Članek
Avstralski regulator za zdravila TGA je pred javnostjo skrival smrti zaradi cepiva za Covid-19
Objavljeno Feb 18, 2023

Avstralski regulator za zdravila TGA je pred javnostjo skrival smrti zaradi cepiva za Covid-19, zaradi skrbi, da bi "razkritje lahko spodkopalo zaupanje javnosti".

Dokumenti, ki jih je dr. Melissa McCann pridobila na podlagi zahteve za svobodo informacij (FOI), razkrivajo, da se zdi, da je agencija TGA pred očmi javnosti skrila številne smrti zaradi cepiva, vključno s smrtjo dveh otrok.

Dr. McCann je šokantno razkritje delila v svojem nagovoru na konferenci o cepivih proti covidu, ki jo je v Brisbanu, Melbournu in Sydneyju gostila stranka Združene Avstralije Cliva Palmerja. Na dogodku so sodelovali vodilni zdravnik intenzivne nege dr. Pierre Kory, kardiolog in epidemiolog dr. Peter McCullough ter McCulloughov sodelavec, avtor John Leake.

Dr. McCann je ob nagovarjanju razprodanih množic povedala, kako izjemno dolgo je morala iti, da je pridobila dokumente o oceni vzročnosti v zvezi s preiskavo TGA prijavljenih smrti po cepljenju proti covidu, ki so bili pridobljeni na podlagi zahteve FOI v procesu, ki je trajal šest mesecev. Dr. McCann je vložila zahtevo, potem ko je videla nepričakovano veliko število pacientov, ki so prihajali skozi njeno kliniko in so imeli neželene učinke po imunizaciji (AEFI). Opazila je tudi veliko število resnih poročil o AEFI v bazi podatkov DAEN, vključno s prijavo smrti 14-letnika oktobra 2021.

V svoji prvotni zahtevi za FOI je dr. McCann zahtevala oceno vzročnosti za vse prijavljene smrti v bazi podatkov DAEN. Ta zahteva je bila zavrnjena zaradi velikega obsega in v pogajanjih s TGA se je dr. McCann strinjal, da bo zahtevo zmanjšal na 11 dokumentov, ki so bili na koncu predani, od katerih se jih je 10 nanašalo na poročila o smrti DAEN.

Ko so bili dokumenti končno posredovani dr. McCann julija 2022, je bila osupla, ko je ugotovila, da obstaja več poročil, ki jih je TGA ocenil kot vzročno povezana s cepljenjem proti covidu, vendar z izjemo ene smrti o njih niso poročali v Redna varnostna poročila TGA.

Sledi seznam smrti, za katere lastna poročila TGA ocenjujejo, da so vzročno povezane s cepljenjem proti covidu:

21 letna ženska

Zadeva 729139, dokument 1

Moderni pospeševalnik. Smrtni AEFI, vključno z miokarditisom, srčnim zastojem, ledvično okvaro, embolijo femoralne arterije, infarktom hrbtenjače.

Rezultat ocenjevanja: "Vzročno"

* Prvotno določeno kot 'nerazvrstljivo'. VSIG (FOI 4049 Doc 5) je rezultat ocene posodobil na "vzročno".

9 letnik

Zadeva 724023, dokument 2

Pfizer cepljenje. Smrtna AEFI, srčni zastoj.

Rezultat ocene: „Rezultat ocene vzročnosti“

24 letna ženska

Zadeva 718277, dokument 3

Pfizer cepljenje. Smrtna AEFI, srčni zastoj.

Rezultat ocenjevanja: "Vzročnost"

7 let star moški

Zadeva 719838, dokument 5

Pfizer cepljenje. Smrtna AEFI, srčni zastoj.

Rezultat ocenjevanja: "Vzročnost"

21 letni moški

Zadeva 644148, dokument 6

Pfizer cepljenje. Usodni AEFI.

Rezultat ocenjevanja: '? vzročnost'

Od zgornjih petih naštetih smrti je bila samo prva (21-letna ženska, primer 729139) objavljena v varnostnih poročilih TGA.1 Prijavljene smrti so navedene v DAEN, vendar ocena vzročnosti ni vidna javnosti.

TGA in uradni zdravstveni predstavniki so Avstralce lažno in zavajajoče obvestili, da je bilo od 973 prijavljenih smrti samo 14 ocenjenih kot vzročno povezanih s cepivi proti covidu (13 po Astra Zeneci, 1 po Moderni).

Poročila o oceni vzročnosti, objavljena pod FOI 3272, dokazujejo, da je ta izjava laž.

*

image

Poročilo o varnosti cepiva TGA Covid 15. december 2022

Varnostno poročilo TGA iz novembra 2022 navaja, da "ni bilo smrtnih primerov pri otrocih ali mladostnikih, za katere je bilo ugotovljeno, da so povezani s cepljenjem proti COVID-19." Vendar so bila poročila o oceni, ki kažejo na vzročno vlogo cepiva Pfizer v primerih 7 in 9 let starih otrok, predana dr. McCann-ijevi julija 2022. Poročila o oceni vzročnosti, objavljena pod FOI 3272, dokazujejo, da je tudi ta izjava laž.

image

Poročilo TGA o varnosti cepiva proti covidu 3. november 2022

Ko je dr. McCann prebrala ocene vzročnosti, ki so ji bile posredovane pod FOI 3727, se je počutila šokirano in zmedeno. "Zakaj te informacije niso bile posredovane zdravstvenim delavcem in javnosti, ki sprejema odločitve o privolitvi? Otroci so še naprej cepljeni in to je nekaj, kar si starši zaslužijo, da lahko pretehtajo," je povedala dr. McCann za Dystopian Down Under.

 

Dr. McCann-ova je bila presenečena, ko je ugotovila, da dokumenti 1-10 od skupno 11 dokumentov iz FOI 3727 niso bili naloženi v dnevnik javnega razkritja TGA v skladu z običajnim protokolom. TGA je poslala e-poštno sporočilo, da bi vprašala, zakaj so bili dokumenti 1–10 zadržani v dnevniku razkritij, in v sporočilu 24. avgusta 2022 ji je bilo svetovano,

"Odločevalci za to zahtevo so se odločili, da ne bodo objavili dokumentov 1-10 v skladu z oddelkom 11c(1)(a) zakona o svobodi informacij, saj vsebujejo občutljive osebne podatke o umrlih osebah. Smo ocenili, se se posvetovanje z družinami umrlih pokojnika ne zdi primerno, zato posvetovanje s temi družinami ni bilo opravljeno. Poleg tega je nosilec odločanja ugotovil, da bi razkritje dokumentov lahko spodkopalo zaupanje javnosti in zmanjšalo pripravljenost javnosti, da poroča o neželenih dogodkih TGA."

Zdi se, da je TGA domneval, da družine pokojnikov ne bodo želele slišati o njih. Nasprotno, Deb, mati 21-letne Natalie (primer 729139), je za Jab Injuries Australia povedala, da je pomanjkanje stika s TGA "sramotno ravnanje z žalujočo materjo, ki bi lahko pomembno prispevala k njihovim preiskavam." Deb pravi, da TGA nikoli ni stopila v stik z njo in da je izid ocene vzročnosti smrti njene hčerke odkrila šele prek varnostnega poročila TGA (23. septembra 2022), do katerega je dostopala prek spleta.

*

Natalie, številka primera DAEN 729139

 

Kar zadeva trditev TGA, da bi razkritje dokumentov lahko spodkopalo zaupanje javnosti, bi lahko trdili nasprotno. Zaznano pomanjkanje preglednosti povzroča nezaupanje javnosti. Zadnja stvar, ki jo TGA potrebuje, je javni sum, da pokopavajo smrti zaradi cepiva. Popolna transparentnost je edini način za ustvarjanje in ohranjanje zaupanja v javno zdravje. Dr. McCann je ta argument podala v nadaljnjem sporočilu, vendar je bila odločitev TGA proti nalaganju dokumentov 1-10 v dnevnik javnega razkritja dokončna.

 

V tem času je dr. McCann v sodelovanju z drugimi zaskrbljenimi zdravniki večkrat pisala ministrom za zdravje in pomožnemu profesorju Johnu Skerrittu s TGA, da bi jih obvestila o pomislekih glede varnosti cepiva in pozvala k takojšnji prekinitvi uvajanja cepiva do nujnega pregled poročil o neželenih dogodkih.

Ta dopisovanja so se izmenično srečevala z molkom, zameglitvijo ali splošnimi zagotovili, da TGA pozorno spremlja varnost ter da so cepiva varna in učinkovita.

Je to vrh ledene gore?

 

TGA dosledno poroča, da je bilo le 14 od 973 prijavljenih smrti vzročno povezanih s cepljenjem. Toda vsebina FOI 3727 sproža vprašanja:

Kako je lahko izjava TGA resnična? Lastne ocene vzročnosti TGA, podane v FOI 3727, kažejo, da obstajajo vsaj še štiri smrti, ki jih je TGA vzročno povezala s cepljenjem (dva odrasla, dva otroka), ki pa po uradnem štetju 14 ostajajo neznane.

Koliko od 959 (973-14) smrti, za katere TGA predvideva, da niso vzročno povezane s cepljenjem, je bilo sploh raziskanih? Ali je 900 poročil 'v teku'? Koliko jih je bilo ugotovljenih kot "ni vzročno povezanih"? Dr. McCann je TGA prosila, naj navede število poročil o oceni vzročnosti, ki so bila dokončana, vendar je bila njena zahteva zavrnjena.

McCann je zaskrbljena zaradi posledic za javno zdravje in varnost: "Če vsi delajo na podlagi tega, da so bile vse te smrti raziskane in je bilo ugotovljeno, da niso vzročno povezane, ne moremo biti prepričani, da je tako. "

 

Zaenkrat se dr. McCann usmerja v skupinsko tožbo glede cepiva proti covidu, ki naj bi bila vložena v enem mesecu. Skupinska tožba je prejela več kot 350 izjav zanimanja in število še vedno narašča.

 

"Upajmo, da bo ta skupinska tožba zagotovila nekaj preglednosti, tako da bo več jasnosti glede tega, kako se pregledujejo neželeni dogodki in koliko jih bo verjetno povezanih s cepivi," pravi dr. McCann. To ni prvič, da je dr. McCann postala narodni heroj.

Dr. McCann je s postopkom FOI odkrila veliko več kot to, vendar bodo nadaljnja razkritja prihranjena za drug dan. To je tako očitna zloraba, da je potrebno več obravnav te zadeve. 

 

Zasluge Jikkyju (Twitter) in senatorju Gerardu Rennicku za njuno vlogo pri sodelovanju z dr. McCann-ovo, da bi osvetlili vedenje TGA v zvezi z varnostnim nadzorom in regulacijo Covida.

 

14. februarja 2023 je zvezni poslanec Russell Broadbent (Liberalna stranka) dodal dodaten pritisk na TGA in se skliceval na FOI 3727 dr. McCann-ove v parlamentu: "Zakaj se TGA ni odzval zdravnikom, ki so vam pred šestimi meseci izpostavili ta vprašanja, vključno z opozorilom na ta poročila o primerih? Te informacije so izjemno zaskrbljujoče in zahtevajo takojšen odziv TGA." (Izjava ob času za vprašanja, 14. februar 2023). Odgovora še ni.

Sydneyjski odvetnik Tony Nikolic iz AFL Solicitors je zastopal starše otrok, ki so oporekali nujnosti cepljenja svojih otrok proti Covidu, in zdaj vidi primere, povezane s poškodbami zaradi cepiva Covid tudi pri otrocih. G. Nikolić je za Dystopian Down Under povedal,

"V okoliščinah, ko so smrti otrok in resne dolgotrajne poškodbe navedene v zbirki podatkov TGA DAEN v zvezi z novimi in nezadovoljivo testiranimi tehnologijami cepiv, ne bi smelo biti drugega odgovora kot popolna prekinitev injiciranja, dokler neodvisni odvetniki in zdravstveni delavci ne izvedejo temeljite preiskave, ki bi morala upoštevati vse civilne krivice, kazniva dejanja ali druge kršitve, povezane z uvedbo cepiv v Avstraliji."

Avstralske starše, ki imajo pomisleke, da je bil njihov otrok poškodovan zaradi cepiva ali je bil podvržen prisili k cepljenju proti covidu, vabimo, da stopijo v stik z gospodom Nikoličem na admin@aflsolicitors.com.au

 

Kontaktirali smo TGA za komentar in ta objava bo ustrezno posodobljena, ko bomo prejeli korespondenco.

Vir: https://www.sott.net/article/477413-Australias-drug-regulator-hid-vaccine-deaths-from-the-public-concerned-that-disclosure-could-undermine-public-confidence

Poslanec Broadbent: https://www.sott.net/article/477413-Australias-drug-regulator-hid-vaccine-deaths-from-the-public-concerned-that-disclosure-could-undermine-public-confidence

*

https://rebekahbarnett.substack.com/p/breaking-australias-drug-regulator?r=1ukyc2&utm_campaign=post&utm_medium=email

*

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/we-were-all-forced-mum-of-healthy-21yearold-who-died-after-moderna-blames-vaccine-mandates/news-story/63d221adaa84ccdfc5acc7d6c33f16f3

*

https://rebekahbarnett.substack.com/p/breaking-australias-drug-regulator

*

Australia hides information on child deaths

https://freewestmedia.com/2023/02/19/child-mortality-has-exploded-since-the-under-15s-were-jabbed/

*

Skrivanje moteče resnice: guverner Združenega kraljestva noče vključiti smrti otrok v poročilo, potem ko je zadnje poročilo dokazalo, da je pri cepljenih otrocih COVID 137-krat večja verjetnost smrti kot pri necepljenih otrocih

https://expose-news.com/2023/02/23/uk-gov-cover-up-vaccinated-children-137x-likely-die/

Nepravilnosti v Pfizerjevih preskušanjih injekcij proti covidu v Argentini kažejo na sistematične poskuse prikrivanja škodljivih učinkov https://expose-news.com/2023/02/19/pfizer-trials-in-argentina-suggest-systematic-cover-up/

19. februar 2023 Neuspeh agencije EMA, da bi umaknila cepiva za COVID 19, čeprav je razmerje med tveganjem in koristmi izničeno https://childrenshealthdefense.eu/eu-issues/emas-failure-to-pull-covid-19-jabs-even-though-risk-benefit-balance-nullified/

Glavni nemški časopis poroča o goljufiji Pfizer-BioNTech https://petermcculloughmd.substack.com/p/major-german-newspaper-reports-pfizer https://dailysceptic.org/2023/02/18/pfizer-vaccine-trial-fraud-charges-set-out-in-mainstream-press-for-first-time/

https://epoha.com.hr/2023/02/17/australsko-regulatorno-tijelo-za-lijekove-zataskavalo-je-smrt-djece-od-cjepiva-kako-bi-odrzalo-povjerenje-javnosti/