zmaga bolnišničnih delavcev, ki niso cepljeni proti Covid-19

Tri bolnišnične delavce, ki niso bili cepljeni proti Covid-19, sta sredi septembra suspendirala CHU Saint-Étienne in bolnišnica Roanne. Toda upravno sodišče v Lyonu je v ponedeljek razveljavilo njihove suspenzije.

Od 15. septembra se morate za delo v bolnišnici cepiti proti Covid-19. Bolnišnični delavci, ki niso prejeli injekcij, so bili zato suspendirani. Tako je bilo do včeraj s tremi delavci iz bolnišnic Roanne in Saint-Étienne. Upravno sodišče jima je s povzetkom sodbe razveljavilo suspenz, ker delajo v kuhinjah obratov.

Ker po mnenju upravnega sodišča ljudje, ki delajo v kuhinji, niso ves čas v stiku z bolniki ali negovalci. Sodišče je izrazilo "resen dvom o zakonitosti sporne odločbe". Sodba se nanaša na "lokacijo osrednje kuhinje CHU" v Saint-Étiennu. In navaja, da kuharica bolnišnice Roanne dela "v prizidku, ki se nahaja zunaj bolnišnice." Zato bi bilo veliko manj verjetno, da bi covid-19 prenesli na bolnike ali na nekatere njihove sodelavce.

Univerzitetna bolnišnica Saint-Étienne izpodbija odločitev

Prav zaradi tega "resnega dvoma" je sodišče razveljavilo odločitev o suspendiranju teh agentov. Njegova sodba jim torej dovoljuje, da spet hodijo v službo in ponovno prejemajo plačo.

Toda Univerzitetna bolnišnica Saint-Étienne noče dovoliti, da se zadevna agenta vrneta na delo. Direktor ustanove Olivier Bossard pojasnjuje, da je "stališče CHUSE v tem primeru, da uporablja zakon, ki velja za vse bolnišnično osebje. CHU bo zato izpodbijala odločitev prvostopenjskega sodnika."

https://www.francebleu.fr/infos/societe/loire-premiere-victoire-en-justice-pour-des-agents-hospitaliers-pas-vaccines-contre-le-covid-19-1635189641

https://news.in-24.com/coronavirus/238583.html

* * *

Sodnik je v Chicagu začasno ustavil zahtevo po cepljenju policistov proti virusu COVID-19. Ponedeljkova sodba je velika zmaga policijskih sindikatov, ki so tožili mesto zaradi zahteve po cepljenju.

https://www.wbez.org/stories/covid-19-vaccine-requirement-for-chicago-police-suspended-by-judge/dab4dfc5-8985-4a26-84f4-4024e4b745e2

*

https://thetruthaboutvaccines.com/bidens-vax-mandates-not-going-well/

Sodnik v ameriški zvezni državi blokiral obveznost cepljenja

Včeraj je sodnica okrožnega sodišča v Washingtonu Colleen Kollar-Kotelly izdala začasno odredbo, ki preprečuje, da bi civilnim in vojaškim tožnikom, ki so tožili Bidnovo administracijo zaradi verskih izjem pri cepivih COVID-19, prenehalo delovno razmerje.

"Nobeden od tožnikov, ki so civilni uslužbenci, ne bo disciplinsko kaznovan, dokler bo njegova prošnja za versko izjemo obravnavana," je odredila Kollar-Kotelly. Prav tako je odločila, da "vojaški tožniki v aktivni službi, katerih prošnje za verske izjeme so bile zavrnjene, ne bodo disciplinsko kaznovani ali odpuščeni med trajanjem pritožbenega postopka".

Dvajset tožnikov je tožilo Bidena in člane njegove administracije v njihovi uradni vlogi zaradi izvršnega ukaza z dne 9. septembra, s katerim je bilo predpisano cepljenje za zvezne uslužbence, v skladu s civilno tožbo, vloženo v začetku tega tedna.

*

Tjaša Vuzem 5.11. 2021:

Socialno in delovno sodišče v Bilbau je razveljavilo odpoved pogodbe o zaposlitvi zaposlenega v centru za oskrbo ljudi v kraju Bizkaia, ki je zavrnil cepljenje proti Covid-19‼️.

Sodba socialnega in delovnega sodišča v Bilbau št. 6 z dne 8. oktobra se nanaša na primer zaposlenega v centru za odvisne osebe z več kot 40 zaposlenimi, od katerih so trije zavrnili cepljenje s cepivom Covid-19.

V sodbi je v analizi predloženih dokazov upoštevano, da je imela ena od treh delavk, ki so zavrnile cepljenje, pogodbo za določen čas, ki je bila štirikrat podaljšana, vendar ne po zavrnitvi cepljenja.

Druga delavka je bila cepljen, tretja, ki je predmet te sodbe, pa je bila odpuščena iz disciplinskih razlogov, nakar je vložila tožbo.

Organizacija je delavko odpustila, ker bi naj imela incident z enim od oskrbovancev iz ustanove. Ta incident je bil  v sodbi opredeljen kot manjši in ne bi mogel upravičiti odpustitve iz disciplinskih razlogov. 

Sodišče je na podlagi analize predloženih dokazov ugotovilo, da ima odpoved iz disciplinskih razlogov le videz disciplinskega ukrepa in da se za tem videzom skriva odločitev podjetja, da prekine pogodbo, ker delavka ni bila cepljena.

 https://www.elmundo.es/pais-vasco/2021/11/03/61826145fc6c83853f8b45cb.html?cid=BESOCYEM01&utm_source=twitter&utm_medium=social_besocy&utm_campaign=BESOCYEM01

*

Rabinsko sodišče v New Yorku je razsodilo, da je "popolnoma prepovedano dajati ali celo spodbujati cepljenje za COVID-19 otrokom, mladostnikom, mladim moškim ali ženskam".

Odločitev z naslovom "Official Translation of the Halachic Delineation" je bila sprejeta po osmih urah pričevanj strokovnjakov s tega področja". Dokument se je skliceval tudi na pričevanja "judovskih kolegov, ki so utrpeli poškodbe, ... in tudi na to, kako je ta injekcija škodljiva za reprodukcijo in plodnost".
Dr. Robert Malone je v torek na Twitterju objavil kopijo sodbe. Dokument ni posebej navajal doktorja Malona, vendar je v njem navedeno, da je sodišče zaslišalo "zdravnike, ki so izumili in izdelali [cepivo] mRNA, ki so pričali o njegovem delovanju ..." Dr. Malone je izumitelj cepiv mRNA in RNK kot zdravila.
Haloška izjava je tudi okrcala vladne agencije, ki so zavrnile "preizkušena in preprosta zdravila, ki so bila uspešna pri zdravljenju" COVIDa. Sodišče je kritiziralo tudi iste agencije, ker so spodbujale "strah in ne zdravja - kljub temu, da so se same zavedale", da obstajajo alternativna zgodnja zdravljenja.
Rabinsko sodišče je bilo najbolj zaskrbljeno zaradi škode, ki bi jo otroci in mladi utrpeli zaradi cepljenja za COVID, ter zaradi morebitne škode, ki bi lahko nastala zaradi neznanih dolgoročnih učinkov.
Poleg tega je po mnenju judovske skupine ženskam iste judovske veroizpovedi prepovedano namerno izvajati "sterilizacijo ali preprečevanje plodnosti". Zaradi zaskrbljenosti glede tega, kaj bi lahko injekcija povzročila plodnim ženskam - vključno s tveganji za hudo strjevanje krvi -, "jim je prepovedano vbrizgavanje te injekcije".
Sodišče je tudi pozvalo "vse zdrave odrasle osebe v rodni dobi", naj se "držijo stran" od injekcije, ki povzroča splav.
Poleg tega, da je sodišče prepovedalo in posvarilo pred injekcijo za otroke in mladostnike, je opozorilo, da je "potrebna dodatna pojasnitev" za dajanje injekcije starejšim. Sodba se je sklicevala na "prelomne primere" kot dokaz, da "ni bistvene razlike med tistimi, ki so prejeli mRNA [injekcijo], in tistimi, ki je niso". In "število bolnikov s COVID je primerjalno gledano približno enako pri obeh demografskih skupinah".
Trend, da "popolnoma cepljeni" posamezniki predstavljajo več primerov in smrti - tudi ob upoštevanju velikosti populacije cepljenih skupin - je v zadnjih dneh dokumentiral LifeSiteNews. "Popolnoma cepljene" osebe so septembra na Švedskem in v Združenem kraljestvu predstavljale veliko večino smrti zaradi COVID-19.
Judovska avtoriteta je opozorila na "grobo izkrivljanje" podatkov, ki se nanašajo na tiste, ki umrejo po cepljenju. "Vedeti je treba, da je večina podatkov, ki jih sporočajo vladne agencije, zavajajočih. Na primer, smrt zaradi Covida, ki se zgodi pri osebi po prejemu injekcije, če se je zgodila v štirinajstih dneh po prejemu injekcije, je navedena kot 'necepljena' smrt."
V zadnjih mesecih so spregovorile številne žrtve in družine žrtev poškodb zaradi cepiva COVID, med njimi Ernesto Ramirez, ki je prepričan, da je Pfizerjevo cepivo ubilo njegovega 15-letnega sina in da zdravstveni organi niso prepoznali, da je smrt posledica cepiva. Ernesto je skupaj z drugimi žrtvami cepiv opozoril na škandal, da se je množično prikrivalo na deset tisoče smrtnih primerov, ki bi jih lahko povzročilo cepivo COVID.
*
Po odločitvi zveznega sodišča je Uprava za varnost in zdravje pri delu (OSHA) začasno ustavila izvajanje obveznosti cepljenja, ki jo je v začetku meseca Bidenova administracija napovedala za zasebna podjetja.
Skoraj tri ducate ugovorov zoper mandat so vložile poslovne organizacije in državne vlade, včeraj pa je bilo izbrano 6. okrožno prizivno sodišče ZDA, ki bo skupaj obravnavalo ugovore - vendar ni jasno, kdaj bo ta zadeva obravnavana.
Zvezni mandat bi od več kot 84 milijonov ameriških delavcev zahteval, da se do 4. januarja cepijo proti Covidu-19, sicer bi lahko izgubili službo. Večina Američanov, starejših od 12 let, se je že vsaj enkrat cepila, vendar so delavci močno nasprotovali politiki splošnega cepljenja.
Mandat, napovedan 4. novembra, bi veljal za zasebna podjetja s 100 ali več zaposlenimi. Predsednik Joe Biden je pravilo napovedal septembra, Uprava za varnost in zdravje pri delu (OSHA) ministrstva za delo pa ga je zaradi trenutne krize v javnem zdravstvu napisala v okviru izrednih pooblastil.
Nasprotniki pravila pravijo, da gre za prekoračitev pooblastil izvršilne veje oblasti, medtem ko zagovorniki trdijo, da olajševalne okoliščine pandemije opravičujejo obsežno pravilo.
Kako bi delovala obveznost cepljenja OSHA?
Zahteva za cepljenje bi veljala za delavce v podjetjih s 100 ali več zaposlenimi. Vključena podjetja morajo delavcem, ki se morajo cepiti, in delavcem, ki okrevajo zaradi stranskih učinkov po prejemu odmerka cepiva, zagotoviti plačan prosti čas.
V mandatu je določeno, da mora vsak delavec, ki do 4. januarja ne bo v celoti cepljen, vsaj enkrat tedensko predložiti negativne rezultate testov; od 5. decembra dalje bodo morali necepljeni delavci na delovnem mestu nositi masko.
Če se delavci ne bi hoteli cepiti, bi morali plačati tedenske teste in maske. Vsako podjetje bi moralo po lastni presoji omogočiti delavcem, da namesto cepljenja opravijo tedensko testiranje.
Nekatera podjetja so se že odločila, da bodo uvedla obveznost cepljenja brez izjeme glede maskiranja.
V skladu s podobnim pravilom, objavljenim istega dne, zaposleni v zdravstvenih ustanovah, ki so vključene v program Medicare ali Medicaid - večina zdravstvenih delavcev v ZDA, je zapisano v opombi Bele hiše - nimajo možnosti, da bi namesto cepljenja predložili tedenske teste. Na kratko: če se ne boste cepili, boste izgubili službo. Pravilo za te zdravstvene ustanove ostaja v veljavi in nanj sodna odredba ne vpliva.
Delodajalcem, ki novega pravila ne bi izvajali, bi lahko grozila globa do 14.000 USD na kršitev, čeprav ni jasno, kako je agencija OSHA nameravala uveljaviti to pooblastilo.
Bela hiša ni komentirala odredbe o začasni ustavitvi.
"Novo pravilo agencije OSHA določa spodnjo mejo varnosti in ne zgornje meje," sta 4. novembra v članku za USA Today zapisala minister za delo Marty Walsh in koordinator odziva Bele hiše Covid-19 Jeff Zients. "Številna podjetja so že pristala na uvedbo zahteve po popolnem cepljenju brez možnosti testiranja."
To ni bila prva nacionalna obveznost cepljenja, je pa prva, ki vključuje zasebna podjetja. Biden je septembra podpisal izvršni ukaz, ki od zveznih delavcev in izvajalcev zahteva, da se cepijo proti koronavirusu. Zvezni delavci morajo biti v celoti cepljeni do 22. novembra, zvezni izvajalci pa do 18. januarja.
Če tega ne izpolnijo in nimajo verske ali zdravstvene izjeme, so lahko zvezni uslužbenci in pogodbeniki suspendirani ali odpuščeni.
Obveznost cepljenja močno razdvaja
Odložitev mandata zahtevajo predvsem republikanski guvernerji in skupine, ki podpirajo poslovanje, saj menijo, da mandat ovira trgovino in presega pristojnosti zvezne vlade.
Nacionalna maloprodajna zveza je pravilo označila za "obremenjujoče" za svoje člane v času praznikov. "Ključnega pomena je, da pravilo ne povzroči nepotrebnih motenj v gospodarstvu, ne poslabša že obstoječega pomanjkanja delovne sile in ne obremeni trgovcev na drobno, ki že zdaj sprejemajo precejšnje ukrepe za varnost svojih zaposlenih in strank, z nepotrebnimi dodatnimi zahtevami in regulativnimi bremeni," je pred začasno ustavitvijo zapisal David French, višji podpredsednik za odnose z vlado.
Sedemdeset odstotkov Američanov je v celoti cepljenih, številne velike korporacije pa so že uvedle zahtevo po cepljenju za delavce. Po podatkih časopisa Wall Street Journal ima več kot 20 zveznih držav določeno obveznost cepljenja, večina tožb proti obveznostim na državni in lokalni ravni pa je bila neuspešna.
Usoda izpodbijanja zveznega mandata pa bi lahko bila odvisna od tega, ali bodo v senatu, ki bo obravnaval zadevo, izbrani liberalno ali konservativno usmerjeni sodniki.
Medtem se začenjajo kopičiti dokazi, da je zahteva po cepljenju zaposlenih učinkovita. Do 1. novembra, ko je potekel rok za cepljenje zaposlenih v newyorški policijski upravi, ga je na primer izpolnilo 85 % zaposlenih.
*
Na upravnem sodišču v Renu sta zmagala dva zdravstvena delavca iz bolnišnice Lannion, ki so jima odvzeli plačo, ker se ne želita cepiti. Bili so suspendirani brez plače in zahtevali izplačilo rednih dohodkov. Upravno sodišče v Rennesu je razsodilo v njihovo korist, poroča France bleu.
*
Višje sodišče v Indiji je obtožilo Gatesa in Adar Poonawalla, predsednika Serum Institute of India (SII) zaradi umora23 letnika  zaradi cepiva proti Kovidu-19.
Ogromna zmaga v ZDA! Zvezni sodnik začasno blokiral obveznost cepljenja COVID za zdravstvene delavce v 10 ameriških državah
Zvezno sodišče je v ponedeljek začasno blokiralo obveznost Bidnove administracije glede cepiva COVID za zdravstvene delavce v bolnišnicah, ki prejemajo zvezno financiranje, s čimer je zagotovilo začasno rešitev za zdravstvene delavce v 10 zveznih državah, ki bi se morali do 4. januarja 2022 v celoti cepiti, sicer bi izgubili službo.
Sodnik okrožnega sodišča ZDA Matthew Schelp je izdal predhodno odredbo proti uredbi o nujnih ukrepih Centra za medicino in medicinske storitve (CMS), ki od skoraj vseh zaposlenih, prostovoljcev in zunanjih izvajalcev zahteva, da prvi odmerek prejmejo do 6. decembra, za oba odmerka pa morajo izpolniti rok 4. januarja 2022.
Sodna odredba je sledila tožbi, ki jo je 10. novembra vložila koalicija desetih držav pod vodstvom Missourija. Tožba je trdila, da je mandat kršil zakon o upravnih postopkih in deseti amandma k ustavi ZDA.
Po besedah generalnega državnega tožilca Missourija Erica Schmitta je sistem CMS grozil, da bo nekatere lanske "junake zdravstvenega varstva" spremenil v brezposelne.
Sodnik Schelp je v sodbi zapisal:
"S tem, ko ena vlada nima popolne pristojnosti nad vsemi zadevami javnega življenja, federalizem varuje svobodo posameznika pred samovoljno oblastjo."
Ugotovitve sodišča o vprašljivi kratkoročni in dolgoročni učinkovitosti cepiva ter prenosu bolezni so že dolgo zapoznele.
Najbolj vznemirljive so sodnikove pripombe o tem, da je sistem CMS zavrnil nadomestne možnosti mandata pri osebah z naravno imunostjo, pridobljeno s predhodno okužbo s koronavirusom.
Organizacija Children's Health Defense (CHD) je navdušena, ker je sodnik ugotovil: "Če naj bo sodni nadzor več kot le 'prazen obred', mora sodišče tukaj zahtevati nekaj več kot razlago, ki jo je ponudil CMS za svoje ukrepanje."
Sodnik Schlep je menil:
"pomanjkanje podatkov o statusu cepljenja in prenosljivosti - na splošno - je zaskrbljujoče. CMS namreč navaja, da 'učinkovitost cepiva za preprečevanje prenosa bolezni s strani cepljenih [trenutno] ni znana'.
" CMS tudi priznava, da je nadaljnja učinkovitost cepiva negotova. ("[M]ajhne negotovosti ostajajo glede prihodnjega poteka pandemije, med drugim tudi glede učinkovitosti cepiva pri preprečevanju prenosa bolezni s strani cepljenih [in] dolgoročne učinkovitosti cepljenja[...].")"
Verjetno bo Bidnova administracija do pritožbe na 8. okrožnem sodišču zahtevala izredno odredbo ali pa bo počakala na odločitve v zadevah, vloženih v treh drugih državah.
Na koncu je sodnik Schlep menil:
"... tožniki lahko verjetno dokažejo, da je mandat CMS samovoljen in arbitraren, ker dokazi ne kažejo razumne povezave v podporo izvajanju mandata za cepljenje, širokega obsega mandata, nerazumnega zavračanja alternativ cepljenju ..."
Predsednica in glavna svetovalka Children Health Defense Mary Holland je ob sodbi dejala:
"Očitno se zdi, da se je tok obrnil. To potrjujeta začasna odredba 5. okrožja o prepovedi 'usodno napačnega' Bidenovega mandata za cepljenje delodajalcev Uprave za varnost in zdravje pri delu (OSHA) in poznejša začasna ustavitev mandata s strani Uprave za varnost in zdravje pri delu."
* * *
NA INDIJSKEM VIŠJEM SODIŠČU VLOŽENA PRVA TOŽBA ZA UMOR S CEPIVOM PROTI BILLU GATESU IN ADARJU POONAWALLI,
JE OBJAVILA INDIJSKA ODVETNIŠKA ZBORNICA 25. NOVEMBRA 2021
Na indijskem višjem sodišču vložena prva tožba za umor s cepivom na svetu proti Billu Gatesu in Adarju Poonawalli. [Kiran Yadav Vs. State and ors.Criminal Writ Petition]
Tožnik je zahteval kazenski pregon proizvajalca zdravila AstraZeneca (Covishield) Billa Gatesa, njegovega partnerja Adarja Poonawalla ter drugih vladnih uradnikov in voditeljev, vpletenih v umor 23-letnega moškega, ki je izgubil življenje zaradi cepljenja. Umrli se je cepil s cepivom Covishield, ker je verjel v lažno pripoved, da je cepivo popolnoma varno, in tudi zaradi zahteve železnic, da lahko potujejo le dvakrat cepljeni ljudje.
Odbor AEFI (Adverse Event Following Immunisation) indijske vlade je nedavno priznal, da je bila smrt Dr. SnehalLunawat posledica stranskih učinkov cepiva Covishield. Omenjeno poročilo je razkrilo neresničnost trditev proizvajalca cepiv, da so cepiva popolnoma varna.
Tožnik je zahteval odškodnino v višini 134 milijonov USD in zaprosil za začasno odškodnino v višini 13,4 milijona USD.
Predlagatelj je zahteval tudi testiranje z detektorjem laži in analizo narkotikov pri obtoženem Billu Gatesu in drugih.
V primeru pred ameriškim sodiščem v zvezi s stranskimi učinki mRNA cepiv je sodišče sprejelo poravnavo o odškodnini v višini 101 milijona ameriških dolarjev za žrtev.
V drugem primeru v Ameriki je CIA, urad za kriminalistične preiskave FDA, od farmacevtske družbe GlaxoSmithKline izterjal približno 10,2 milijarde ameriških dolarjev zaradi različnih kršitev, vključno z zatajitvijo stranskih učinkov zdravil in ogrožanjem življenja Američanov.
Podjetje je nezakonito promoviralo nekatera zdravila na recept, ni poročalo o nekaterih varnostnih podatkih in je bilo civilno odgovorno za domnevno napačne prakse poročanja o cenah.
Ustavni senat indijskega vrhovnega sodišča je v zadevi Anita Kushwaha (2016) 8 SCC 509 jasno povedal, da pravice Indijcev niso nič manjše od pravic ljudi po svetu.
V Indiji se pričakuje, da bo kmalu vloženih več tisoč odškodninskih zahtevkov.
Sodba v zadevi Montgomery [2015] in tudi Splošna deklaracija o bioetiki in človekovih pravicah iz leta 2005 jasno navaja, da je treba osebo, preden ji damo cepivo ali katero koli zdravljenje, obvestiti o stranskih učinkih zdravila in tudi o alternativnih sredstvih, ki so na voljo.
Če se katera koli oseba cepi z zamolčanjem dejstev ali z lažjo, da so omenjena cepiva popolnoma varna, pomeni, da je bila privolitev pridobljena z goljufijo. V Indiji je cepljenje s prevaro, s silo/prisilo ali s postavljanjem določenih omejevalnih pogojev civilna in kazenska kršitev. [Registrar General Vs. State of Meghalaya 2021 SCC OnLineMegh 130].
Na podlagi zgoraj navedenega pravnega stališča je vložnik peticije zahteval registracijo F.I.R. na podlagi več členov indijskega zakonika IPC in člena 51(b), 55 zakona o obvladovanju nesreč iz leta 2005 proti zadevnim uradnikom, ki so cepiva tržili kot popolnoma varna.
Bill Gates in Adar Poonawalla, partnerja pri proizvodnji cepiva Covishield (AstraZeneca), sta bila obtožena sodelovanja v zaroti.
V Indiji je oseba, ki dovoli lažno trženje svojega izdelka, prav tako spoznana za krivo zaradi svojega dejanja, ki ga je storila ali opustila. V zvezi s tem se uporabijo določbe oddelkov 120, 34, 109 itn. zakona IPC, da sta Bill Gates in Adar Poonawalla kriva množičnih umorov. oddelkov 302, 115 itn. zakona IPC.
Predlagatelj se je skliceval tudi na kriminalno preteklost Billa Gatesa, ki je v Indiji z nepooblaščenim preskušanjem cepiv proti HPV ubil osem otrok ženskega spola, in sodbo ustavnega senata vrhovnega sodišča v zadevi Kalpana Mehta (2018) 7 SCC 1, ki je močan dokaz proti Billu Gatesu in njegovemu sindikatu za cepiva.
Prosilec se je skliceval tudi na dokaze o zloveščem načrtu Billa Gatesa s programom cepljenja proti otroški paralizi, ki je uničil življenja 450.000 otrok v Indiji, saj so utrpeli novo vrsto paralize zaradi cepiva. Tudi to je dodaten dokaz o sprevrženi in zločinski miselnosti Billa Gatesa.
Po mnenju strokovnjakov ni možnosti, da bi Bill Gates v tem primeru dobil varščino, vse premično in nepremično premoženje obtoženca pa bo kmalu zaplenjeno.
Različne družbene organizacije in navadni ljudje so se odločili, da bodo izkoristili državljansko pravico do aretacije obtožencev, kot je določeno v 43. členu Kazenskega zakonika. V skladu z navedenim členom lahko vsak državljan aretira Billa Gatesa, Adarja Poonawallo in druge obtožence ter jih izroči policiji.
Tožba ima 278 strani in je na naslovu: https://indianbarassociation.in/.../11/KIRAN-YADAV-WP.pdf
*

Quebec odustao od obaveznog cijepljenja za zdravstvene radnike!

*

https://reclaimthenet.org/uk-court-sides-with-doctor-fired-over-covid-narrative-skepticism-on-social-media/

*

https://publishwall.si/mozetic.uros/post/613772/ameriski-okrozni-sodnik-r-stan-baker-je-odredil-blokado-bidenovega-obveznega-cepljenja-po-vsej-drzavi

https://gpmaljevac.com/amerika-slavi-srusena-odluka-o-obveznom-cijepljenju-i-testiranju/

*

Sodnik v Padovi je predal primer necepeljenih zdravstvenih delavcev na evropsko sodisce, kolikor razumem ker cepiva nimajo koncne odobritve in obstajajo alternative za zdravljenje covida.

https://scenarieconomici.it/esiste-un-giudice-a-padova-rinviato-alla-cgue-lobbligo-vaccinale-di-leguleia/?fbclid=IwAR24kK2NlL2_fmoLOiKq0rilbpn_5QSmgtw6JKqU3ORXwUnm-MS5fvrhCSs

*

https://www.logicno.com/politika/big-pharma-gates-fauci-britanski-zvanicnici-optuzeni-za-zlocine-protiv-covjecnosti-u-tuzbi-medunarodnom-sudu.html?fbclid=IwAR2VlpcXFHvRfKhxmkQ6PJ6-If26CbYrO3taLY_SFvntH0lFRFqPkaDHw9Q

*

Belgijska tožba je bila uspešna pri ukrepih zaprtja kinodvoran, gledališč...

https://www.ddbnews.org/belgisches-gericht-kippt-schliessung-von-kinos-theatern-und-kunstzentren/

*

Tožba odvetnice in dr. Michaela Yeadna proti vladi UK, proizvajalcem cepiv, Rockefeller in Gates Fundaciji, NIAID - dr. Fauciju:

https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf#page=37

*

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mjere-zabrane-kretanja-i-obaveznog-nosenja-maski-su-neustavne/201222110?fbclid=IwAR2UnA1D03CP2J8ApnmiaczFzKJP8j_gmkSCUyZeLFYTPz2tDPsGrPI2wjU

Leto 2020 Bosna

*

https://www.paraf.hr/lovrinovic-podizemo-niz-tuzbi-protiv-svih-koji-su-lagali-manipulirali-i-zaradivali-na-plandemiji/?fbclid=IwAR0pHOK5uIlwMRJC_RqGVrXKb2e8wfpBSjNBeY00RsKfr6XSdlHR7B8dVW4

*

https://bosniapress.net/advokat-mirnes-ajanovic-najavio-dr-ednanu-drljevicu-krivicnu-prijavu-zbog-poticanja-na-segregaciju-nevakcinisanih-gradjana/?fbclid=IwAR0WMKxCn-4zPTueEV_AqCLhThZ3qeeFyc-vE0o-BS_zYxeuhYgVj4XNSzE

*

7. januar 2022 : OBVESTILO ZA JAVNOST

 

BRITANSKA POLICIJA JE ZAČELA OBSEŽNO PREISKAVO KORPORATIVNIH KAZNIVIH DEJANJ, POVEZANIH S CEPIVOM mRNA za COVID-19 IN OGROŽANJA JAVNEGA ZDRAVJA

 

Številka kaznivega dejanja metropolitanske policije: 6029679/21. Številka zadeve Mednarodnega kazenskega sodišča (Haag): OTP-CR-473/21

 

V teku je največja mednarodna kazenska preiskava na svetu, v kateri sodelujejo policija Hammersmith, metropolitanska policija in Mednarodno kazensko sodišče. Policija Združenega kraljestva je sprejela podporne informacije in se strinjala, da obstaja dovolj dokazov za nadaljevanje postopka pod zgoraj navedeno številko kaznivega dejanja. Kazenska ovadba ima 1.100 strani.

 

Zadevo so 20. decembra 2021 vložili Sam White MD, Philip Hyland (PJH Law), Lois Bayliss (Broad Yorkshire Law) in upokojeni policist Mark Sexton. Prošnje za nadaljnjo pomoč so bile poslane mednarodnemu odvetniku Robertu F. Kennedyju mlajšemu (nečaku J. F. Kennedyja), Dr. Reinerju Fuellmichu (nemškemu korporativnemu odvetniku, ki je zmagal v primeru škandala z emisijami proti Volkswagnu, Audi), Dr. Michaelu Yeadonu (nekdanjemu podpredsedniku družbe Pfizer) ter številnim drugim zdravnikom, profesorjem, virologom, biologom, strokovnjakom za podatke in odvetnikom na nacionalni in mednarodni ravni; nekateri od njih so že vzpostavili neposreden stik s policijo, kar je potrdil načelnik Simpson (pomočnik Cresside Dick, vodje metropolitanske policije).

 

V pritožbah so navedena številna huda kazniva dejanja, vključno s kršitvijo in zlorabo javne funkcije, ubojem iz hude malomarnosti, ubojem s strani korporacij, umorom, zaroto za umor, genocidom in zločini proti človeštvu.

 

Dokazi, ki sta jih Philip Hyland in Dr. Sam White predložila proti britanski regulativni agenciji za zdravila in izdelke za zdravstveno varstvo (MHRA), so obremenjujoči in dokazujejo, da ni ustrezno preverjala podatkov, poskusov in študij o cepivih ter da je še naprej ignorirala smrt, škodo in poškodbe, ki jih povzročajo cepiva.

 

Mark Sexton pravi: "To je zdaj živa kazenska preiskava. Prisiljeni smo bili ukrepati zaradi samozadovoljstva vlade Združenega kraljestva, čeprav se je v celoti zavedala katastrofalnih številk smrti in poškodb tako odraslih kot otrok. To ni nič drugega kot genocid; ponovno se zdi, da je dobiček pomembnejši od ljudi. V teku je namerna kampanja splošnega dezinformiranja. Mnogi se niti ne zavedajo, da je cepivo za covid-19 še vedno poskusni izdelek. To je najobsežnejša kriminalistična preiskava, kar jih je bilo kdaj koli izvedenih. Nacionalni škandal, ki ogroža življenja in preživetje vseh ljudi v Združenem kraljestvu. Če ljudje želijo neizpodbitne trenutne dokaze, predlagam, da si v vmesnem času ogledajo študije o škodljivosti cepiv za covid-19 na strani: 

(https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/)

https://notaakhirzaman.com/9084/

https://www.hop.com.hr/2021/12/16/britanski-tim-podnio-je-tuzbu-o-zlocinima-protiv-covjecnosti-medunarodnom-kaznenom-sudu-icc/?fbclid=IwAR0Z4hc86_exjLCn0wdKRXTSkFBDToLjiMGtVifR-bd5AmNHCxHru8WHQHY

*

Sodba ljudskega sodišča (nima pravnih posledic): https://epoha.com.hr/2022/01/16/medunarodni-sud-osudio-je-najvise-duznosnike-pfizera-glaxosmithklinea-kine-i-vatikana-za-zlocine-protiv-covjecnosti/?fbclid=IwAR2kTITFK_OanUtGKACSzpEqPbpHpnvs5O6Dvg2047LT3y1DAA-63UvBBRI

*

Zvezni sodnik v Teksasu je izdal sodno odredbo za celotno državo, ki blokira Bidnovo obveznost cepljenja za zvezne uslužbence.

https://www.documentcloud.org/documents/21183444-judge-jeffrey-brown-injunction-against-fed-employee-vaccine-mandate

Sodnik v Teksasu je v petek odločil, da predsednik Joe Biden ne more zahtevati, da se zvezni uslužbenci cepijo proti koronavirusu, in vladi ZDA je preprečil, da bi disciplinsko kaznovala uslužbence, ki tega niso storili. Biden je izdal odredbo, s katero je od približno 3,5 milijona delavcev zahteval, da se cepijo do 22. novembra, pri čemer ni bilo mogoče upoštevati verskih ali zdravstvenih zadržkov, sicer jih je doletela disciplinska kazen ali odpust. Ameriški okrožni sodnik Jeffrey Brown je dejal, da je vprašanje, ali lahko Biden "od milijonov zveznih uslužbencev zahteva, da opravijo zdravstveni postopek kot pogoj za njihovo zaposlitev. To je glede na trenutno stanje zakonodaje, kot ga je nedavno izreklo vrhovno sodišče, šlo predaleč." Sodnikova odločitev je zadnja v vrsti sodnih odločitev, ki nasprotujejo vladnim zahtevam glede cepljenja.

https://www.reuters.com/legal/government/us-judge-blocks-biden-federal-employee-covid-19-vaccine-mandate-2022-01-21/

*

https://childrenshealthdefense.org/defender/supreme-court-vaccine-mandates-big-questions/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=78691755-4889-4368-beac-7f6dcda2531e

*

130 članov obalne straže toži zvezno vlado zaradi obveznosti cepljenja

Več kot 130 pripadnikov ameriške obalne straže je vložilo skupinsko tožbo, v kateri trdijo, da so bile verske izjeme, ki so jih vložili kot odgovor na obveznost Bidnove administracije glede cepiva COVID-19 za pripadnike vojaške službe, nezakonito zavrnjene.

https://childrenshealthdefense.org/defender/coast-guard-members-sue-federal-government-covid-vaccine-mandates/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=eeb8dfbb-4c4b-485e-a07b-2212d7ff84e8

*

Pričakujte, da bodo zavarovalnice tožile proizvajalce cepiv, da bi pokrile izplačila zaradi eksplozije zgodnjih nepričakovanih zahtevkov za smrtnost...

https://expose-news.com/2022/08/06/expect-insurance-to-sue-vaccine-manufacturers/

*

Skupina zdravstvenih radnika koji su tužili svoju bolnicu zbog obaveznih cjepiva protiv COVIDA-19 trebali bi dobiti 10 milijuna dolara, prema sporazumu o nagodbi podnesenom 29. srpnja.

Otprilike desetak radnika na NorthShore University HealthSystem u Illinoisu podnijelo je tužbu u listopadu 2021., tvrdeći da ustanova nezakonito ne odobrava vjerska izuzeća mandatu.

Nakon osam mjeseci pregovora, radnici i NorthShore “složili su se riješiti ovaj slučaj”, navodi se u memorandumu podnesenom saveznom sudu.

Prema uvjetima nagodbe, NorthShore će uplatiti 10.337.500 dolara u fond za nagodbu za radnike pogođene njihovim mandatom — točnije, radnike koji su između 1. srpnja 2021. i 1. siječnja 2022. tražili vjerski izuzetak i odbijeno im je ili su primili cjepivo kako bi izbjegli otkaz ili su bili otpušteni ili dali otkaz. U tu kategoriju spadaju oko 473 radnika.

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/medicinari-koji-su-tuzili-bolnicu-zbog-obaveznog-cjepiva-dobili-10-milijuna-dolara.html

*

Zgodovinska odločitev italijanskega sodišča proti obveznemu cepljenju + pravno ugotovljeno tveganje cepiva Covid za človeški genom (Italija)

6. julija 2022 je sodišče v Firencah potrdilo sodbo, s katero je razveljavilo ukrep, ki ga je proti enemu od svojih članov sprejel red psihologov Toskane, in sicer iz razloga, da "začasna prepoved opravljanja poklica ogroža primarne pravice posameznika, kot sta pravica do preživetja in pravica do dela".

Sodnik je odločil, da psihologu za opravljanje dela ni treba biti cepljen, tako da je ugotovil, da:

te snovi ne preprečujejo okužbe in prenosa. Zato po italijanski zakonodaji ne more obstajati obveznost.

Prav tako priznava, da te snovi povzročajo hude neželene učinke.

Zato je še manj legitimno kogar koli prisiliti k cepljenju.

Sodnica je v središče postavila človekovo dostojanstvo in dvakrat omenila obdobje nacizma in fašizma. Obvezno cepljenje je mogoče, če obstaja informirana privolitev. Za injekcije Covid je pojasnila, da informirana privolitev ni mogoča, saj zaradi industrijske in domnevne vojaške skrivnosti ne poznamo sestavin in mehanizmov teh snovi.

Ta začasna odločba je utemeljena z resno ugotovitvijo: ni pravice, da se državljanu začasno odvzame pravica do dela na podlagi te nezakonite zahteve za cepljenje s temi eksperimentalnimi snovmi.

S to zgodovinsko odločitvijo sodišča je "tveganje za človeški genom zdaj zakonito ugotovljeno", je v intervjuju za italijanski radio dejala Renate Holzeisen, italijanska odvetnica, ki se ukvarja z varstvom človekovih pravic.

"To bi lahko bil mejnik," je dejal Reiner Fuellmich med zasedanjem odbora Corona 113, ko je intervjuval Renate Holzeisen.

https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/historic-decision-by-italian-court/

*

Washington, DC (2. avgust 2022) - Javne izjave, elektronska sporočila in nedavno javno objavljeni dokumenti dokazujejo, da so predsednik Združenih držav Amerike in drugi visoki uradniki Bidnove administracije kršili prvi amandma, ko so družbeno-medijskim podjetjem naročili, naj cenzurirajo stališča, ki so v nasprotju s sporočili vlade o Covidu-19. Danes se je Zveza za nove državljanske svoboščine pridružila tožbi, State of Missouri ex rel. Schmitt, et al. proti Joseph R. Biden, Jr., et al., in zastopa priznane epidemiologe in soavtorje izjave iz Great Barringtona, doktorja Jayanto Bhattacharya in Martina Kulldorffa, ter doktorja Aarona Kheriatyja in Jill Hines. Platforme družbenih medijev so po naročilu zvezne vlade večkrat cenzurirale stranke združenja NCLA, ker so na teh platformah izražale stališča, ki so bila v nasprotju z mnenji o omejitvah Covid-19, ki jih je odobrila vlada.

Ta zahrbtna cenzura je bila neposredna posledica nenehne kampanje zvezne vlade, da bi utišala tiste, ki izražajo stališča, ki odstopajo od stališč Bidnove administracije. Javne grožnje vladnih uradnikov, da bodo kaznovali podjetja družbenih medijev, ki ne bodo izpolnjevala njihovih ukazov, dokazujejo to povezavo, kot tudi elektronska sporočila Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) in Ministrstva za domovinsko varnost (DHS) podjetjem družbenih medijev, ki so bila šele nedavno objavljena.

https://nclalegal.org/2022/08/ncla-clients-join-missouri-and-louisiana-suit-challenging-govt-directed-social-media-censorship/

https://nclalegal.org/wp-content/uploads/2022/08/PRESS-RELEASE_Missouri-v.-Biden_Final.pdf

tožba 118 strani: https://nclalegal.org/wp-content/uploads/2022/08/Doc.-45-First-Amended-Complaint.pdf

https://www.technocracy.news/united-nations-penalizes-criticisms-against-technocrat-takeover/

*

Pravna bomba: 10 milijonov dolarjev pravne poravnave za zdravstvene delavce, ki so bili prisiljeni vzeti mRNA cepivo. Skupina skoraj 500 zdravstvenih delavcev naj bi prejela 10 milijonov dolarjev v prvi tovrstni poravnavi, v kateri so izpodbijali obveznost cepiva COVID-19, ki jo je uvedla njihova bolnišnica.

Koalicija delavcev v zdravstvenem domu NorthShore University HealthSystem v Illinoisu je oktobra 2021 vložila tožbo, v kateri je trdila, da zdravstvena ustanova nezakonito zavrača verske izjeme od obveznosti cepljenja. Poravnalni sporazum, ki ga je 29. julija sklenilo severno okrožno sodišče zvezne države, pomeni, da bo 473 sedanjih in nekdanjih zdravstvenih delavcev kmalu prejelo odškodnino zaradi zavrnitve verskih izjem od zahteve zdravstvenega sistema po cepljenju. https://www.washingtonexaminer.com/restoring-america/fairness-justice/healthcare-workers-subjected-to-vaccine-mandate-will-get-10m-in-legal-settlement

*

Po nedavni objavi odločitve državnega sveta o neustavnosti podaljšanja obveznega cepljenja zdravstvenih delavcev in ob čakanju na odločitev državnega sveta o obveznem cepljenju delavcev posebnih enot za nesreče grški oddelek Svetovne zveze za svobodo ponovno poudarja, da se svoboda samoodločanja, tako kot vse naše svoboščine in pravice, vključno s pravico do informiranega soglasja, ne sme zaobiti ali razveljaviti zaradi zahtev izrednih razmer, s katero koli oceno in za katero koli "razumno" obdobje. Niso podrejene zahtevam in odločitvam katerega koli sodišča. Kot ljudje se rodimo svobodni in za to od nikogar ne potrebujemo dodatne potrditve. Skratka, odločitev posredno potrjuje nesprejemljivo stališče, da je lahko pripravek, medicinski postopek, če je ocenjen kot varen in učinkovit, obvezen. Menimo, da skuša odločitev državnega sveta delovati kot razbremenilni ventil, ki naj bi izpraznil nakopičeno ogorčenje, dal vtis "zmage" zdravstvenim delavcem in gibanju, ki jih podpira, hkrati pa se nacionalna zdravstvena služba predaja zasebnemu sektorju. Nenehno se potrjuje, da se bo brez množične neposlušnosti in brez prevratov, vključno s , sodniki, politiki, vojsko, policijo, bankami, mediji, nadaljevala "izredna" psihodrama kot odgovor na direktive orkestratorjev Velikega ponovnega zagona v Svetovnem gospodarskem forumu, ki si prizadevajo za popolno zasužnjenje državljanov. Ne bomo prenehali vzbujati sodržavljanov in se boriti za to, da se to nikoli ne bi zgodilo. To je, milo rečeno, neustrezno in se izvaja iz političnih razlogov, ki so povezani z ohranjanjem domnevnega "demokratičnega spektra" na oblasti na prihajajočih volitvah, s čimer se krepi vse večja politična polarizacija. https://worldfreedomalliance.org/gr/news/too-little-too-latethe-greek-section-of-the-world-freedom-alliance-calls-on-the-greek-government-immediately-to-implement-the-decision-of-the-council-of-state/

Grški državni svet - najvišje upravno sodišče v državi - je v četrtek, 24. novembra, sprejel odločitev, ki bi lahko pomenila konec 15-mesečne sage za necepljene grške zdravstvene delavce, ki so bili od 1. septembra 2021 suspendirani brez plačila, ker se niso odločili prejeti cepiva COVID-19, da je nadaljevanje obveznosti cepljenja za zdravstvene delavce v Grčiji v nasprotju z ustavo. Odločitev odpira pot delavcem, ki so bili suspendirani, da se vrnejo na svoja delovna mesta, čeprav še ni jasno, ali bo grška vlada upoštevala odločitev ali pa bo našla način, da jo izpodbija ali zaobide. https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/greek-high-court-overturns-vaccine-requirement-for-health-workers/

(Washington, DC) - Organizacija Judicial Watch je sporočila, da je vložila tožbo na podlagi zakona o svobodi obveščanja (FOIA) proti ameriškemu ministrstvu za zdravje in socialne zadeve (HHS) za dokumentacijo o študijah varnosti cepiva COVID-19. Tožba je bila vložena na okrožnem sodišču ZDA za okrožje Columbia, potem ko je Nacionalni inštitut za alergije in nalezljive bolezni (sestavni del HHS) neustrezno odgovoril na zahtevo Judicial Watch FOIA z dne 1. junija 2022 za: 1. Vse varnostne študije, podatke, poročila in analize, ki jih je pripravil Oddelek za mikrobiologijo in nalezljive bolezni (DMID) v zvezi z varnostjo "cepiv" in/ali genskih terapij za zdravljenje in/ali preprečevanje SARS-CoV-2 in/ali COVID-19 podjetij Pfizer, BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson in Janssen. 2. Vsa elektronska sporočila, poslana uradnikom DMID in od njih v zvezi z varnostjo "cepiv" in/ali genskih terapij za zdravljenje in/ali preprečevanje SARSCoV-2 in/ali COVID-19 podjetij Pfizer, BioNTech, Moderna, Johnson & Johnson in Janssen: Tožba je na strani: https://www.judicialwatch.org/documents/jw-v-hhs-niaid-vaccine-safety-complaint-03153/ https://www.judicialwatch.org/covid-vaccine-safety-studies/

Pravna bomba: 10 milijonov dolarjev pravne poravnave za zdravstvene delavce, ki so bili prisiljeni vzeti mRNA cepivo. Skupina skoraj 500 zdravstvenih delavcev naj bi prejela 10 milijonov dolarjev v prvi tovrstni poravnavi, v kateri so izpodbijali obveznost cepiva COVID-19, ki jo je uvedla njihova bolnišnica. Koalicija delavcev v zdravstvenem domu NorthShore University HealthSystem v Illinoisu je oktobra 2021 vložila tožbo, v kateri je trdila, da zdravstvena ustanova nezakonito zavrača verske izjeme od obveznosti cepljenja. Poravnalni sporazum, ki ga je 29. julija sklenilo severno okrožno sodišče zvezne države, pomeni, da bo 473 sedanjih in nekdanjih zdravstvenih delavcev kmalu prejelo odškodnino zaradi zavrnitve verskih izjem od zahteve zdravstvenega sistema po cepljenju. https://www.washingtonexaminer.com/restoring-america/fairness-justice/healthcare-workers-subjected-to-vaccine-mandate-will-get-10m-in-legal-settlement

Prizivno sodišče 4. okrožja Kalifornije je ta teden razsodilo proti (https://ca-times.brightspotcdn.com/5c/86/5b6f58dd4495a769e26f98cfa10b/d079906opinion.pdf) zahtevi šolskega okrožja San Diego Unified School District glede cepiva COVID-19 za dijake COVID-19. V torek (22. novembra) se je pritožbeno sodišče strinjalo z lanskoletno odločitvijo nižjega sodišča, da šolsko okrožje nima pristojnosti, da bi določilo lastno obveznost cepljenja. Sodišče je zavrnilo več zagovorov okrožja v zvezi z njegovim mandatom, med drugim, da je v skladu z odgovornostjo za zagotavljanje varnosti učencev, da se lahko oblikujejo programi za izpolnjevanje "lokalnih potreb" in da mandat nekako dejansko ni mandat, ker omogoča učencem "samostojno učenje doma", če se odločijo, da ga ne bodo izpolnili. "Dvomimo, da učenci in njihovi starši zaznavajo resnično izbiro. Za nekatere bi samostojno učenje verjetno pomenilo korak nazaj," so zapisali. Vir: Telegram sodba

"Val sodnih sporov" zaradi obveznega cepljenja COVID - zadnja, ki se soočata s tožbami, sta družba Nike in Univerza v Washingtonu. Podjetje Nike in Univerza države Washington sta zadnja delodajalca, ki se soočata s tožbami zaposlenih, ki so izgubili službo zaradi obveznega cepiva COVID-19. https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-vaccine-mandate-lawsuits-nike-washington-state-university/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=aed51bba-83de-4a2d-ba56-1e5b012183b8

Tožnik John Paul Beaudoin in njegova pravna ekipa vlagajo tožbo proti guvernerju Massachusettsa Charlieju Bakerju, javnemu zdravniku in glavnemu zdravniku ter drugim državnim zainteresiranim stranem. Svojo tožbo opisujejo kot "zahtevo za sodno odredbo, ker vir goljufivega zavajanja, ki je bilo namerno izvedeno, še naprej škoduje tožniku in javnosti". https://www.naturalhealth365.com/new-lawsuit-accuses-government-of-committing-covid-fraud.html

Bravo!

Washington, DC (2. avgust 2022) - Javne izjave, elektronska sporočila in nedavno javno objavljeni dokumenti dokazujejo, da so predsednik Združenih držav Amerike in drugi visoki uradniki Bidnove administracije kršili prvi amandma, ko so družbeno-medijskim podjetjem naročili, naj cenzurirajo stališča, ki so v nasprotju s sporočili vlade o Covidu-19. Danes se je Zveza za nove državljanske svoboščine pridružila tožbi, State of Missouri ex rel. Schmitt, et al. proti Joseph R. Biden, Jr., et al., in zastopa priznane epidemiologe in soavtorje izjave iz Great Barringtona, doktorja Jayanto Bhattacharya in Martina Kulldorffa, ter doktorja Aarona Kheriatyja in Jill Hines. Platforme družbenih medijev so po naročilu zvezne vlade večkrat cenzurirale stranke združenja NCLA, ker so na teh platformah izražale stališča, ki so bila v nasprotju z mnenji o omejitvah Covid-19, ki jih je odobrila vlada. Ta zahrbtna cenzura je bila neposredna posledica nenehne kampanje zvezne vlade, da bi utišala tiste, ki izražajo stališča, ki odstopajo od stališč Bidnove administracije. Javne grožnje vladnih uradnikov, da bodo kaznovali podjetja družbenih medijev, ki ne bodo izpolnjevala njihovih ukazov, dokazujejo to povezavo, kot tudi elektronska sporočila Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) in Ministrstva za domovinsko varnost (DHS) podjetjem družbenih medijev, ki so bila šele nedavno objavljena. Tožba ima 118 strani in se nahaja na naslovu: https://nclalegal.org/wp-content/uploads/2022/08/Doc.-45-First-Amended-Complaint.pdf https://nclalegal.org/2022/08/ncla-clients-join-missouri-and-louisiana-suit-challenging-govt-directed-social-media-censorship/

130 članov obalne straže toži zvezno vlado zaradi obveznosti cepljenja Več kot 130 pripadnikov ameriške obalne straže je vložilo skupinsko tožbo, v kateri trdijo, da so bile verske izjeme, ki so jih vložili kot odgovor na obveznost Bidnove administracije glede cepiva COVID-19 za pripadnike vojaške službe, nezakonito zavrnjene. https://childrenshealthdefense.org/defender/coast-guard-members-sue-federal-government-covid-vaccine-mandates/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=eeb8dfbb-4c4b-485e-a07b-2212d7ff84e8