Članek
Deklaracija o mednarodni zdravstveni krizi zaradi smrti in poškodb s cepivi za Covid-19
Objavljeno Sep 17, 2022

Razglasitev mednarodne zdravstvene krize zaradi smrti in bolezni, povezanih s cepivi za COVID-19

Do zdaj je bilo zbranih več kot 10.000 podpisov zdravnikov, ki so razglasili mednarodno medicinsko krizo zaradi škodljivih učinkov injekcij "cepiva" za Covid-19 na osnovi mRNA. Zdravniki si prizadevajo razviti uspešne protokole za zdravljenje poškodb zaradi cepiv, vendar je za to potrebno mednarodno sodelovanje. Medtem se kopičijo smrtni primeri, cepljenje pa se nadaljuje. ⁃ 

DEKLARACIJA

Zdravniki in znanstveniki z vsega sveta izjavljamo, da obstaja mednarodna medicinska kriza zaradi bolezni in smrti, povezanih z uporabo izdelkov, znanih kot cepiva za COVID-19.

 V državah, kjer je večina prebivalstva prejela tako imenovana cepiva za COVID-19, smo trenutno priča povečani umrljivosti. Nacionalne in mednarodne zdravstvene ustanove te prekomerne umrljivosti do zdaj niso dovolj preučevale.

Posebej zaskrbljujoče je veliko število nenadnih smrti pri prej zdravih mladih ljudeh, ki so bili cepljeni s temi "cepivi", pa tudi veliko število splavov in perinatalnih smrti, ki še niso bile raziskane.

Uradno so poročali o velikem številu neželenih stranskih učinkov, vključno s hospitalizacijami, trajno invalidnostjo in smrtnimi primeri, povezanimi s tako imenovanimi "cepivi za COVID-19".

To število nima primere v svetovni zgodovini cepljenja.

Če preučimo poročila v sistemu VAERS ameriškega Centra za nadzor bolezni (CDC), britanskem sistemu rumenih kart, avstralskem sistemu za spremljanje neželenih dogodkov, evropskem sistemu EudraVigilance in podatkovni zbirki VigiAccess Svetovne zdravstvene organizacije, je bilo do danes zabeleženih več kot 11 milijonov prijav neželenih učinkov in več kot 70 000 smrti, ki so bili soodvisni od cepljenja z izdelki, imenovanimi "cepiva za covid-19".

 Vemo, da te številke predstavljajo le približno od 1 % do 10 % vseh resničnih dogodkov.

Zato menimo, da se soočamo z resno mednarodno medicinsko krizo, ki jo morajo vse države, zdravstvene ustanove in medicinsko osebje po vsem svetu sprejeti in obravnavati kot kritično. 

Zato je treba nujno sprejeti naslednje ukrepe:

1. Po vsem svetu je treba ustaviti nacionalne kampanje cepljenja z izdelki, znanimi kot "cepiva za COVID-19".

2. Preiskava vseh nenadnih smrti ljudi, ki so bili pred cepljenjem zdravi.

3. Izvajanje programov zgodnjega odkrivanja srčno-žilnih dogodkov, ki bi lahko privedli do nenadne smrti, z analizami, kot sta D-dimer in troponin, pri vseh, ki so bili cepljeni s cepivi za  "COVID-19" ter zgodnje odkrivanje resnih tumorjev.

4. Izvajanje raziskovalnih programov in programov zdravljenja za žrtve neželenih učinkov po prejemu tako imenovanega cepiva za COVID-19.

5. Izvajanje analiz sestave stekleničk cepiv Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Janssen, Sinovac, Sputnik V in vseh drugih izdelkov, znanih kot "cepiva za COVID-19", ki jih izvajajo neodvisne raziskovalne skupine, ki niso povezane s farmacevtskimi podjetji in niso v navzkrižju interesov.

6. Študije, ki jih je treba izvesti o interakcijah med različnimi sestavinami tako imenovanih "cepiv za COVID-19" ter njihovih molekularnih, celičnih in bioloških učinkih.

7. Uvedba programov psihološke pomoči in odškodnin za vse osebe, ki so zbolele ali postale invalidne zaradi tako imenovanih cepiv za COVID-19.

8. Uvajanje in spodbujanje programov psihološke pomoči in odškodnin za družinske člane oseb, ki so umrle zaradi cepljenja z izdelkom, imenovanim "COVID-19 cepiva".

 

Zato izjavljamo, da smo se zaradi velikega števila bolezni in smrti, povezanih s "cepivi proti Covidu-19", znašli v mednarodni medicinski krizi brez primere v zgodovini medicine. Zato zahtevamo, da se regulativne agencije, ki nadzorujejo varnost zdravil, ter zdravstvene ustanove v vseh državah skupaj z mednarodnimi ustanovami, kot so Svetovna zdravstvena organizacija (WHO), PHO, Evropska medicinska agencija (EMA), ameriška Uprava za hrano in zdravila (FDA), Britanska agencija za nadzor medicinskih in zdravstvenih produktov (UK-MHRA) in ameriški Nacionalni inštitut za zdravje (NIH), odzovejo na to izjavo in ukrepajo v skladu z osmimi ukrepi, zahtevanimi v tem manifestu.

 Ta deklaracija je skupna pobuda več strokovnjakov, ki so se borili za to stvar. Vse zdravnike, znanstvenike in strokovnjake pozivamo, naj podprejo to izjavo, da bi pritisnili na vpletene subjekte in spodbudili preglednejšo zdravstveno politiko

*

*

Tjaša Vuzem FB: V soboto, 10. septembra, ob 11. uri se je virtualno srečalo 2022 vrhunskih zdravnikov iz vse Indije z zdravniki iz 34 držav. Namen tega srečanja je bil podpis Deklaracije o mednarodni medicinski krizi zaradi bolezni in smrti, povezanih s "cepivi" proti kovidu-19.

Vir: https://www.technocracy.news/declaration-of-international-medical-crisis-due-to-death-and-diseases-co-related-to-covid-19-vaccines/

https://medicalcrisisdeclaration.com/all-signatures/

*

"Škoda, ki jo povzročajo cepiva, je zdaj svetovni problem. Tukaj je moj članek, ki je bil nedavno objavljen. Glede na veliko število ljudi, ki so bili cepljeni, in glede na široko paleto neželenih učinkov bi lahko bilo na koncu v nevarnosti na milijarde življenj." https://www.trialsitenews.com/a/top-japanese-physician-scientists-give-dire-warning-about-covid-19-mrna-vaccines-scientifically-misconceived-09bab2eb?fbclid=IwAR10FSYTrd8gLL4eaBbPjnAfn0Yme_JMZY4d98l7llQ6k1T6QuAGEjzjOWM