Članek
Spremembe krvi
Objavljeno Mar 21, 2023

Carcinom Institute: KOAGULACIJA KRVI pri necepljenih posameznikih:
Pojavi strjevanja krvi so očitni pri ljudeh. Za to stanje še ni znano, da bi bilo povezano s spremembami v zdravju, ki so posledica dejavnosti ali praks iz obdobja "COVID". Prihodnje analize "COVID" bodo zahtevale primerjalne subjekte, ki so podvrženi "cepljenju". Takšna analiza lahko odkrije trenutno neznane ali kombinirane učinke na zdravje ljudi, zlasti na kri.
Zdi se, da so faktorji koagulacije povezani s prisotnostjo in učinki bakterij "cross-domain" (CDB); edinstvene mikrobne življenjske oblike, ki jo je v zadnjih 25 letih identificiral in preučeval inštitut Carnicom. Statistični pregled kaže, da so ti koagulacijski dejavniki značilni za splošno populacijo.
Inštitut Carnicom opazuje stanje človeške krvi skoraj od svojega začetka pred skoraj 25 leti; v zvezi s tem obstaja nešteto raziskovalnih člankov inštituta CI. Pojavlja se naravno vprašanje, in sicer ali je opazna sprememba v stanju vzorcev človeške krvi pred in po obdobju "COVID" in "cepljenja", v katerem smo zdaj. Odgovor na to vprašanje ostaja pred nami in si zasluži odgovor. Žal pa nikakor ni gotovo ali zanesljivo, da bo imel inštitut Carnicom sredstva ali dovolj časa, da nanj odgovori.
Ena od standardnih metod preiskave je priprava posušenega krvnega razmaza na preparatu; v preteklosti je bil to najpogostejši pristop CI. Po večletnem premoru pri opazovanju krvi se zdi, da je priprava posušenih krvnih preparatov težja kot v prejšnjih letih. Stopnja koagulacije, ruleaux ali aglutinacije se zdi hujša kot v preteklosti, opazovanje posameznih celic pa je težje doseči. Potrebno je opazovanje koagulacije krvi v realnem času, zato je bil uporabljen ta pristop. Preučevali smo kri necepljenih oseb.
Na fotografijah je vidna izjemna motnja krvi. Takoj je treba opozoriti na pojave "rouleaux", "aglutinacije" in strjevanja krvi.
Rouleaux je značilnost krvnih celic, ki se razvrščajo v vrste ali verige, in je posledica povečanja plazemskih beljakovin v krvi, kot sta fibrinogen ali globulin. Aglutinacija je naključno in neorganizirano zlepljanje rdečih krvničk, ki je posledica tvorbe kompleksov protiteles-antigen. Koagulacija je proces, pri katerem nastane krvni strdek. Zdi se razumno domnevati, da so vsi trije pojavi verjetno tesno povezani ali povezani drug z drugim.
V teh vzorcih krvi je mogoče opazovati tako razlike kot skupne značilnosti; ena od metod za opis tega je geometrija in prostorsko obnašanje. Mikroskop, ki je na voljo za to delo, je skromen, vendar zadostuje za ta namen (približno 1500x). Zgodovina raziskav na inštitutu Carnicom je pomembna pridobitev, da se ta opazovanja povežejo s prejšnjimi mikroskopiranji z opremo višjega kalibra. Prisotnost bakterij "cross-domain", kot so jo razkrile raziskave CI, je ključni dejavnik pri razlagi teh slik.
Druga pomembna sprememba je motnja geometrije celic. Ta motnja je posledica prisotnosti bakterij, ki obdajajo celice in so v njih v večjem številu (CDB - cross-domain bacteria). Na tej spletni strani je na voljo več raziskovalnih poročil o tej temi, ki jih je pripravil inštitut Carnicom, bralcu pa priporočamo, da se s temi poročili seznani. Razlaga slik, prikazanih v tem vzorcu, je odvisna od tega znanja.
VSI vzorci krvi, ki so jih opazovali v dveh desetletjih, kažejo določeno stopnjo prisotnosti CDB; edina razlika do zdaj je stopnja prisotnosti mikrobov.
V razpravi, ki sledi, se spomnite, da noben vzorec človeške krvi, ki je bil do zdaj pregledan v desetletjih raziskav CI, ni bil brez navzkrižno domenskih bakterij (CDB).
Vir: https://carnicominstitute.org/blood-coagulation/


https://carnicominstitute.org/blood-alterations-i-means.../


https://carnicominstitute.org/blood-alterations-iii.../

Neposredni dokazi kažejo, da uporaba električnega toka nizke jakosti lahko preoblikuje vzorec krvi do te mere, da ni več prepoznaven kot kri v kakršnem koli običajnem smislu, na naravo krvi pa potem prevladuje prisotnost navskrižno domenskih bakterij (CDB) (CI nomenklatura, sintetične biološke oblike, nanobot), mikrobne življenjske oblike in njihove manifestacije.
Prva stopnja preiskave je nakazala, da bi bila voltametrija izmeničnega toka primerna metoda za raziskovanje nekaterih kemičnih sprememb, ki se lahko pojavijo v vzorcih krvi in povzročijo močno koagulacijo, ki se pojavi.
Ena od prvih ugotovitev je, da je uporaba električnega toka v tem načinu na vzorec krvi povzročila "peneč" ali peni podoben material, ki se je dvignil na vrh raztopine. Ta preiskava še nikoli prej ni bila opravljena. Ta pojav elektrokemije se je večkrat ponovil na vzorcu krvi in vsakič znova se je razvil penast material (pena).
Dodatna ugotovitev je, da je krvna raztopina viale sčasoma prestala vrsto aktivnih elektrokemičnih reakcij in se nato sčasoma zbistrila z usedanjem svetlo rdečega materiala na dnu epruvete, verjetno eritrocitov, izpostavljenih osmotskim motnjam.
Prejšnji dokument, ki ponuja veliko informacij o variacijah rasti bakterij CDB in z njimi povezani strukturi rasti filamentov, je naslovljen CDB: Growth progressions (junij 2014).
Poleg očitne tvorbe filamentne strukture v vzorcu krvi, ki je posledica uporabljenega toka, lahko nadalje odpremo razpravo o prisotnem "penastem" materialu. Kakšna je splošna pojavnost materialov, podobnih peni v naravi in kakšna je njihova kemična narava?
Obstajata dva pogosta vira penastih materialov, ki se pojavljata v naravnem svetu, eden je posledica onesnaženja, drugi pa posledica denaturiranih beljakovin. Beljakovine so tako glavna tarča zanimanja, pa tudi prisotnost submikronskih navskrižno domenskih bakterij CDB in filamentnih struktur.
Proizvodnja pene v krvi z AC voltametrijo je sestavljena iz treh glavnih komponent: bakterij CDB, filamentov in tujih, od CDB bakterij generiranih beljakovin. Penasti material je značilna kemična ločitev od preostale usedline rdeče vsebine v viali krvi. Obstaja sum, da je ta beljakovina tuja beljakovina, ki nastane kot posledica elektrokemije.
Vse tri komponente so bile tudi izolirane, identificirane in analizirane v kulturi bakterij CDB v zadnjih desetletjih. Zdi se, da se te tri komponente sintetizirajo v kratkem času, kot posledica uporabe električnega toka v krvi.
Ugotovljeno je bilo, da kronopotenciometrija zadostuje za ustvarjanje enake spremembe in transformacije, ki vključuje CDB in videz filamentov, kot tudi enako tvorbo beljakovin. Kronopotenciometrija je sorazmerno preprosta tehnika, pri kateri se na vzorec dovede konstanten enosmerni tok, napetost (potencial) pa se meri kot funkcija časa. Pomembno je dejstvo, da ta metoda zadostuje za radikalno transformacijo krvi.
Smiselno se je vprašati, kolikšen tok v telesu velja za nevarnega, škodljivega ali celo smrtonosnega. Potreben je presenetljivo nizek tok v telesu, da povzroči poškodbo ali smrt. Raziskave kažejo, da bo bolečino čutiti pri notranjem toku približno 10 mA ali več in da lahko pride do smrti pri toku, večjem od približno 60 mA. Pomembna ugotovitev tukaj je, da je tok reda velikosti le nekaj miliamperov dovolj za popolno preobrazbo značaja in konstitucije krvi ter do transformacije beljakovin in mikrobov v krvi.
Vir: https://carnicominstitute.org/blood-alterations-iii.../
Analiza tujih beljakovin v krvi: https://carnicominstitute.org/blood-alterations-iv.../
Viri elektromagnetnih tokov, ki povzročajo spremembe krvi: https://carnicominstitute.org/blood-alterations-v.../
Posledice sprememb v krvi: https://carnicominstitute.org/blood-alterations-v.../