Članek
IZJAVA PROTI IMPERIALISTIČNIM VOJNAM V SVETU
Objavljeno Sep 09, 2015

IZJAVA PROTI IMPERIALISTIČNIM VOJNAM V SVETU

 

 

Izkoriščevalni imperializem neti ali izvaja vojne ter kaos v svetu tudi v sedanjem času. Tako so posledice te​h vojn  v imenu demokracije  v sedanjem času  mnoge uničene države, lakota ter revščina dobe milijarde ljudi in 60 milijonov beguncev, ki so ostali brez domov in so njihova življenja ogrožena zaradi pomanjkanja hrane, pitne vode  in vojnega stanja v njihovih domovinah.

Ti begunci; ali žive v zbirnih področjih ali brezciljno tavajo po upostošenih deželah ali so na poti v  tujino v upanju za preživetje.

 

ZATO ZAHTEVAMO

 

od vseh vlad držav članic EU, da  prenehajo sodelovati v teh vojnah in so povzročati zločine  nad človeštvom pod prevaro demokracije in kultivizacije sveta.

Ker vojne in njihove posledice niso moje, jih pa oblasti izvajajo v imenu naših držav in nas državljanov, sporočamo, da  se poslužujemo državljanske nepokorščine in  državni politični oblasti dajemo na znanje, da jih v navedenih vojnih grozovitostih ne priznavamo več  kot svoje zakonite predstavnike.

 

POZIVAMO

 

vse sodelujoče v vojnah Imperializima, še posebej svoje sodržavljane, da uporabijo povsem zakonito ustavno pravico odklonitev sodelovanja v teroriziranju človeštva, to je ugovor vesti.