Članek
BOSART DOL cremagel 125 ml
Objavljeno May 12, 2015

Bosart dol je skupek najučinkovitejših naravnih aktivnih sestavin in pomaga pri zdravljenju težav kosti in sklepov (bolečina, poškodbe, udarci), primeren pa je tudi za osebe, ki se ukvarjajo s športom ali opravljajo težka fizična dela.


Vsebuje aktivne naravne sestavine, ki se v tradiciji uporabe zelišč uporabljajo v primeru udarnin, bolečin v križu, zvinov, revmatičnih obolenj itd.: perna (glikozaminoglikani), boswellia, arnika, vražji krempelj, oljni izvlečki, mentol, evkaliptus in nageljnove žbice.

SESTAVINE
Voda, kaprilni/kaprinski triglicerid, glicerin, jojobino olje, rastlinski vazelin, cetearilni olivat, karitejevo maslo, tokoferil acetat, sorbitan olivat, izvleček školjk, ksantan gumi, izvleček bosvelije, izvleček arnike, izvleček vražjega kremplja, gel barbadoške aloje, olje evkalipta, olje nageljnovih žbic, fitinska kislina, lecitin, tokoferol, askorbil palmitat, benzilni alkohol, natrijev benzoat, kalijev sorbat.

UPORABA
Svetujemo, da tanek sloj kreme nanesete na kožo in nežno masirate, dokler se povsem ne vpije v kožo. Nanos dlje časa ponavljajte od trikrat do štirikrat dnevno.
Če želite doseči prijeten "hladilni učinek", vam svetujemo, da embalažo med uporabo shranjujete v hladilniku.

OPOZORILA 
Kreme ne nanašajte v bližini ran ali poškodovane kože. Izpostavljanje sončnim žarkom ali obisk solarija takoj po nanosu izdelka ni priporočljiv. Ne uporabljajte skupaj s protiglivičnimi sredstvi z lokalnim delovanjem. Ne uporabljajte v primeru alergij na mehkužce. Ne uporabljajte med nosečnostjo ali dojenjem. Pazite, da ne pride v stik z očmi
.