Članek
Ironija usode? Niso prerokbe in ironija, le razkriti skriti plani
Objavljeno Nov 04, 2015

Že tisoče let se manipulira z ljudmi in s svetom.

Evropski in svetovni politiki  vseh barv so poučeni o tej manipuaciji in sodelujejo v njej.  Za politike so bili izbrani, da te manipuacije izvršujejo. 

Mi povprečni ljudje pa mislimo, da je to naša usoda in da oni delajo za nas. Še več, celo volimo jih in se med seboj prepiramo kdo je za koga in kdo je proti komu.

Vojskujemo in spravljamo se med seboj kot oni hočejo in mi mislimo, da je to naša volja.

Prikazujejo nam svet za katerega mislimo da je produkt naših želja.

Dajejo nam ideale  po katerih se zgledujemo misleč, da so pravi.

Živimo v brezmejni  igri misleč, da je vse skupja delo bogov, usode, pa so le tajni plani tajnih organizacij, ki to počnejo v svojo zabavo in verovanje preko svojih nevidnih mrež sodelavcev in držav.

Nobenih takšnih bogov ni. Je samo spretna prevara in njihov zabava polna ironije za doživljajoče in v njih verujoče .


To, da  bodo  kamele pile vodo iz Rena ni Nostradamusova prerokba ali videnje  prihodnosti, je samo razkritje planov, ki so bili pripravljeni v tistih časih ali prej in se samo izvršuje kot zarota - plan zoper svet.
Ve se za celotno tole stoletje kaj bo sledilo pa ne iz misticizma ali nekega neznanega  bodočega razvoja človeštva skozi čas temveč, ker elite, ki vladajo tako  pač hočejo in so to le njihovi plani ironije.


Biblija kolikor  sporoča tolikor se jo da zlorablajti in izdelovati dogodke - plane po njej in jih  prefinjeno prikazovati kot prerokbe.

Elite imajo za tisoč let naprej razdelan načrt svojih zabav in verovanja in jih potem iz generacije v generacijo uresničuje.

Hitler je govoril o tisočletnem rajhu in to je to.

Mi pa lahko rečemo tem njihovim planom hvala lepa in si bomo zgradili drug svet in to je to.

Vladajoče elite imajo izdelan v naprej na grobo 1000 leten,  zatem 100 leten, 50 leten, 10 leten in 1 leten plan kaj se bo dogajalo znotraj tisočletja.

Zakaj se mnogim to zdi neverjetno?
Ker  so vzgojeni tako, da za njih dolgoročno razmišljanje ni možno in ker naučeno živijo le od danes na jutri in iz rok v usta, kot ZOMBIJI.

Če se um in razvoj osebnosti zablokirata in razdvojita na nivoju 5 ali 6 letnega otroka potem s tako odraslimi ni težko manipulirati.

Elite se prikazujejo kot bogovi ravno na ta način, da zavrejo osebni razvoj posameznika in družbe kot celote in potem se gredo iger slepe miške.

V sedanjih prelomnih časih  bodo te elite dobile svoja božanstva, je že skrajni čas za to,....