Članek
Tožbe zaradi poškodb po covid-19 cepljenju
Objavljeno Sep 28, 2022

Škoda zaradi cepljenja: Odvetniška pisarna Rogert & Ulbrich iz Düsseldorfa, ki je specializirana za pravno obravnavo škode zaradi cepljenja in njenih posledic, poroča, da družba BioNTech Manufacturing GmbH (v nadaljevanju BioNTech) v spornih primerih ni pokazala nobene pripravljenosti za sklenitev izvensodnega sporazuma, zato je v več zadevah vložila šestmestne tožbe.

V ozadju je ravnanje proizvajalca cepiva Comirnaty. Družba BioNTech je poslala le obrazec za pravno uveljavljanje odškodninskih zahtevkov in informacij, namesto da bi poslala odgovorno pismo, v katerem bi obravnavala dejstva. V njem je - očitno zaradi lažjega dela v družbi BioNTech - zahteval, da se pisna podlaga zahtevkov registrira na obrazcu družbe Pfizer.

Odvetniki podjetja menijo, da je to nenavadno ravnanje žaljivo, nespoštljivo in obrekovalno.

Ustanovni partner dr. Rogert pojasnjuje: "Podjetje NTechNF je bilo ustanovljeno na podlagi pogodbe, ki je bila sklenjena z družbo NTechNF: "Oškodovanci nimajo občutka, da jih jemljejo resno. Ne le, da jih od cepljenja dalje pestijo hude zdravstvene težave, ki jih omejujejo na življenje. Zdaj jim odgovorno podjetje arogantno daje hladno ramo, namesto da bi izpolnilo svoje obveznosti. Praviloma je bila zgodba o trpljenju že predložena agenciji EMA in/ali inštitutu Paul Ehrlich in/ali podjetju BioNTech. Zlasti v primerih, ki vključujejo znatno škodo za zdravje, bi bilo najmanj, kar lahko žrtve pričakujejo, da se bodo resno ukvarjali z dejstvi."

Odvetnik Ulbrich pojasnjuje: "Po vsem svetu prihaja na dan vse več poškodb, povzročenih s cepivi, in številni cepljeni ljudje se šele zdaj začenjajo zavedati, da so njihove trenutne bolezni povezane z vbrizgavanjem mRNA covid-19 cepiva. V našem sporočilu za javnost "Škoda zaradi cepiva resnejša, kot smo pričakovali" smo že pojasnili, da zakonodajalec v drugem odstavku 84. člena AMG cepljene osebe ne obremenjuje z dokaznim bremenom, da je škoda posledica cepljenja, temveč mora proizvajalec cepiva pojasniti in dokazati, da ni nobene povezave s cepljenjem. zato je še toliko bolj presenetljivo, da BioNTech v teh nekaj prijavljenih primerih škode ni takoj predmet poravnave,"

Press contact:

Rogert & Ulbrich

Rechtsanwälte in Partnerschaft mbB

Contact: Dr. Marco Rogert

Niermannsweg 13 - 40699 Erkrath

Phone: (0049) 211 819 770

Email: office@ru.law

www.ru.law/impfschaden  https://www.presseportal.de/pm/119896/5314032

R&U https://www.ru.law/impfschaden

*

Kaj je V-Aids po cepljenju? Kako se diagnosticira V-Aids?

Odvetniška družba Rogert & Ulbrich Rechtsanwälte in Partnerschaft mbB ( www.ru.law ), specializirana za pravno obdelavo škode zaradi cepljenja, želi javnost razsvetliti o po njihovem mnenju razširjenem pojavu, ki po soglasni oceni strokovnjakov, je povezano s cepljenjem z mRNA cepivi proti virusu SARS CoV 2 mogoče izslediti nazaj do povzročitelja bolezni Covid 19.

V velikem številu posameznih primerov so pravniki opazili, da so bile po cepljenju ugotovljene avtoimunske bolezni. Nekateri zdravniki so te bolezni zavrnili kot psihosomatske. Ker pa so stranke pogosto opisovale različne vrste hipervnetnih učinkov, se je ta razlaga odvetnikom zdela neverjetna.

V tem ozadju so odvetniki v sodelovanju z zdravstvenimi delavci iskali način, kako bi s trdnimi dejstvi dokazali uničenje ali vsaj očitno oslabitev imunskega sistema telesa, ki očitno pogosto nastane kot posledica cepljenja(a).

Preučevanje neštetih priznanih medicinskih revij je privedlo do spoznanja, da imajo prizadeti z opisanimi simptomi skupno nenormalno krvno sliko.

Posledično so odvetniki naročili svojim strankam, naj dajo narediti veliko krvno sliko z določenimi imunskimi markerji. Odgovorni zdravniki so urad spraševali, zakaj je treba opraviti te preiskave, smotrnost pa so videli šele, ko so dobili izvide iz laboratorija.

Krvna slika je jasno pokazala, da so klienti zboleli za V-aidsom (sindrom imunske pomanjkljivosti, pridobljen s cepivom). To kažejo vrednosti nekaterih celic, ki so odgovorne za delovanje imunskega sistema. Pristojni zdravniki so bili presenečeni in so glede na popolnoma atipično krvno sliko in ustrezen opis V-aidsa klientu potrdili poškodbo cepljenja - kar so prej zavrnili.

V ugledni znanstveni reviji Nature je 26 mednarodnih znanstvenikov objavilo članek o vsebini in obsegu genetskega reprogramiranja imunskega sistema kot posledice cepljenja. Pravniki člen razumejo tako, da je imunski sistem s cepljenjem nepopravljivo uničen. Članek je bil aprila 2021 že poslan v časopis Nature, vendar je bil objavljen šele 26. oktobra 2021 (datum objave).

https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3.pdf

Po drugih znanstvenih publikacijah so merljive posledice za vsakega zdravnika:

  1. Komunikacijski sistem IFN/IFR imunskega sistema je izklopljen. Interferon je zatrt. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S027869152200206X . https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33907755/
  2. Proteini konic vodijo med drugim do nastanka sincitija, tj. veliko človeških celic se zlije v novo veliko celico, zaradi česar se limfociti vlečejo vase in "zdrobijo" https://www.nature.com/articles /s41418-021-00782-3 .
  3. Delovanje NK celic (naravnih celic ubijalk) je onemogočeno. Zaznavanje rakavih celic in virusov bo izklopljeno https://www.nature.com/articles/s41421-021-00329-3 .
  4. Regulativne T-celice pomočnice so glavno osebje imunskega sistema. Vendar je bilo ugotovljeno, da več kot ima nekdo T-Reg, hujša bolezen napreduje https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33330871/ . Tema ni nova, ampak je bila objavljena že 1. septembra 2012 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22894960/ .

Resna proučitev teh člankov bi nato pripeljala do zaključka, da kot del popolne krvne slike in razjasnitve imunskega statusa v laboratoriju, limfociti, število T-Regs, status citokinov Th1/Th2 (funkcionalna izčrpanost ), NK testiranje, osnovna dejavnost nat. celice ubijalke, mora zagotoviti informacijo o tem, ali je prisotno tisto, kar znanost zgoraj opisuje kot tako imenovani V-Aids kot posledica cepljenja.

Če je temu tako, bo verjetno nastala velika škoda zaradi cepljenja, kar bi lahko privedlo do znatnih materialnih in nematerialnih odškodninskih tožb, pojasnjuje dr. Marco Rogert, ustanovni partner odvetniške pisarne in znan kot pionir v tako imenovanem škandalu z dizelskimi emisijami ter predstavnik prvega nemškega modela ugotovitvene tožbe proti Volkswagnu AG: »Pričakovana življenjska doba prizadetih se znatno skrajša, če so V-Aids V zvezi s tem so možni tudi šestmestni zneski odškodnin.«

Kontakt za medije:

_____________________________
Rogert & Ulbrich
Lawyers in Partnership mbB
Kontakt: Dr. Marco Rogert
Niermannsweg 13 - 40699 Erkrath
Telefon: (0049) 211 819 770
E-pošta: office@ru.law

Vir: https://www.presseportal.de/pm/119896/5314032

*

Ameriški center za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC), ki se sooča s tožbo po zakonu o svobodi obveščanja, v kateri zahtevajo obsežno količino podatkov o varnosti in neželenih učinkih cepiv COVID-19, se je avgusta zavezal, da bo objavil te podatke.

 

Agencija je v sodnih dokumentih navedla, da bo do 30. septembra na svoji spletni strani objavila za "javno uporabo" podatkov približno 10 milijonov ljudi, ki so se prijavili v njen program "v-safe" - sistem na pametnih telefonih, ki ljudem redno pošilja besedilna sporočila in spletne ankete za spremljanje morebitnih stranskih učinkov cepiv COVID-19 podjetij Pfizer, Moderna in Johnson & Johnson.

 

Vendar je CDC zamudil rok. Tiskovni predstavnik je navedel zamudo pri "tehničnih in upravnih postopkih", ki so potrebni za objavo na spletni strani agencije, vendar je dejal, da upa, da bodo informacije objavljene konec novembra ali v začetku decembra 2022.

 

Medtem je CDC podatke v-safe (brez osebnih identifikacijskih podatkov) posredoval tožniku v zadevi FOIA, mreži ICAN (Informed Consent Action Network), neprofitni organizaciji s sedežem v Teksasu, ki pravi, da nasprotuje "medicinski prisili" in daje prednost odločitvam posameznika na področju zdravstvenega varstva.

 

ICAN je sama preverila številke in prišla do nekaterih statističnih podatkov, za katere njen odvetnik pravi, da so "zaskrbljujoči". Po podatkih organizacije ICAN je 7,7 % uporabnikov cepiva v-safe -

782.913 oseb - poročalo, da so po cepivu COVID-19 poiskali zdravniško pomoč prek telemedicinske obravnave, klinike nujne medicinske pomoči, intervencije na urgenci ali hospitalizacije.

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-new-data-vaccine-injury-claims/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=0ddbdd63-8b73-4ae1-9640-62df2d883a48

Tožbe v zvezi z covid-19 cepivi https://prosecutenow.io/

Pfizerjeva žvižgačica Brook Jackson je lani predstavila svoje eksplozivno poročilo o domnevnih nepravilnostih podjetja, v katerem je navedla "ponarejene podatke" in prirejene klinične poskuse. Januarja je vložila tožbo proti podjetju Pfizer zaradi goljufije proti ameriškemu ljudstvu, februarja pa je sodnik odločil, da se lahko tožba, ki jo vodi odvetnik Robert Barnes, nadaljuje v fazi predobravnavnega odkrivanja dejstev. Sedaj je na pragu možnost, da bo prišlo do sojenja. https://beckernews.com/exclusive-a-judge-is-about-to-rule-on-pfizergate-case-to-hold-big-pharma-accountable-for-covid-vaccine-fraud-47575/?fbclid=IwAR0OTjJ4s-io_0AFDaD7hK4-xpY2Q95YHYMGrBJCnZPCdRj4OsJpqAFk5vs

Končno!

Združite te nedavne pomembne elemente in pri tem ne upoštevajte vseh znanstvenih napak, ki so trdile, da so genske injekcije mRNA "varne in učinkovite". Obstaja več pravnih poti, ki počasi napredujejo, da bi kaznovali proizvajalce mRNA. V nadaljevanju jih boste našli več. Pomembno je, da te informacije vidite in spremljate. Našli boste številne in jasne pravne poti, ki bodo proizvajalce injekcij mRNA uničile zaradi njihovih nepravilnosti. Tudi če ena ne bo uspešna, bo morda uspela druga - in v tem je bistvo. Proti tistim, ki so odgovorni za pohabljanje in ubijanje nepreglednega števila posameznikov z genskimi injekcijami mRNA, bodo uvedene preiskave, velike porote in druge pravne taktike. Samo vprašanje napredka, časa in prepoznavnosti je, kdaj bodo ta prizadevanja na koncu uspešna. https://farm.substack.com/p/are-mrna-manufacturers-about-to-get

Devet dni po tem, ko je guverner Floride Ron DeSantis v sporočilu za javnost izjavil, da bo od vrhovnega sodišča države zahteval sklic velike porote za preiskavo "vseh nepravilnosti" v zvezi s cepivi za Covid-19, je v četrtek (22.12.22) izredno prejel odobritev te zahteve. https://www.redvoicemedia.com/2022/12/grand-jury-request-goes-through-in-florida-they-wont-be-able-to-hide-anything/ref/8/

Velika porota na ravni zvezne države bo lahko preiskovala skupine, ki sodelujejo pri oblikovanju, razvoju, kliničnem testiranju, trženju in distribuciji cepiv, ki naj bi preprečevala okužbo, simptome in prenos COVID-19. Sestavljena bo za eno leto. DeSantisova peticija navaja, da je bilo razširjeno prepričanje, da cepivo COVID-19 preprečuje širjenje bolezni, zaradi česar je bilo cepljenje obvezno za državljane, zdravstvene delavce in pripadnike vojske. "Nemogoče si je predstavljati, da je toliko vplivnih posameznikov samo od sebe prišlo do tega mnenja. Prej je verjetno, da so posamezniki in podjetja, ki so imeli za to spodbudo, ustvarili takšno prepričanje zaradi finančnih koristi," je navedeno v peticiji. Peticija posebej izpostavlja trditve podjetij Moderna in Pfizer o preprečevanju bolezni COVID-19 s "94,1-odstotno učinkovitostjo" in "91,3-odstotno učinkovitostjo cepiva". V začetku decembra je DeSantis tudi napovedal, da bo ustanovljen odbor za integriteto javnega zdravja. Odbor bo svetoval javnosti in zagotavljal nadzor nad nadaljnjim delovanjem javnega zdravstvenega zavoda. Floridski generalni kirurg Joseph Ladapo se je pred tem izrekel proti cepivom mRNA COVID-19, češ da so "veliko manj varna" kot druga cepiva, in sicer na podlagi klinične raziskave na podlagi obdukcije v kardiološki študiji. Oktobra je Lapado objavil nove smernice za cepiva mRNA COVID-19, v katerih je moškim, starim od 18 do 39 let, odsvetoval jemanje teh cepiv zaradi poročanega 84-odstotnega povečanja relativne pogostosti smrti, povezanih s srcem. https://flvoicenews.com/desantis-grand-jury-impaneled-to-investigate-mrna-vaccine-manufacturers/

Avstralski vznemirjeni starši se spravljajo na Brada Hazzarda, potem ko je njun sedemletni sin umrl zaradi srčnega napada, ki ga je povzročilo cepivo Covid https://www.australiannationalreview.com/covid-19-deaths-and-injuries/australian-distraught-parents-lash-out-at-brad-hazzard-after-their-7-year-old-son-dies-of-a-heart-attack-from-the-covid-vaccine/

Tožbe v zvezi z covid-19 cepljenjem https://prosecutenow.io/

Sodišče izraelskim oblastem naložilo, naj zagotovijo podatke o cepljenju ljudi, ki so umrli med pandemijo Okrožno sodišče v Jeruzalemu je na podlagi zahteve izraelskega državljana za svobodo obveščanja ministrstvu za zdravje odredilo, naj zagotovi podatke o cepljenju umrlih oseb in druge informacije. Ministrstvo za zdravje mora do sredine novembra posredovati: podatke o skupni umrljivosti iz kateregakoli razloga, vključno s COVID-19, z navedbo statusa cepljenja umrlih, odmerkov cepiva in ozdravitev; podatke o umrljivosti otrok iz COVID-19 z navedbo, ali so imeli umrli spremljajoče bolezni ali ne; in podatke o umrljivosti po COVID-19, razdeljene po spremljajočih boleznih in glede na status cepljenja. Odredba je bila izdana, potem ko je David Shuldman, sistemski analitik in ekonomist, leta 2021 vložil zahtevek FOI za podatke o umrljivosti, razčlenjene glede na status cepljenja. Zahteval je tudi, da se zabeležijo smrti med osebami, ki so se pozdravile s COVID-19. Shuldman je za The Epoch Times povedal, da je upal, da bo ministrstvo za zdravje podatke objavilo, ker pa jih ni, se je odločil, da jih bo poskušal pridobiti in objaviti sam. Tri dni po sodni odredbi je izraelska državna radiotelevizija Kan 11 objavila, da bo Min. za zdravje preučilo presežno umrljivost, da bi ugotovilo, ali so smrti, ki so bile med pandemijo višje od običajnih, povezane s cepljenjem proti COVID-19. https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-nw-court-orders-israeli-authorities-vaccination-status-people-died/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=db44e93b-8a45-4cbe-99c4-fb974933d07f

Slovenski odvetnik je zapisal : Ena izmed direktoric Pfizerja, je dne 12.10. na zaslišanju v Evropskem parlamentu na izrecno vprašanje nizozemskega evropskega poslanca Roba Roosa priznala, da »cepivo« preden je prišlo na trg, nikoli ni bilo preizkušeno glede preprečevanja prenosa virusa SARS-COV-2. Tako se je izkazalo, da so bile floskule »Cepite se, da zaščitite druge« , »bodite odgovorni« in podobno trkanje na vest, laž. Glede na izrecno priznanje direktorice podjetja Pfizer in sedaj že splošno znano dejstvo, da »cepiva« zoper COVID-19 dejansko ne preprečujejo prenosa virusa, odpadejo vsi razlogi za kakršnokoli diskriminacijo državljanov. Ti tudi nikoli niso obstajali, a vendar se je to protizakonito oziroma celo protiustavno počelo skoraj leto dni. Življenje pa ima vsakdo le eno. Niti enega izgubljenega dneva ljudem ni moč povrniti. Tako se odpre povsem novo področje, in sicer možnost uvedbe (pred)kazenskih postopkov zoper odgovorne, ki so javno zatrjevali drugače in s tem trkali na vest državljanov naj se vendarle »cepijo« ter jih glede na cepilni status protipravno diskriminirali. Nadalje se odpirajo široke možnosti za uveljavitev delovnopravnih zahtevkov, bodisi zaradi nezakonite odpovedi delovnega razmerja ali šikaniranja na delovnem mestu. Ne nazadnje in kar je lahko dejansko pogubno tudi za državni proračun, pa je možnost uveljavitve odškodninskih zahtevkov zoper državo. Še en žebelj v krsto tistim, ki so zatrjevali nasprotno oziroma kar direktno rečeno, tistim, ki so lagali in delili narod glede na cepilni status. Ob tem pa si le stežka predstavljam bes vseh tistih, ki so zatrjevanju politike in stroke verjeli, se »cepili« zato, da bi zaščitili ranljivejše, svoje starše in stare starše ter ostali trajno poškodovani. Teh pa še zdaleč ni malo. Tudi pri nas. Video je na strani: https://p39.si/2022/10/12/kaj-vse-se-izve-po-dveh-letih/

V ZDA je 10.000.000 poškodovanih ljudi s covid-19 cepivi. Organizacija ICAN je te podatke pridobila po tem, ko je tožila Center za nadzor bolezni, ki je te podatke skrival in jih ni želel objaviti v javnosti. Ameriški Center za nadzor bolezni (CDC) je ustvaril program v-safe, ki temelji na pametnih telefonih, za zbiranje zdravstvenih ocen po cepljenju s cepivom Covid-19. Približno 10 milijonov ljudi se je prijavilo in predložilo poročila o zdravstvenem stanju po cepljenju s cepivom Covid-19. Da bi te podatke objavili, je ICAN aktiviral svojo pravno ekipo. Po dvakratni tožbi proti CDC je CDC kapituliral in s sodno odredbo objavil zahtevane podatke. ICAN je vzel uradne neobdelane podatke CDC in za lažjo uporabo ustvaril vizualni vmesnik nadzorne plošče. Ta po meri ustvarjena nadzorna plošča bo uporabnikom omogočila grafični pregled več kot 144 milijonov vrstic zdravstvenih podatkov, pridobljenih s tožbo organizacije ICAN proti CDC. https://www.icandecide.org/v-safe/?s=35