Članek
Hitler the junkie​ - Psihiatrija - industrija smrti
Objavljeno Aug 31, 2015

Psihiatrija​ temelji na evgeniki, ki je psihološka in kultna zasnova prevlade več vredne rase in iztrebitvijo manj vrednih ras.

PSIHIATRIJA JE OD ZAČETKA BILA PLANIRANA PSEUDO ZNANOST, katere namen je nadzor in iztrebljanje množic.
Ker tako imenovane vladajoče elite - KRVNE LINIJE po svetem gralu in kraljevski krvi (saint graal in saint rojay - kraljevska kri , nekako tako) sebe smatrajo za več vredno raso, niso mogle človeštva podrediti ne preko vojn in nasilja, ne preko ver ne preko ideologij sužnje lastništva, fevdalnega tlačanstva in danes mezdnih odnosov, so kot dopolnitev nekemu redu s katerim nadzirajo množice dodali še​ PSIHO TRILER - PSIHIATRIJO.

Za krvno linijo je uporaba psihiatrije kot sodobne inkvizicije ne v verskem smislu temveč v etično socialnem okvirju pomembna, saj ostali inštrumenti odpovedujejo na celi črti. 

Za začetnike:

I.
Če nekdo umre je pri nas navada, da se oblečemo v črno in žalujemo, prižigamo sveče in nosimo cvetje in zelenje v resnih odtenki.
Če se nekdo rodi je vse v belem vzdušju. Novorojenčkom - dekletom kupujemo v roze ali rdeči barvi, fantkom pa v modri.
Na daljnem vzhodu se ob smrti oblačijo belo in ponekod celo veselijo radi novega rojstva v višji kasti.
II.
Če ne bi poznali običajev vzhodnjakov, in bi ti pri nas počeli kot počnejo tam bi jih imeli za asocialne in čudake.
Psihiatri bi jih označili za mentalno obrnjene, ki jih je potrebno obvezno zdraviti in prevzgojiti ter obrnjeno, nas bi na vzhodu gledali kot provokatorje ali neuravnitežence.


Rezime 1:
Tako kot različne običaje in družbene ureditve, ki so prakticirane na nekem teritoriju in priznane kot splošno dobre, so lahko na drugem koncu tretirane nasprotno in če jim damo znanstvena (latinska) imena in jih diagnosticiramo, kot bolezenska je praktično celotna družba potrebna zdravljenja, saj ne odgovarja našemu modelu to je zdravniškemu spoznanju psihiatrov.

Rezime 2:
Kako doseči, da bo celotno družbo obvladovala psihiatrija ali sodobna inkvizicija?
Izmisliti si je potrebno model neresnične idealne družbe in osebnosti posameznika, ki jo morajo izponjevati, to je napram sedanji človeški naravi in kaj hitro bodo psihiatri ugotovili, da  vsak posameznik odstopa od tega idealnega modela ter ga je potrebno zdraviti, oziroma še bolje družbo kot celoto je potrebno zdraviti v svojih krempljih.

Torej celotna družba je bebava in jo sestavljajo samo kreteni in motenci, le psihiatri ne, saj so oni tisti, ki skrbijo za psihično zdravje družbe to je mentalno higieno.

Torej če želiš biti  uradno psiho mentalno zdrav s potrdilom bodi psihiater ali se vsaj druži z njimi.

Za izkušene:

​ Z začetnih letih II. svetovne vojne je psihiatrija (pod okriljem evgenike teorije več vredne rase - krvne linije) držala na milijone Nemcev na prostovoljnem dopingu = antidepresivih.....da so počeli kar so.

Več vidi povezavo spodaj:​ ​Hitler the junkie (zaradi vegetarianske prehrane).​
 

Idejni pobudnik holokavsta je bil Žid  Alfred Rosenberg, dr. Theodor Morell osebni Hitlerjev zdravnik ​Žid, Adolf Hitler Žid - nezakonski vnuk Rothschilda, Eva Braun Židinja, itd... le kdo ni bil. Vmesno vprašanje: Zakaj so Židje trebili Žide? Katere večvredne in manjvredne krvne linje so se kolinile vmes?
​​
Hitler the junkie