Članek
RAČUNOVODSKI SERVIS NIKA PERPAR S.P.
Objavljeno Jan 10, 2023

Zgodovina

Od leta 1994 opravljamo računovodske storitve za podjetja, samostojne podjetnike in društva. Naše stranke so iz različnih dejavnosti in različnih velikosti od samostojnih podjetnikov, ki opravljajo dejavnost kot dopolnilno dejavnost do takih, ki imajo do 20 zaposlenih.

Izkušnje

V času našega delovanja smo si pridobili veliko izkušenj, tako da se ne ustrašimo nobenih posebnosti, ki jih prinašajo posamezne dejavnosti, pa naj bo to storitvena, trgovska ali proizvodnja dejavnost, niti nobene druge oblike.

Izobraževanje

Veliko svojega časa namenimo izobraževanju, ki ga zahtevajo nenehne spremembe zakonodaje. Svojo strokovnost smo potrdili tudi na Gospodarski zbornici in opravili izpit za vodenje računovodskega servisa. Na osnovi tega smo vpisani v katalog računovodskih servisov, ki ga izdaja Zbornica računovodskih servisov (ZRS).

Zavarovanje

Sklenjeno imamo zavarovanje poklicne odgovornosti v skladu z dogovorjenimi pogoji glede zavarovalne vsote in predmeta zavarovanja (zavarovalnega kritja) med ZRS in zavarovalnicami.

Vrednote

Svoje delo opravljamo strokovno, natančno in ažurno. Odzivnost je ena od naših najvišjih prioritet. Pomoč nudimo tudi na kadrovskem področju in administraciji.

Plačilo

Računovodske storitve zaračunavamo po opravljenem delu. Zaračunamo toliko kot naredimo, in sicer na osnovi opravljenega števila knjižb, izvršenih obračunov in ostalih storitev.

Kontaktni podatki

Telefon: 051 625 697

E-naslov: nika.perpar@siol.net

Naslov: Vir pri Stični 59

1295 Ivančna Gorica

DŠ: 27642500
MŠ: 5396699000
TRR: SI56 0204 1009 2098 104

#IvančnaGorica #gospodarstvo