Članek
Prevara v zvezi z globalnim segrevanjem, Green Deal EU in Agendo 2030 Združenih Narodov
Objavljeno Nov 12, 2022

Globalistični utopisti zahtevajo, da se prilagodimo njihovemu "zdravilu" za podnebne spremembe. Dr. Jordan B. Peterson pojasnjuje, zakaj je cilj doseči ničelne neto emisije do leta 2050 popolnoma nesmiseln.

https://www.youtube.com/watch?v=--QS_UyW2SY

*

10-11-2022 o podnebni konferenci v Egiptu: Načrtuje se razglasitev svetovne podnebne religije. Na trenutni podnebni konferenci COP 27 v Egiptu se neopazno za javnost pripravlja senzacionalen scenarij. Čeprav so Združeni narodi povsod objavili urnik posameznih dni konference, ostaja vrzel: Ničesar ne najdemo o nedelji, 13. novembra 2022. Ta dan ni niti omenjen. Kaj pa je v resnici načrtovano? 

Obstajajo konkretni dokazi, da bodo vsi najvišji svetovni verski voditelji, od katerih so mnogi trenutno v Egiptu, odpotovali na goro Sinaj, da bi razglasili nova globalna pravila, znana tudi kot "deset zapovedi", ki jih je treba sprejeti. Te naj bi postale zavezujoče za ves svet! Glavni pobudnik je organizacija "Interfaith":

https://interfaithsustain.com/

*

Papež in medverska skupina hindujcev, budistov, muslimanov itd. razglasila novih 10 zapovedi na gori Sinaj, na kraju, kjer je Bog svetu dal pravih 10 zapovedi. To je 10 (+1) novih poganskih zapovedi. Kakšen bo NEPOSREDNI učinek te poganske slovesnosti COP 27, kako bodo ta pravila vplivala na vaše življenje, kakšna bo nevarnost? Oglejte si videoposnetek Nelsona Waltersa, v katerem boste izvedeli vse podrobnosti. 

https://www.youtube.com/watch?v=lq3A1PTRijo

*

Med konferenco COP27 je v Egipt prispelo štiristo zasebnih letal, podnebni delegati pa so obtoženi "hinavščine-

Podnebni delegati obtoženi hinavščine, saj je v Egipt na konferenco COP27 prispelo 400 zasebnih letal. Številne objave v družbenih medijih so kritizirale delegate zaradi potovanja z zasebnimi letali. Objave in poročila so vključevale različne ocene o številu takšnih letal

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11416209/FOUR-private-jets-arrived-Egypt-COP27-climate-delegates-accused-hypocrisy.html

*

Delegati 27. konference pogodbenic (COP27) se trudijo najti načine za uničenje civilizacije, saj globalno segrevanje uporabljajo kot izgovor za urejanje vseh vidikov družbe. Razlagajo, da je "svetovno dobro" tudi vaše dobro. Težava je v tem, da je soglasje o tem, kaj točno je globalno dobro, zelo majhno in da mnoge države niso zainteresirane, da bi si prizadevale za več kot le ustno izražanje.

https://www.technocracy.news/climate-negotiations-are-in-disarray-as-uns-cop27-enters-second-week/

*

Konferenca COP27:  Tehnokrati EU so s svojo vojno proti tradicionalnim virom energije Evropo pahnili v energetsko krizo. Namesto da bi Evropejce rešili pred deindustrializacijo in energetsko podhranjenimi zimami, so podvojili globalno segrevanje, saj so še povečali zavezo o še večjem zmanjšanju emisij ogljika.

Podpredsednik Evropske komisije Franz Timmermans je na podnebnem vrhu Združenih Narodov napovedal, da je EU pripravljena posodobiti svoj podnebni cilj za leto 2030 z novim nacionalno določenim prispevkom (NDC), ki se zvišuje za dve točki - s 55 na 57 odstotkov, kar kljub skromnemu izboljšanju še vedno ne bi ustrezalo Pariškemu sporazumu: vsaj 65-odstotno zmanjšanje emisij.

https://www.technocracy.news/eu-raises-climate-target-continues-to-drive-europe-into-energy-poverty/

*

Okoljevarstveniki, kot sta Greta Thunberg in Naomi Klein, kritizirali Združene Narode, ker so konferenco COP27 gostili v režimu z vrsto kršitev človekovih pravic, vendar še ne razumejo, da je imelo okoljsko gibanje vedno temno plat z zapletenimi medsebojno povezanimi odnosi med diktatorji tretjega sveta in svetovnimi oligarhi.

Toda voditelji gibanja, obsedenega z raso, niso opustili svojega navdušenja nad scientizmom. Naša elita je ohranila svojo ljubezen do "ohranjanja narave". Tak primer so bili ugledni evgeniki, kot je Julian Huxley, ki je ustanovil fundacijo World Wildlife Foundation. Kljub plemenitim namenom so WWF obtožili, da deluje kot blatni sklad za najbogatejše ljudi na svetu, ki hodijo na safarije, medtem ko jih varujejo paravojaške sile, ki rutinsko izvajajo mučenje. Tovrstne organizacije so le ena od številnih front v neprofitnem industrijskem kompleksu. S tem, ko se zavzemajo za podnebne spremembe, pridobivajo koristi od tega, kar je novinar Lawrence Solomon opisal kot "največjo industrijo na svetu".

Drugi primeri vključujejo:

- Green Peace, ki so izpopolnili poslovni model izsiljevanja, medtem ko so se predstavljali kot krinka za "reševanje planeta".

- Dediščinske filantropske fundacije, kot so dinastije Fordovih, Gatesovih, Sorosovih, Gettyjevih in Rockefellerjevih, ki financirajo možganske truste in aktiviste, kot je med drugim Just Stop Oil, da bi si prizadevali za "radikalne podnebne ukrepe".

-Kanadski naftni magnat Maurice Strong, ki je pomagal ustanoviti IPCC, je leta 1992 v Riu de Janeiru predsedoval prvi okoljski konferenci o Zemlji. Strong je ustanovil tudi pol ducata okoljskih organizacij, ki delujejo še danes, kar je novinarka Elaine Dewar raziskala v svoji knjigi Cloak of Green.

- Tu je še Rimski klub, ki ga je leta 1968 na italijanskem posestvu Davida Rockefellerja ustanovila italijanska družina Peccei. Klaus Schwab je Pecceija povabil, da bi imel osrednji govor na Svetovnem gospodarskem forumu leta 1973. Potem ko je njihova napoved "scenarija meja rasti", da bo svet prenaseljen in da bo zmanjkalo virov, propadla, se je pozornost preusmerila na emisije. Leta 1992 je Rimski klub izdal knjigo "Prva globalna revolucija", v kateri piše: "V iskanju skupnega sovražnika, proti kateremu bi se lahko združili, smo prišli na idejo, da bi onesnaževanje, grožnja globalnega segrevanja, pomanjkanje vode, lakota in podobno ustrezali temu cilju. Ti pojavi v svoji celovitosti in medsebojnem vplivu predstavljajo skupno grožnjo, s katero se moramo spopasti vsi skupaj. Toda s tem, ko te nevarnosti označimo za sovražnika, se ujamemo v past, na katero smo bralce že opozorili, in sicer da zamenjujemo simptome za vzroke. Vse te nevarnosti so posledica človekovega poseganja v naravne procese, premagati pa jih je mogoče le s spremenjenim odnosom in vedenjem. Pravi sovražnik je torej človeštvo samo."

-Na koncu je treba omeniti še agendo Svetovnega gospodarskega foruma o veliki ponastavitvi The Great Reset. Eden od avtorjev Agende WEF je 45. podpredsednik ZDA Al Gore, prvi podnebni milijarder na svetu. Kljub Goreovi retoriki je ohranil poslovne vezi s Katarjem - avtokratskim režimom, ki prodaja zemeljski plin na zahodne trge. Katarska televizija Al Džazira je eden največjih promotorjev agende podnebnih sprememb, vendar molči o tem, od kod prihaja njen lastni denar. Več o načrtih WEF: 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/655224/nacisticni-transhumani-nacrti-svetovnega-gospodarskega-foruma-wef-the-great-reset

https://www.technocracy.news/cop27-where-green-deals-are-signed-in-red-ink/

*

George Hunt je na četrti svetovni konferenci o divjini leta 1987 v Koloradu spoznal načrtovano podnebno prevaro in "industrijo", ki se je nato na vrhu UNCED o Zemlji leta 1992 v Riu de Janeiru manifestirala v obliki Agende 21. Vse do svoje smrti leta 2013 je svoje življenje posvetil razkrivanju te velikanske prevare, s katero naj bi celotno človeštvo zasužnjili v komunistični ekološki diktaturi pod okriljem Združenih narodov. Razkriva resnične ideje, ki stojijo za Svetovno banko za varstvo narave, in protagoniste te velikanske prevare proti človeštvu in civilizaciji. Nekdanja Agenda 21 se zdaj imenuje Agenda 2030 za trajnostni razvoj.

Vsi trije deli:

Climate Change HOAX part 1/3 - UNCED Earth Summit 1992 - Agenda 21
https://www.bitchute.com/video/HS45YowWz78R/
Climate Change HOAX part 2/3 - The World Conservation Bank and Rulers
https://www.bitchute.com/video/jy8KJwQTZWUh/
Climate Change HOAX part 3/3 - The Back Door to World Government
https://www.bitchute.com/video/JkVZAff5tROY/

* * *

Nemška poslanka Evropskega parlamenta je krivdo za sedanjo energetsko krizo Evropske unije pripisala zelenemu dogovoru in podnebni projekt označila za "pošast, ki jo vodi ideologija".

Dr. Sylvia Limmer, članica populistične stranke Alternative für Deutschland, je program EU za zeleni dogovor (Green Deal) označila za "ideološko pošast", ki povzroča resne težave za energetsko stabilnost na celini. 

Številne države v EU so postale zelo odvisne od plina, ki ga dobavlja Rusija, zato so se v zadnjih letih zaradi naraščajoče sovražnosti z Moskvo cene zvišale, nazadnje pa se je razpoložljivost oskrbe zmanjšala zaradi vojne v Ukrajini.

Čeprav se številnim Evropejcem zdi, da je konflikt na vzhodni meji še en izgovor za nadaljnje spodbujanje zelene agende, pa Dr. Limmer trdi, da je do tega zapleta prišlo predvsem zaradi zelenih politik EU.

V izjavi, ki jo je objavil Breitbart Europe, je Limmerjeva kritizirala dejstvo, da so se tuja fosilna goriva uporabljala za dopolnjevanje zelenih tehnologij obnovljivih virov, ki same po sebi niso mogle poganjati evropskih gospodarstev, in na koncu krivdo za sedanje stiske pripisala prav EU.

"Evropski svet in Komisija EU se pritožujeta nad ozkimi grli pri oskrbi z energijo in posledično škodo za gospodarstvo," je pripomnila.

"Dvojna merila: Prav EU sama povzroča te težave s svojim programom 'Green Deal' in 'Fit for 55' [program za zmanjšanje emisij ogljika]," je nadaljevala. "Samo v Nemčiji naj bi zgradili več kot štirideset novih plinskih elektrarn kot rezervno energijo za nestanovitne "obnovljive vire energije" - obratovale naj bi s poceni ruskim plinom."

Limmerjeva je še dejala, da njena stranka "jasno zavrača" zeleni program EU, ki ga je opisala kot "pošast, ki jo poganja ideologija".

Političarka AfD ni edina, ki kritizira zeleno agendo EU, saj so se številni poslanci Evropskega parlamenta izrekli o programih Fit for 55 in Green Deal kot popolnoma neprimernih v času hudih gospodarskih težav.

Eden od teh poslancev, Cristian Terhes iz romunske Krščansko-demokratske nacionalne kmečke stranke, je pred tem obsodil zeleni program, ker zmanjšuje bogastvo Evropejcev in krepi Rusijo, ter dejal, da so strokovnjaki že dolgo opozarjali EU, da bo načrt škodil uniji.

"Veliko strokovnjakov je trdilo, da bo v Evropski uniji povzročil gospodarski kaos," je aprila dejal Terhes.

"Vsi so trdili, da bo ta zakon, če se bo izvajal tako, kot je predlagan, revne ljudi naredil še revnejše in spodkopal evropsko gospodarstvo," je nadaljeval. "In kaj vidimo [leta 2022]? Povsod vidimo višje cene energije ..., ki prav zdaj prizadenejo najranljivejše Evropejce, a to je bilo nekaj, kar se je dvigovalo od leta 2019-2020."

Dr. Gunnar Beck, še en poslanec iz AfD, je prav tako glasno kritiziral zeleno agendo EU in dejal, da višje članice bloka celo uporabljajo program RePowerEU - shemo, ki naj bi bila namenjena obnovi stabilnosti evropskega energetskega sektorja -, da bi namesto tega uveljavljale politike Green Deal.

"Podnebni projekt se zdaj ustvarja iz svežnja nujne pomoči državam, ki so najbolj odvisne od ruskega plina," je dejal. "Skratka, Parlament spreminja program RepowerEU v prilogo k Zelenemu dogovoru EU, namesto da bi državam pomagal pospešiti njihovo ločitev od ruskega plina."

https://www.breitbart.com/europe/2022/11/10/eu-green-deal-an-ideology-driven-monster-causing-energy-chaos-across-continent-mep/

*

Med razpravo je postalo jasno, da se tema podnebnih sprememb uporablja kot orodje za dobiček, manipulacijo in delitev ljudi v potrošniški družbi. Toda vsa ta prevara obstaja s tihim soglasjem družbe same.  

https://creativesociety.com/news/climate-release-28-09#comments-wrapper

*

Nova znanstvena študija o globalnem segrevanju je razkrinkala prevaro Green New Deal.

AOC, pravosodni demokrati, fanatiki novega zelenega dogovora in tehnokrati povsod po svetu bodo škrtali z zobmi zaradi te raziskave. Znanstveniki so ugotovili, da "antropogene podnebne spremembe v praksi ne obstajajo.

Nova znanstvena študija bi lahko razblinila globoko zgrešene temeljne predpostavke, na katerih temeljijo sporna podnebna zakonodaja in pobude, kot je Green New Deal, in sicer o tem, v kolikšni meri so "podnebne spremembe" posledica naravnih pojavov in v kolikšni meri jih povzroča človek, kar se meri z ogljičnim odtisom. Finski znanstveniki so po številnih študijah ugotovili, da "praktično ni antropogenih podnebnih sprememb".

"V zadnjih sto letih se je temperatura zaradi ogljikovega dioksida povečala za približno 0,1 °C. Človek je k temu prispeval približno 0,01 °C," so finski raziskovalci odkrito zapisali v enem od številnih člankov.

Pri tem je sodelovala tudi skupina z univerze Kobe na Japonskem, ki je teorijo finskih raziskovalcev še podkrepila: "Novi dokazi kažejo, da visokoenergijski delci iz vesolja, znani kot galaktični kozmični žarki, vplivajo na podnebje na Zemlji tako, da povečujejo oblačnost, kar povzroča 'učinek dežnika'," je pokazala pravkar objavljena študija, katere povzetek je bil objavljen v reviji Science Daily. Ugotovitve so izredno pomembne, saj bi lahko bil ta "učinek dežnika", ki je povsem naraven pojav, glavni dejavnik segrevanja podnebja in ne dejavniki, ki jih je povzročil človek.

Znanstveniki, ki so sodelovali v študiji, so najbolj zaskrbljeni zaradi dejstva, da sedanji podnebni modeli, ki so gonilo političnih razprav, zlasti lestvica podnebne občutljivosti Medvladnega odbora za podnebne spremembe (IPCC), ne vključujejo te ključne in potencialno osrednje spremenljivke povečane oblačnosti.

"Medvladni odbor za podnebne spremembe (IPCC) je v svojih ocenah razpravljal o vplivu oblačnosti na podnebje, vendar tega pojava zaradi nezadostnega fizikalnega razumevanja nikoli ni upošteval pri podnebnih napovedih," komentira profesor Hyodo v Science Daily. "Ta študija je priložnost za ponoven razmislek o vplivu oblakov na podnebje. Ko se galaktični kozmični žarki povečajo, se povečajo tudi nizki oblaki, ko pa se kozmični žarki zmanjšajo, se zmanjšajo tudi oblaki, zato je lahko segrevanje podnebja posledica nasprotnega učinka."

Finski znanstveniki v sorodnem članku s pomenljivim naslovom "Ni eksperimentalnih dokazov za pomembne antropogene [človekove] podnebne spremembe" ugotavljajo, da nizka oblačnost "praktično" nadzoruje globalne temperature, vendar je "le majhen del" povečane koncentracije ogljikovega dioksida antropogenega izvora oziroma posledica človekove dejavnosti.

V nadaljevanju je naveden ključni del ene od študij, ki jo je izvedla ekipa finske univerze v Turkuju:

Dokazali smo, da modeli GCM, uporabljeni v poročilu IPCC AR5, ne morejo pravilno izračunati naravne komponente, vključene v opazovano globalno temperaturo. Razlog za to je, da modeli ne morejo izpeljati vplivov nizkega deleža oblačnosti na globalno temperaturo. Premajhna naravna komponenta ima za posledico prevelik delež prispevka toplogrednih plinov, kot je ogljikov dioksid. Zato  študija J. KAUPPINEN IN P. MALMI IPCC predstavlja podnebno občutljivost za več kot en red velikosti večjo od naše občutljivosti 0,24 °C. Ker je antropogeni delež povečanega CO2 manjši od 10 %, antropogenih podnebnih sprememb praktično ni. Nizki oblaki nadzorujejo predvsem globalno temperaturo.

To sproža nujna vprašanja in osrednja protislovja glede trenutnih modelov, ki jih politiki in okoljske skupine po vsem svetu uporabljajo za vsiljevanje radikalnih gospodarskih sprememb prebivalcem svojih držav.

Zaključki japonske in finske študije na primer močno nakazujejo, da "drastični ukrepi za zmanjšanje emisij ogljika" poslanke Alexandrie Ocasio-Cortez, ki bi na koncu zahtevali radikalne spremembe zakonodaje za "preoblikovanje ameriškega gospodarstva", ne bi le potencialno povzročili bankrota vseh, ampak preprosto sploh ne bi delovali, vsaj glede na nove ugotovitve finske raziskovalne skupine.

Da bi "drastične ukrepe" AOC, ki v celoti temeljijo na temeljni predpostavki o monumentalnem in katastrofalnem vplivu človeške dejavnosti na podnebje, predstavili v perspektivi, upoštevajte naslednje ugotovitve iz finskih študij:

"V zadnjih sto letih se je temperatura zaradi ogljikovega dioksida povečala za približno 0,1 °C. Človek je k temu prispeval približno 0,01 °C."

https://www.technocracy.news/green-new-deal-scam-destroyed-by-new-scientific-study-on-global-warming/

https://www.zerohedge.com/news/2019-07-11/scientists-finland-japan-man-made-climate-change-doesnt-exist-practice

Študija je na naslovu: https://arxiv.org/pdf/1907.00165.pdf

* * *

Mišo Alkalaj: Podnebna prevara

Teza, da človeški izpusti toplogrednih plinov - predvsem ogljikovega dioksida iz izgorevanja fosilnih goriv - povzročajo nevarno ogrevanje planeta, je politično, ekonomsko in medijsko dominantna. V zadnjem času se je izraz "globalno ogrevanje" sicer zamenjal z "podnebne spremembe", ampak osnovna poanta ostaja: človeški izpusti CO2 povzročajo - če že ne ogrevanja - potem vsaj nevihte in poplave, suše in požare, izumiranje rastlin...skih in živalskih vrst, celo potrese in izbruhe ognjenikov.

V knjigi "Podnebna prevara" Mišo Alkalaj dokazuje, da so opažene "podnebne spremembe" posledica naravnih dejavnikov, in ne človeških izpustov. Da se podnebje v nasprotju z napovedmi Medvladne komisije za podnebne spremembe (IPCC) ohlaja, in da je celo človeška civilizacija v preteklosti doživela mnogo toplejša obdobja, davno pred množičnim izkoriščanjem fosilnih goriv.

Da "podnebni znanstveniki" ignorirajo množico znanstvenih meritev in člankov, ki teze o antropogenem ogrevanju ne potrjujejo. Ter še marsikaj - in vse potrdi s 457 viri, od medijskih poročil o ohlajanju, do znanstvenih člankov, ki (na primer) dokazujejo, da so modeli IPCC utemljeni na napačnih fizikalnih predpostavkah.

Tudi v Sloveniji že plačujemo davke na izpuste CO2 in jih bomo še več. Zato bi morali kot volilci vedeti vsaj, da teza o kritičnem vplivu človeških izpustov na podnebje še zdaleč ni tako znanstveno utemeljena, kot nas želijo prepričati predlagatelji novih obdavčitev, ponudniki "nizkoogljičnih" rešitev, in poklicni okoljevarstveniki.

Mišo Alkalaj je magister matematike in vodja Centra za mrežno infrastrukturo na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani. Računalniška ekipa, ki jo vodi, je leta 1993 postavila prvo spletno stran v Sloveniji, pozneje znano kot Mat'Kurja - zato velja za enega pionirjev slovenskega interneta. Kot publicist, ki sodeluje tudi s slovenskim Playboyem, je objavil prispevke v mnogih slovenskih medijih, med drugim v Delovi Sobotni prilogi, Mladini, Dnevniku in Primorskih novicah. V svojih člankih se je izkazal kot luciden opazovalec vsega, kar človeka določa. Brez dlake na jeziku razkriva tisto, kar bi mnogi radi zamolčali.

Več o knjigi in avtorju si poglejte na spodnjih povezavah:

VIRI: http://www.podnebna-prevara.si/Zelene_lazi/VIRI.html

http://www.orbis.si/index.php?3091&backPID=3091&tt_products=9056

http://www.playboy.si/branje/novice/video-globalno-ogrevanje-velika-laz/

*

Zelena laž: Elita rešuje svoj dobiček, ne narave

Vse glasnejša so opozorila, da želijo velike globalne korporacije, ki tulijo o »zeleni ekonomiji«, v resnici rešiti le svoje dobičke in ne narave, ki jo uničujejo.

Kajti 100 korporacij je odgovornih za več kot 70 % emisij, ki škodujejo naravi. Nazoren primer takšne korporacije je Unilever, ki deluje v 100 državah, trži 400 različnih blagovnih znamk, zaposluje 169.000 ljudi in je v letu 2016 obrnila 56 milijard dolarjev. Ob tem Unilever sebe vidi kot nosilca »trajnostnega modela zelene ekonomije in ukinitve revščine«. Hkrati prav ta Unilever slabo plačuje delavke v Keniji. Njihovi delavci v Indiji so se zastrupili z živim srebrom in prav tako delajo za miloščino pod neustreznimi pogoji. V vsem tem času je vrednost delnic Unileverja zrastla. To je nova »zelena ekonomija«, ki jo strašno skrbi za usodo Zemlje in ljudi. Takšna podjetja podpirajo Greto Thunberg, ki novači otroke, naj stavkajo za »zeleno ekonomijo«.

Tudi Wall Street je pripravljen financirati »zeleno ekonomijo«, ker predstavlja 12 milijard vreden trg. Spodbudno je brati o novih tehnologijah, manj pa se razpravlja o tem, kakšna je zaloga redkih surovin za izdelavo »nove zelene ekonomije«? Kakšen bo dodatni davek uničevanja narave za električne avtomobile in »pametna mesta«, ki jih bo upravljala 5G tehnologija?

Kakšna je realnost obubožanih ljudi v Evropi? Britanski upokojenci si elektriko vse težje privoščijo. Leta 2018 je propadlo 10 britanskih dobaviteljev električne energije in davkoplačevalcem grozi račun visok okoli 175 milijonov evrov.

Še nekaj praktičnega: da Britanci ne bi več ogrevali vode s plinom, bi državo stalo okoli 40 milijard evrov. Vse to kaže, da bo običajen uporabnik zaradi »zelene ekonomije« še bolj reven, premražen in doma, medtem ko so delničarji »zelene ekonomije« bogati kot nekdaj cesarji.

Neodvisna kanadska novinarka Cory Morningstar ugotavlja, da Avaaz in podobne organizacije, s pomočjo milijarderjev kot so Rockefellerji, George Soros in Bill Gates in drugimi močnimi elitami, natančno oblikujejo globalno družbo s strateškim psihološkim marketingom, za sprejemanje iluzornega »zelenega gospodarstva«, ki je dejansko kolonializem 21. stoletja.

Kako elita z Greto »rešuje svet«

Greta Thunberg je trenutno na potovanju čez Atlantik z jadrnico Malizia II. Jadrnica je pred tem nosila ime Edmond de Rothschild in je vredna 4 milijone dolarjev. Najstnica se je na pot podala zaradi podnebne konference v New Yorku. Kaj bi svet brez Gretinega razumevanja okolja?

Sporočilo Grete je, da ne potujte z avtomobilom ali letalom, ker uničujete okolje. Najemite raje večmilijonsko jadrnico za naslednji izlet v družbi bogatega plemiča. Kar je zelo ekološko in dostopno šolarjem, ki jih Greta obvešča, da bodo v kratkem umrli, če ne bodo šli po njenih »zelenih« stopinjah.

Vrhunec lažne ekologije je bilo srečanje o podnebnih spremembah, ki ga je organizirala začetek avgusta korporacija Google. Za tri dni luksuza v imenu ekologije je Google plačal 17 milijonov evrov. Hollywoodski igralci in aristokracija so v globoki zaskrbljenosti za Zemljo uporabili 114 zasebnih letal, da so izrazili svojo požrtvovalnost. Drugi pa so se pripeljali z večmilijonskimi jahtami.

Kaj je vzrok uničevanja okolja? Kot je povedal George Bush starejši: »Glede ameriškega načina življenja ni pogajanja.« Le kdo to uteleša bolj kot hollywoodska smetana, ki se vozi z zasebnimi letali in trdi, da jo skrbi ekologija?

https://www.zdravo-slovenija.com/tu-in-tam-1/2019/8/7/zelena-la-elita-reuje-svoj-dobiek-ne-narave-1-3eat3?fbclid=IwAR3pxJpEBBqgzWe9o3S6hfDnPuMj0nHif8_X6jtS25SDavxSvx5v6FmKy7E

*

Deklico Greto usmerja Luisa Marie Neubauer, članica One Fundation, ki jo finančno podpirata Bill Gates Funadacija in George Soros. Več o tem:

https://www.nyatider.nu/the-global-network-behind-greta-thunberg/?fbclid=IwAR1xOF50xRQwYK4VX1LMvksx4x3iuX2fQR6H1PmOIGOIfgYrIaU6Uiae3bE

*

Navidezna okoljevarstvenica Greta Thunberg je članica družine evgenikov Rothschilds. Njeno družinsko deblo je v dokumentu

https://scandinavianfreedom.news/downloads/news02.pdf

*

Mediji so se začeli zanimati za Gretino sorodstvo, ko je vir v veliki švedski banki Handelbanken izjavil, da je družina Thunberg na svoje račune prejela nakazila iz Rothschildove fundacije. Kljub temu da se je ta informacija pojavila v tabloidnem tisku, si je banka tako vneto prizadevala najti izvor uhajanja, da je vzbudila sume.

 

Po dveh tednih raziskovanja se je izkazalo, da je bil Gretin pradedek Joachim Thunberg sin Lionela Rothschilda, ki je bil sicer nezakonski, vendar je bil leta 1928 priznan.

https://halva.proboards.com/thread/720/greta-thunberg-rotschilds

*

Na rubu znanosti: Krešimir Mišak o prevari globalnega segrevanja: 

https://www.youtube.com/watch?v=YZGbuU-IyRs

Ni klimatske urgence: https://2ndsmartestguyintheworld.substack.com/p/psyop-climate-change-update-1200?utm_source=direct&utm_campaign=post&utm_medium=web

*

Organizacija Združenih Narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) opozarja na problem, ki ga je sama povzročila, in sicer na motnje v preskrbi s hrano. Kako? S prepričevanjem držav, naj omejijo dušikova gnojila za pridelavo bogatih pridelkov. Ta idiotska politika je dobesedno uničila Šrilanko in ogroža številne druge, ki ne morejo plačati dragih uvoznih izdelkov. Tehnokrati redko vidijo vzrok in posledice svojih kratkovidnih politik. 

https://www.technocracy.news/food-imports-poor-countries-on-the-brink-of-crisis/

*

Ste pripravljeni izgubiti svojo zemljo in dom ter vse, kar ste vanj vložili? UNDRIP vrača zemljo, vi pa ne boste imeli ničesar, čeprav ste zanjo plačali davke. Vancouver pade prvi. Ali bo novi župan kanadskega Vancouvra poskušal to preprečiti? Ste pripravljeni zapustiti hišo, ki jo imate v lasti, zaradi agende Združenih narodov? "Kot je jasno povedal Klaus Schwab (vodja Svetovnega gospodarskega foruma) : "Ničesar ne boste imeli v lasti in boste srečni."

 

V osrednjih novicah piše, da je Vancouver, BC, Kanada, PRVI, ki bo izvedel to agendo Združenih narodov "morda prvi na vsem svetu". Bo vaša pokrajina ali država naslednja? Naš odhajajoči župan, ki je izgubil volitve proti novemu županu, je podpisal  agendo 2030 ko je odhajal, potem ko je bil poražen. Pogovarjam se s prijateljem JD-jem iz First Nation o tem, kakšna je PRVA, DOLGOROČNA agenda Združenih narodov in kako žalostno izkoriščajo zaupanje avtohtonih prebivalcev in ljubečo empatijo drugih ljudi, da bi uresničili svojo podlo agendo. Pridružil se nam bo tudi Ron Vaillant - strokovnjak za to agendo, ki že vrsto let opozarja na to.

 

**Glejte spodnji dokumentarni film, da boste razumeli, kaj se je pravkar zgodilo v Vancouvru v zvezni državi BC

https://librti.com/view-video/the-new-world-order-has-officially-just#dpr

*

Kratko srečanje z Billom Gatesom je privedlo do posebne preiskave Globalne ocene biotske raznovrstnosti ( https://www.ukcolumn.org/article/one-world-governance-common-purpose - ki so jo Združeni narodi gostili tukaj: https://wedocs.unep.org/handle/20.500.11822/29355

, arhivirali na spletu tukaj: https://archive.org/details/GlobalBIO_201905

 in akademsko pregledali): več kot 1 000 strani, na katerih je podrobno opisan distopični načrt za svet.: https://horizons.gc.ca/en/2022/05/31/biodigital-today-and-tomorrow/

 

Pridružite se Sandi Adams, ki razkriva ta svetovni načrt, zdaj bolj znan kot Agenda 2030, in slišite, zakaj opozarja, da ga je treba ustaviti.

Video- 3 dela: https://www.ukcolumn.org/video/agenda-2030-part-1

https://www.ukcolumn.org/video/agenda-2030-part-2

https://odysee.com/@ukcolumn:9/Sandi-Adams-Agenda-2030-Part-3:f

*

Video: Vodilni strokovnjak za globalno segrevanje, Dr. Patrick Moore, soustanovitelj Greenpeace: 

https://www.youtube.com/watch?v=lX1z_6pvM-Q

*

Vodilna platforma o globalnem segrevanju: https://wattsupwiththat.com/2022/12/04/oxfordshire-council-to-trial-a-climate-lockdown-starting-2024/

*

UN https://www.technocracy.news/un-extends-authority-to-manage-extreme-global-shocks/

https://www.technocracy.news/the-troubling-future-of-the-green-electric-revolution/

https://www.technocracy.news/its-official-no-global-warming-for-eight-years/

No more energy cirisis? Hydrogen form sea water: https://www.sciencealert.com/new-prototype-device-generates-hydrogen-from-untreated-seawater?utm_source=ScienceAlert+-+Daily+Email+Updates&utm_campaign=58669aeb13-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_fe5632fb09-58669aeb13-366127361

https://www.breitbart.com/europe/2023/01/01/the-year-trump-was-vindicated-as-the-eus-green-agenda-went-up-in-smoke/amp/

https://dailysceptic.org/2022/08/18/1200-scientists-and-professionals-declare-there-is-no-climate-emergency/

Nova socialna pogodba UN/WEF http://pharos.stiftelsen-pharos.org/1-leave-no-one-behind-a-new-social-contract/

Ameriške države, ki se upirajo taktiki ESG za nadzor industrije, vsiljevanje "zelene energije" in spremljanje vsakega koraka, odločitve in porabljenega dolarja, omejujejo distopično podnebno agendo družb BlackRock in Vanguard. V torek so republikanci v predstavniškem domu ameriškega kongresa sprožili preiskavo proti podnebnim skupinam, ki vodijo gibanje za okoljsko, družbeno in korporativno upravljanje ("ESG"). Nekaj ur po tem, ko so uradniki v zvezni državi Teksas napovedali zaslišanje, je podjetje Vanguard sporočilo, da se umika iz pobude Net Zero Asset Managers. https://expose-news.com/2022/12/10/blackrock-and-vanguard-come-under-fire/

Nova študija je pokazala, da so se majhna jezera na Zemlji v zadnjih štirih desetletjih precej povečala, kar je zaskrbljujoče glede na količino toplogrednih plinov, ki jih sladkovodni rezervoarji oddajajo. Med letoma 1984 in 2019 se je površina svetovnih jezer povečala za več kot 46.000 kvadratnih kilometrov, pravijo raziskovalci. To je nekoliko več kot površina, ki jo pokriva Danska. Iz jezer nenehno nastajajo ogljikov dioksid, metan, dušikov oksid in drugi plini, saj se bakterije in glive hranijo na dnu vode, kjer se prehranjujejo z odmrlimi rastlinami in živalmi, ki so odplavali na dno jezera. To širjenje jezer pomeni skupno letno povečanje emisij ogljika za 4,8 teragramov (ali trilijonov gramov) CO2, kar je enako povečanju emisij CO2, ki ga je leta 2012 izpustila celotna Velika Britanija. https://www.sciencealert.com/small-lakes-keep-growing-across-the-planet-and-its-a-serious-problem?utm_source=ScienceAlert+-+Daily+Email+Updates&utm_campaign=7cebc0105a-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_fe5632fb09-7cebc0105a-366127361

Odvetnik Domen Gorenšek: OXFORD IN REŠEVANJE PLANETA Mestni svet okrožja Oxford se je očitno odločil rešiti svet pred podnebnim kolapsom. Znanost je namreč glede podnebja in škodljivosti CO2 oziroma glede korelacije naraščanja prisotnosti tega plina v atmosferi s segrevanjem planeta kakopak ponovno enotna, tej pa se zaupa. Samo en problem… Znanost tudi tokrat ni enotna: Primer No, kakorkoli. V Oxfordu nameravajo uvesti nekakšne “Prometne filtre” s katerimi bodo mesto razdelili na šest “15-minutnih” sosesk. “Kaj to pomeni?” se verjetno sprašujete vsaj tisti, ki ste po treh letih pranja možganov še sposobni kritičnega razmišljanja. To pomeni, da bodo fizične cestne zapore večini voznikov enostavno preprečile vožnjo skozi središče Oxforda. Filtri bodo tako spremenili Oxford v “15-minutno mesto” z lokalnimi storitvami v radiju, ki ga lahko prehodite. Novi prometni filtri bodo delovali sedem dni na teden od 7. do 19. ure, na nekaterih dodatnih filtrih pa od ponedeljka do sobote. Duncan Enright, član kabineta za transport in razvojno strategijo okrožnega sveta Oxfordshire, je v intervjuju za časnik The Sunday Times pojasnil predloge za prometni filter. Gospod Enright je dejal: “Gre za to, da se zagotovi skupnostni center, ki bo imel vse osnovne potrebe, kot na primer možnost kupiti steklenico mleka, obisk lekarne, osebnega zdravnika ali šole. Osnovne storitve bodo zagotovljene 15 minut stran od doma”. Več na : https://p39.si/2022/12/05/sledi-podnebni-lockdown/

Zaradi evropske energetske krize so tovarne baterij za električna vozila nerentabilne https://www.technocracy.news/european-energy-crisis-making-ev-battery-plants-unfeasible/

Nočna mora nizozemskih kmetij se nadaljuje, saj vlada zahteva "prisilni odkup" 3.000 kmetij Kot je bilo napovedano, okoljski ekstremizem z zemlje preganja na tisoče nizozemskih kmetov, najprej z omejevanjem nujno potrebnih gnojil na osnovi dušika, zdaj pa z neposrednim državnim odvzemom zemlje po ukazu tehnokratov iz Evropske unije. https://pjmedia.com/news-and-politics/rick-moran/2022/11/29/green-gone-wild-dutch-government-demands-compulsory-purchase-of-3000-farms-to-comply-with-eu-environmental-rules-n1649365

O digitalni valuti Centralnih bank CBDC https://stopworldcontrol.com/cbdc/?inf_contact_key=b3c882d8b932c7e360459e6de3a51ea01b0a3f0fd3ee5d9b43fb34c6613498d7

Na septembrski konferenci so bili razglašeni poslovni, civilni, akademski in filantropski "voditelji", ki bodo domnevno odpravili lakoto in zmanjšali število bolezni, povezanih s prehrano. Pripoved naj bi vse prepričala, da so za to krivi Covid in podnebne spremembe, zato bodo ti neučinkoviti tako imenovani voditelji nenadoma imeli v mislih najboljše interese ljudi in končno opravili svoje delo. V resnici je gospodarska recesija zaradi covid zapor, umetnih motenj v dobavnih verigah, zaradi katerih je več tisoč podjetij prenehalo poslovati, namerne inflacije in zdravstvenega stanja, ki so ga izkoriščali med orkestrirano plandemijo in po njej, tisto, kar je povzročilo izgubo dohodka, nezmožnost privoščiti si hrano in plin ter popolno motnjo v blaginji vseh. https://www.coreysdigs.com/food-supply-chain/new-food-is-medicine-nutrition-screening-rx-tracking-and-control/

https://www.un.org/sg/en/content/sg/statement/2022-11-19/statement-the-secretary-general-the-conclusion-of-cop27 -sharm-el-sheikh  

https://radlek.si/zanikovalci/ https://www.youtube.com/watch?v=hvqp7tFQRCo&t=109s Na rubu znanosti: iza vela globalnog segrevanja

David de Rothschild je prejel priznanje National Geographic "Emerging Explorer", nevladna organizacija Clean Up the World pa ga je imenovala za "mednarodnega ambasadorja". Svetovni gospodarski forum ga je imenoval tudi za "mladega globalnega voditelja". Leta 2007 je bil Rothschild imenovan za enega od moških leta revije GQ, in sicer kot edini posameznik v kategoriji "okoljevarstvenik". Naslednje leto je zaradi svojih prizadevanj za vključevanje mladih v okoljska vprašanja leta 2008 prejel britansko nagrado Kids' Choice Awards "Greenie Award". Leta 2009 ga je program Združenih narodov za okolje imenoval za "podnebnega junaka". https://tottnews.com/2022/11/19/who-will-run-london-rothschilds/

Globalno segrevanje??? Prebivalci mesta Buffalo v zvezni državi New York in okoliških metropolitanskih območij so se v soboto zjutraj zbudili v snežnem metežu, ki je v zadnjih dneh nanesel od 5 do 6 metrov snega. https://www.zerohedge.com/weather/first-images-reveal-snowmageddons-aftermath-across-buffalo

Bill Gates z donacijo 1,27 milijarde dolarjev za "globalne cilje" Agende 2030 uveljavlja DIGITALNO ID https://petersweden.substack.com/p/digital-id-2030

Pacifiška država Tuvalu namerava ustvariti svojo različico v Metaversu kot odgovor na eksistenčno grožnjo, ki jo predstavlja dviganje morske gladine. Tuvalujski minister za pravosodje, komunikacije in zunanje zadeve Simon Kofe je to napovedal v mrzličnem digitalnem nagovoru voditeljem na konferenci COP27. Dejal je, da načrt, ki predvideva "najslabši možni scenarij", vključuje oblikovanje digitalnega dvojčka Tuvaluja v Metaversu, da bi virtualno ohranili njegove čudovite otoke in bogato kulturo: https://www.sciencealert.com/this-entire-country-is-uploading-itself-to-the-metaverse?utm_source=ScienceAlert+-+Daily+Email+Updates&utm_campaign=5e801062bd-EMAIL_CAMPAIGN_2022_11_17_10_00&utm_medium=email&utm_term=0_fe5632fb09-5e801062bd-366127361

Globalistični utopisti zahtevajo, da se prilagodimo njihovemu "zdravilu" za podnebne spremembe. Dr. Jordan B. Peterson pojasnjuje, zakaj je cilj doseči ničelne neto emisije do leta 2050 popolnoma nesmiseln. https://www.youtube.com/watch?v=--QS_UyW2SY

"Kot je jasno povedal Klaus Schwab (vodja Svetovnega gospodarskega foruma) : "Ničesar ne boste imeli v lasti in boste srečni." V osrednjih novicah piše, da je Vancouver, BC, Kanada, PRVI, ki bo izvedel to agendo Združenih narodov "morda prvi na vsem svetu". Bo vaša pokrajina ali država naslednja? Naš odhajajoči župan, ki je izgubil volitve proti novemu županu, je podpisal agendo 2030 ko je odhajal, potem ko je bil poražen. Pogovarjam se s prijateljem JD-jem iz First Nation o tem, kakšna je PRVA, DOLGOROČNA agenda Združenih narodov in kako žalostno izkoriščajo zaupanje avtohtonih prebivalcev in ljubečo empatijo drugih ljudi, da bi uresničili svojo podlo agendo. https://librti.com/view-video/the-new-world-order-has-officially-just#dpr

Diabolična agenda Net zero: https://www.globalresearch.ca/truth-about-net-zero-diabolical-agenda-sold-saviour-formula/5811799

https://gerardrennick.com.au/is-australia-already-at-net-zero/

https://expose-news.com/2023/03/01/esg-a-potent-force-for-evil/

https://epoha.com.hr/2023/02/22/studija-pokazala-umjetno-meso-billa-gatesa-uzrokuje-rak-kod-ljudi/

We should welcome global warming https://expose-news.com/2023/02/19/we-should-welcome-global-warming/

https://www.technocracy.news/the-climate-change-rationale-for-transforming-the-american-energy-grid/

https://epoha.com.hr/2023/02/15/nevjerojatno-tvrtka-klimatskih-aktivista-pustit-ce-cestice-sumpora-u-stratosferu-kako-bi-ohladila-planet/

globalno segrevanje https://rumble.com/v29hef8-najveji-nateg-stoletja-veji-od-c0vlda.html

https://www.technocracy.news/the-empty-predictions-of-the-global-warming-cult/

Rusija ima neomejeni vir energije https://insajder.com/svet/energija-za-milijone-let-rusija-z-novo-tehnologijo-odprla-pot-do-vecnih-jedrskih-generatorjev?fbclid=IwAR1W-rR4Gt6TWcakHyRh9uq15xHy3Xg1M3gthvMga17y6dye7KRXSL8iP0w

https://www.technocracy.news/covid-panic-climate-panic-driven-by-same-people-for-same-purpose/

https://epoha.com.hr/2023/02/13/globalno-javno-privatno-partnertstvo-ubrzana-krada-javnih-dobara-2-2/

https://homunizam.wordpress.com/2020/01/20/njemacki-fizicar-eksperimentom-pokazuje-laz-o-co2-i-klimatskim-promjenama/?fbclid=IwAR36rgrY_hrLaT5f5OUUaj3oibEriC06-Dt1_Qn3ftfhfTR6QPDbyo9Nzzc

Kostarika je odstopila od podnebnega sporazuma https://p39.si/2023/02/11/kostarika-odstopila-od-podnebnega-sporazuma/

Would a ‘Climate Emergency’ Open the Same Door to Authoritarian Governance as the ‘COVID Emergency?’ https://childrenshealthdefense.org/defender/climate-emergency-authoritarian-governance-covid/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5537d600-e942-4370-9b57-86ab5c48479f

Odvetnik Domen Gorenšek: EU pripravlja razlastitev lastnikov nepremičnin https://p39.si/2023/02/06/odlocen-ne-evropski-naddrzavi/

Študija: žuželke imajo nevarne parazite https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6613697/ Hitin povzroča vnetja https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5680136/

Žuželke so zelo strupene https://twitter.com/PaulCrewther/status/1621785247607304194

Zaključek konference je bil, da so podnebne spremembe ponavljajoči se naravni fenomen. Območja za zadrževanje so bila raziskana in pripravljena za iskanje. Zaščita nižinskih zemljišč je bila obravnavana kot odločena in izvedena. Dodeljena so bila sredstva , imenovani so bili projekti. INTERREG je postal sklad EU za to. Imenovan sem bil v upravni organ INTERREG. Pri financiranju je bilo mogoče združiti druge sklade EU, kot so TERRA, PHARE in LIFE. https://www.youtube.com/watch?v=ljaJIQ2siyY&t=4s http://enouranois.eu/?p=2284 http://www.enouranois.eu/enouranois/english/beyond_climate_change.htm

Pri doseganju 17 globalnih ciljev trajnostnega razvoja je bila Slovenija najbolj uspešna pri 1. cilju (izkoreninjenje skrajnih oblik revščine), 8. cilju (dostojno delo in gospodarska rast) in 16. cilju (mir, pravičnost in močne institucije). Slovenijo, ki se mora še spopasti z nekaterimi izzivi, veseli, da se je uvrstila višje kot na primer Švica (16. mesto), Italija (26. mesto) in Luksemburg (42. mesto). https://www.gov.si/en/news/2021-06-14-slovenia-ranks-9th-among-165-countries-from-all-over-the-world-in-achieving-sustainable-development-goals/

Chitin and Graphene create, in the human organism, a tunic, an envelope, a shell, a bio-metallic-electronic web, imprisoning and bewitching, which will connect, entangle, the new chimeric organism with the “Web” – through the vectors of 4 and 5G – and 6G very soon. It is the fusion, promoted by the criminal Klaus Schwab, between the “physical, digital and biological identity” of humans. http://xochipelli.fr/2023/01/homo-chimericus-chitinization-through-an-insect-based-diet-in-synergy-with-graphenization-of-food-and-medicines-is-generating-a-new-chimeric-and-connected-human-organism/?utm_source=substack&utm_medium=email

KLIMATSKI LOCKDOWN BRISBANE, AVSTRALIJA https://www.brisbanetimes.com.au/business/workplace/the-parisian-15-minute-city-comes-to-brisbane-20221108-p5bwjs.html

"Zdravniki priporočajo: deset čričkov ali mokarjev na dan odžene globalno segrevanje stran."

Insektna prehrana in hitinizacija človeka https://xochipelli.substack.com/p/soylent-green-in-2022-chitinization

Davorina Čebohin FB Se mi zdi zelo pomembno, posebno v luči podnebnih manipulacij: Dolgoročne spremembe: Milankovićevi cikli Os vrtenja Zemlje je nagnjena glede na ravnino poti okoli Sonca, zato imamo poletje in zimo: kadar je severni pol nagnjen proč od Sonca, je pri nas na severni polobli zima in na južni poletje. Vendar nagib Zemljine osi ni vedno enak: v ciklu 41.000 let se spreminja od 22.1 do 24.5 ločne stopinje (trenutno je 23.44 stopinje). Zemlja okoli Sonca ne kroži po natančnem krogu (s Soncem v središču), ampak po elipsi in ta eliptična orbita se vrti okoli Sonca, kar povzroča cikel dolžine 21.000 let med orbito in letnimi časi. Tudi smer vrtenja Zemljine osi se spreminja. Že Babilonci so opazili, da Sonce ob pomladnem enakonočju ne vzhaja vedno v istem ozvezdju zodiaka (zato pojav imenujemo precesija enakonočij): vsakih 2000 let se premakne za en znak, torej dopolni celoten cikel dvanajstih v 24.000 letih. Srbski inženir Milutin Milanković je prvi izračunal, da se enako stanje po vseh treh ciklih ponovi vsakih 100.000 let [226]. Kako to vpliva na osončenost Zemlje? Pomembno se je zavedati, da bo naš planet tem toplejši, čim bolj bo osončena južna polobla, kjer je večina morske površine; ker morja vpijejo ter tudi zadržijo več toplote kot kopno, je njihov prispevek v celotno toplotno bilanco Zemlje pomembnejši. Južna polobla bo bolj osončena, kadar bo os vrtenja Zemlje bolj nagnjena in kadar se bosta premikanje elipse, po kateri Zemlja kroži, ter precesija enakonočij iztekla tako, da bo poletje na južni polobli takrat, ko je Zemlja najbliže Soncu. Zato seveda ni nikakršno presenečenje, da se največje podnebne spremembe dogajajo v razmaku 100.000 let – velike ledene dobe se ponavljajo v t. i. Milankovićevih ciklih. Danes živimo v zelo toplem delu Milankovićevega cikla, v t. i. medglacialnem obdobju: nagib Zemljine osi je skoraj največji, vrhunec poletja na južni polobli nastopi skoraj takrat, ko je Zemlja najbliže Soncu. Ampak medglacialna obdobja trajajo le 10.000 do 12.000 let in večino preostalega cikla je na našem planetu tako hladno, da je severni zmerni pas Evrope, Azije in Amerike – kjer danes živi velika večina človeštva – vse leto pokrit z debelo plastjo ledu. Naša civilizacija se je začela v toplem obdobju v holocenu, ko so naši predniki razvili poljedeljstvo ter živinorejo, to je 7000 let pred našim štetjem. Večino nam primerno toplega obdobja smo torej že »porabili« in čez najkasneje 3000 let bodo ledeniki spet pričeli pokrivati večino naših naselij, ne glede na to, koliko CO2 bomo spustili v ozračje. Znanstveni članki nesporno dokazujejo: v nekaterih prejšnjih medglacialnih obdobjih je bila Zemlja bistveno toplejša, kot je danes, in podnebje prav tako spremenljivo [227], čeprav na njej ni bilo nobene civilizacije, ki bi ozračje destabilizirala z izpusti toplogrednih plinov [228]. [226] Milankovitch Cycles and Glaciation, University of Indiana [227] Global warming may be normal at this point in glacial cycle - Happened last time (followed by Glacier UK), say profs; By Lewis Page, The Register, 3rd March 2010 [228] Herbert, T.D., Schuffert, J.D., Andreasen, D., Heusser, L., Lyle, M., Mix, A., Ravelo, A.C., Stott, L.D. and Herguera, J.C. 2001. Collapse of the California Current during glacial maxima linked to climate change on land. Science 293: 71-76.

Na severu Kitajske globalno zmrzovanje https://www.zerohedge.com/weather/chinas-northernmost-city-sees-lowest-temperatures-ever-recorded

Mehiška vlada je prepovedala na nebu izvajanje chemtrail geoinžiniringa z izpusti letal. CIEL Center za mednarodno okoljsko zakonodajo pozdravlja to odločitev https://www.ciel.org/news/ciel-welcomes-mexican-government-announcement-on-solar-geoengineering-ban/

Greta Thunberg nima odgovorov na vprašanja. https://twitter.com/OzraeliAvi/status/1616444230792105990?s=09

Al Gore je s podnebnim alarmizmom zaslužil 300 milijonov dolarjev https://igorchudov.substack.com/p/al-gore-selflessly-made-300-million?utm_source=post-email-title&publication_id=441185&post_id=97816896&isFreemail=true&utm_medium=email

WEF je v Davosu razglasil novo planetarno klimatsko krizo: https://americanmilitarynews.com/2023/01/world-economic-forum-declares-new-crises/?utm_source=breaking_email&utm_campaign=breaking_mailchimp&utm_medium=email&utm_source=Master_List&utm_campaign=997cfa3dda-EMAIL_CAMPAIGN_2023_01_18_06_05&utm_medium=email&utm_term=0_9c4ef113e0-997cfa3dda-[LIST_EMAIL_ID]&mc_cid=997cfa3dda&mc_eid=d13e45602b

Resnica o CO2 https://earth.org/data_visualization/a-brief-history-of-co2/

Klimatske dezinformacije https://childrenshealthdefense.org/defender/big-oil-climate-disinformation-record-profits-cd/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=639c143b-7748-4e96-a274-4b0c3823e7e3

UN Agenda 2030= vojna proti kmetijstvu https://merylnass.substack.com/p/war-on-global-agriculture-the-unsustainable?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=88992418&isFreemail=true

https://merylnass.substack.com/p/useful-information-on-climate-from?utm_source=post-email-title&publication_id=746368&post_id=96753800&isFreemail=true&utm_medium=email

Globalna temperatura od 2020 pada 47% hitreje, kot je prej naraščala https://www.youtube.com/shorts/bcn2T2vMfVk

Controversial Proposal to Reduce Global Warming Could Threaten Ozone Regeneration https://www.sciencealert.com/controversial-proposal-to-reduce-global-warming-could-threaten-ozone-regeneration?utm_source=ScienceAlert+-+Daily+Email+Updates&utm_campaign=9a959b9a10-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_fe5632fb09-9a959b9a10-366127361

https://expose-news.com/2023/01/11/over-the-next-15-to-20-years-europe-will-get-colder/

https://www.technocracy.news/scientist-net-zero-will-lead-to-the-end-of-modern-civilization/

https://epoha.com.hr/2023/01/10/net-zero-agenda-dovest-ce-do-kraja-moderne-civilizacije-upozorava-vrhunski-znanstvenik/

Dokazano trovanje! Već smo izvijestili kako je u srpnju 2022. godine s radom počeo Institut za Bio i Tehnosferu (IBT), čiji prvi projekt ima za cilj preliminarno prikupljanje dokaza o kontaminaciji biosfere na teritoriju Republike Hrvatske izazvanoj geoinženjerskim operacijama koje se u zračnom prostoru Republike Hrvatske provode već punih 14 godina. https://provjeri.hr/zabrinjavajuce-objavljena-prva-preliminarna-analiza-instituta-za-bio-i-tehnosferu-o-kontaminaciji-na-teritoriju-rh-izazvanoj-geoinzenjeringom/

Zakaj je laž, da je človek povzročil globalno segrevanje? https://scandinavianfreedom.news/downloads/news03.pdf

Klimatski fanatici imaju svoj put i tvrdnju da su ljudi odgovorni za navodno odleđivanje Arktika. No nova studija pokazuje da je prije tri do sedam tisuća godina bilo znatno manje leda nego danas. Ljeta su tamo bila znatno toplija nego danas. https://epoha.com.hr/2022/12/30/u-tjeku-je-globalno-zatopljenje-uzrokovano-covjekom-arktik-trenutno-ima-vise-leda-nego-prije-3000-godina/

Prevara v zvezi z električnimi vozili: poleg tega da baterije električnih vozil močno onesnažujejo okolje, da je v vozilu povečano elektromagnetno sevanje, ki škoduje zdravju, zdaj poročajo: Električni tovornjaki za smeti v New Yorku na mrazu zdržali le 4 ure https://www.technocracy.news/bust-nyc-electric-garbage-trucks-lasted-only-4-hours-in-cold/

Združeni narodi ("ZN"), Svetovni gospodarski forum ("WEF"), zasebni interesi, organizacije za spremembo vedenja in nevladne organizacije pozivajo k "New Deal for Nature- novemu dogovoru za naravo". Ne pustite se preslepiti - dogovor ne koristi ne naravi ne človeštvu. Tisti, ki stojijo za "novim dogovorom", predvidevajo, da bo treba v tem desetletju ustvariti nove naložbe ali finančne trge v vrednosti približno 10 bilijonov dolarjev, da bi podjetjem zagotovili možnosti za "sodelovanje" z načrtom. Ta "dogovor" vključuje nizkotni načrt 30 na 30, ki predvideva, da se 30 % kopnega in oceanov nameni za "zaščitena območja", območja, na katerih je človekova dejavnost omejena ali prepovedana. Mednarodna nevladna organizacija Survival International, ki si prizadeva za človekove pravice, je nedavno za Down to Earth povedala, da bo cilj 30 do 30 v imenu "ohranjanja" iz rodne zemlje in gozdov pregnal približno 300 milijonov domorodcev. https://expose-news.com/2022/12/28/30by30-is-the-biggest-land-grab-in-history/

Devetnajst ameriških zveznih držav je sprožilo preiskave proti družbama BlackRock in Vanguard zaradi podpiranja podnebne tiranije https://www.naturalnews.com/2022-12-14-state-investigations-blackrock-vanguard-climate-tyranny-esg.html

Nizozemska vlada zbog klimatske promjene i emisija dušika žele zatvoriti preko 3000 farmi. No, najveći proizvođači dušika u Nizozemskoj nisu farmeri i poljoprivrednici, već industrija. No, privatna zemljišta farmera i poljoprivrednika strateški su važna za korporacije koje im to žele oduzeti kako bi u potpunosti mogle monopolizirati proizvodnju hrane i time ucjenjivati ljude. https://epoha.com.hr/2022/12/13/najveci-proizvodaci-dusika-u-nizozemskoj-nisu-farmeri-i-poljoprivrednici-vec-industrija/

Inženirina LAKOTA: nemški kmetje morajo zmanjšati uporabo dušikovih gnojil, da bi izpolnili zahteve zelenih tiranov EU Prepoved je posledica vojne birokratov EU proti dušiku, bistvenemu elementu, ki sestavlja skoraj 80 % zemeljske atmosfere in je ključnega pomena za pridelavo poljščin. Potem ko so globalisti napovedali vojno ogljiku - gradniku biološkega življenja -, so zdaj napadli dušik, da bi namerno povzročili vsesplošno lakoto in množično smrt ljudi (depopulacijo). https://www.naturalnews.com/2022-12-05-engineered-famine-germany-farmers-ordered-to-slash-nitrogen-fertilizer.html

PODNEBNI LOCKDOWN V UK Svet okrožja Oxfordshire je včeraj odobril načrte, po katerih naj bi prebivalce omejili na eno od šestih območij, da bi "rešili planet" pred globalnim segrevanjem. Najnovejša faza načrta "15-minutnega mesta" je postavitev elektronskih vrat na ključnih cestah v mesto in iz njega, s čimer bodo prebivalci omejeni na svoje soseske. Če bodo prebivalci želeli zapustiti svoje območje, bodo v skladu z novim sistemom potrebovali dovoljenje Sveta, ki bo odločal o tem, kdo je vreden svobode in kdo ne. V skladu z novim sistemom bodo prebivalci lahko zapustili svoje območje največ 100 dni na leto, vendar bo moral vsak prebivalec registrirati podatke o svojem avtomobilu pri Svetu, ki bo nato spremljal njihovo gibanje s pametnimi kamerami po mestu.. https://wattsupwiththat.com/2022/12/04/oxfordshire-council-to-trial-a-climate-lockdown-starting-2024/

Pravi obraz Zelenih strank Avstralija: Senator Gerard Rennick: Malcolm Roberts je včeraj predlagal spremembo zakona o notranjem nadzoru, ki bi preprečila diskriminacijo ljudi na podlagi cepiva Covid-19. Govoril sem o spremembi in, kot lahko sklepate, sem bil precej razburjen, saj sem vedel, da nimamo večine. Ta sprememba bi omogočila, da bi se necepljeni ljudje v zasebnem sektorju vrnili na delo. Vendar pa je bilo obupno, da sta me med govorjenjem zasmehovali senatorki Zelenih Larissa Waters in Sarah Hanson Young. Norčevanje iz ljudi, ki so bili poškodovani zaradi cepiva, je najnižje med nizkimi in pove vse, kar morate vedeti o stranki Zelenih. Po mojem govoru je Hanson Youngova podala predlog za prekinitev razprave o spremembi. Ko bodo laburisti naslednjič predložili spremembo zakona o IR, bomo ponovno predlagali spremembo. Posebna zahvala Malcolmu in tistim, ki so glasovali za predlog zakona https://www.facebook.com/watch/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&v=1237927350400388

Trajnostni razvoj presega politične sisteme in nadzoruje vse Rosa Koire, ustanoviteljica organizacije Demokrati proti Agendi 21 Združenih narodov, je bila redka oseba, ki je v celoti razumela razsežnost trajnostnega razvoja oziroma tehnokracije: "To je načrt, celovit akcijski načrt za 21. stoletje za popis in nadzor vse zemlje, vse vode, vseh rastlin, vseh mineralov, vseh živali, vseh gradenj, vseh proizvodnih sredstev, vse energije, vseh organov pregona, celotnega zdravstva, vse hrane, vsega izobraževanja, vseh informacij in vseh človeških bitij na svetu. https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/11/29/global-standardization-of-systems.aspx?ui=f1108e89bede503d38ea525ba1a61606abdbe3e84a4dd429bcc8b9086ec00bba&sd=20200809&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20221129_HL2&cid=DM1295859&bid=1656938902

Bijela kuća konačno priznala da Chemtrailsi nisu nikakva „teorija zavjere“ – Gromoglasna šutnja mainstream medija Bidenova administracija objavila je 5-godišnji plan za istraživanje “chemtrailsa”, posebno koristeći ih u borbi protiv klimatskih promjena. „U Zakonu o konsolidiranim izdvajanjima iz 2022., Kongres je uputio Ured Bijele kuće za politiku znanosti i tehnologije (OSTP), u koordinaciji s relevantnim saveznim agencijama, da razvije petogodišnju – ‘znanstvenu procjenu solarnih i drugih brzih klimatskih intervencija u kontekstu kratkoročnih klimatskih rizika i opasnosti“, objavila je Bijela kuća. Geoinženjering, sustav tehnika modificiranja klime, odbacili su vlade i mediji kao teoriju zavjere unatoč tome što je praksa bila u primjeni desetljećima. Kako izvještava Daily Beast: „Bijela kuća je 13. listopada objavila da financira petogodišnji plan istraživanja jednog od najkontroverznijih prijedloga za borbu protiv klimatskih promjena: geoinženjeringa ili tehnologija i inovacija koje se mogu koristiti za umjetnu modifikaciju Zemljine klime. Izvješće će biti posebno posvećeno obliku geoinženjeringa poznatom kao upravljanje sunčevim zračenjem. Ovo je tehnika koja u osnovi uključuje raspršivanje finih aerosola u atmosferu kako bi se sunčeva svjetlost odbila od Zemlje. Ideja je da će, nakon što se reflektira, biti manje topline i temperature će pasti.“ Jedina zanimljiva fusnota koja nije spomenuta u ovom članku je da savezna vlada već godinama aktivno provodi geoinženjerske projekte. https://provjeri.hr/bijela-kuca-konacno-priznala-da-chemtrailsi-nisu-nikakva-teorija-zavjere-gromoglasna-sutnja-mainstream-medija/

Vandana Shiva: Shiva: Kaj manjka v razpravi o podnebnih spremembah? Korporacije izkoriščajo podnebno krizo za uveljavljanje dragih, nepreverjenih in pogosto nevarnih tehnoloških rešitev, vendar je pravi vir krize v resnici simptom širše ekološke krize, ki jo ohranja ekstraktivistični in dobičkonosen sistem. https://childrenshealthdefense.org/defender/vandana-shiva-ecological-crisis-corporate-profit/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=aed51bba-83de-4a2d-ba56-1e5b012183b8

50 skupin, ki so nagovorile Billa Gatesa o kmetijstvu in tehnologiji, pravi: "Sodelujete pri ustvarjanju problema, ki ga navajate. Petdeset organizacij, ki se ukvarjajo z vprašanji prehranske neodvisnosti in pravičnosti na področju hrane, je podpisalo odprto pismo, v katerem pozivajo Billa Gatesa zaradi njegove najnovejše trditve, da je tehnologija rešitev za svetovno lakoto in prehransko neodvisnost, ter pozivajo medije, naj bolje pokrivajo to vprašanje. https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-farming-technology-food-sovereignty/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=aed51bba-83de-4a2d-ba56-1e5b012183b8

Bill Gates je bil večkratni vlagatelj v podjetje Upside Foods in je nazadnje sodeloval s 400 milijonov dolarjev. Gates je tudi največji lastnik kmetijskih zemljišč v Združenih državah Amerike, saj ima v lasti 242.000 hektarjev v skupni vrednosti 690 milijonov dolarjev. Močno je vplival tudi na pripoved proti živinoreji in usmerjanje potrošnikov k rastlinskim alternativam mesa. "Mislim, da najrevnejših 80 držav ne bo jedlo sintetičnega mesa. Menim pa, da bi morale vse bogate države preiti na 100-odstotno sintetično govedino. Na razliko v okusu se lahko navadite, trdijo pa, da bo sčasoma okus še boljši ..." - Bill Gates https://techfundingnews.com/bill-gates-backed-lab-grown-meat-startup-upside-foods-becomes-a-unicorn-nets-400m-series-c/

V knjigi "Podnebna prevara" Mišo Alkalaj dokazuje, da so opažene "podnebne spremembe" posledica naravnih dejavnikov, in ne človeških izpustov. Da se podnebje v nasprotju z napovedmi Medvladne komisije za podnebne spremembe (IPCC) ohlaja, in da je celo človeška civilizacija v preteklosti doživela mnogo toplejša obdobja, davno pred množičnim izkoriščanjem fosilnih goriv. Da "podnebni znanstveniki" ignorirajo množico znanstvenih meritev in člankov, ki teze o antropogenem ogrevanju ne potrjujejo. Ter še marsikaj - in vse potrdi s 457 viri, od medijskih poročil o ohlajanju, do znanstvenih člankov, ki (na primer) dokazujejo, da so modeli IPCC utemljeni na napačnih fizikalnih predpostavkah. Mišo Alkalaj je magister matematike in vodja Centra za mrežno infrastrukturo na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani.

Da "podnebni znanstveniki" ignorirajo množico znanstvenih meritev in člankov, ki teze o antropogenem ogrevanju ne potrjujejo. Ter še marsikaj - in vse potrdi s 457 viri, od medijskih poročil o ohlajanju, do znanstvenih člankov, ki (na primer) dokazujejo, da so modeli IPCC utemljeni na napačnih fizikalnih predpostavkah. Mišo Alkalaj je magister matematike in vodja Centra za mrežno infrastrukturo na Institutu Jožef Stefan v Ljubljani.

10-11-2022 o podnebni konferenci v Egiptu: Načrtuje se razglasitev svetovne podnebne religije. Na trenutni podnebni konferenci COP 27 v Egiptu se neopazno za javnost pripravlja senzacionalen scenarij. Čeprav so Združeni narodi povsod objavili urnik posameznih dni konference, ostaja vrzel: Ničesar ne najdemo o nedelji, 13. novembra 2022. Ta dan ni niti omenjen. Kaj pa je v resnici načrtovano? Obstajajo konkretni dokazi, da bodo vsi najvišji svetovni verski voditelji, od katerih so mnogi trenutno v Egiptu, odpotovali na goro Sinaj, da bi razglasili nova globalna pravila, znana tudi kot "deset zapovedi", ki jih je treba sprejeti. Te naj bi postale zavezujoče za ves svet! Glavni pobudnik je organizacija "Interfaith":

https://www.technocracy.news/top-15-reasons-that-prove-global-warming-hoax/