Članek
Skrivnosti sodobnih psihopatov, morilcev in spolnih iztirjencev
Objavljeno Dec 17, 2015

Spoštovani bralci!

Predstavljena tema ni lahka in ni za šibka srca ali slabe želodce. Videti eno sliko ali prebrati eno novičko še ne pomeni, da ste spoznali vse.  Spoznavanje tajnosti resničnega sveta se tako šele pričenja za vse tiste, ki to hočejo. Če želite stopiti iz hiše groze in popolnega brezumlja potem morate prvo vstopiti vanjo.

Dobršenemu delu sveta vladajo tajne združbe psihopatov, morilcev in spolnih iztirjencev med katerimi so; celotno zahodno plemstvo, večina svetovnih zahodnih voditeljev, dobršen del duhovčine in večina zahodne tako leve kot desne politične srenje, civilne družbe in še in še.  Enkrat se imenujejo tako drugič drugače vse pa je ista zgodba. 

Ugrabljajo otroke in ljudi, jih spolno zlorabijo in žrtvujejo, npr. samo v kletnih prostorih EU parlamenta se vsako noč v obredu  spolno zlorabi otrok in na koncu ubije. Zato je ta stavba tako zastražena in nedostopna tudi novinarjem.

Buša in Blaira je, ko je bil slednji v Beli hiši na obisku pri Bušu, skupaj štepala moška prostituka akreditirana kot novinar,... Buš je bil že kot otrok in najstnik spolno zlorabljan, zasvojen z alkoholom in ga je očitno alkoholizma rešila žena.

Bil Klinton je rad lovil ljudi kot žrtve s puško v vojaški bazi Bohemian Grove in spolno občeval s psmi. Hilari je  v seksulanih delirijih ubijala z zabadanjem z noža  mladoletnike - otroke od 14. do 16. let, ki jih je prej spolno zlorabila.

Angleška kraljeva rodbina vrši te žrtvene obrede in še pred leti je svet obkrožila vest, da so na njihovem posestvu za čas božičnih praznikov našli mrtvo in nago mlado vzhodno evropejko, ki je umrla zaradi poškod in podhladitve - saj jim je pobegnila iz teh morilskih obredov, da bi se rešila.

Podana so pričevanja oseb, ki so sodelovale v teh morilskih žrtvenih obredih in ena izmed pobeglih svečenic je povedala kako je sodelovala v obredu, ko je Al Gor spolno zlorablja 6 letnika in ko mu je prišlo, so otroku z nožem prerezali grlo in so ostali udeležensi skupaj pili njegov kri. Dodaja, da je ležala naga spodaj in je kri špricala po njej.    

Druga oseba je povedala, da imajo njeno hčerko že od 6. leta za spolno sužnjo in jo spolno zlorabljajo najvišji ameriški politiki, da so se na njej izzživljali tako, da so ji ugašali cigarete na telesu in občevali v otrokovo zadnjico.

Pobegla Velika svečenica je omenila, da se je, ko je bila ona prisotna, teh obredov zlorab in umorov otrok udeleževal eden od Papežev. Po letnici izdaje knjige se, da ugotoviti kateri Papež je to bil.   

Bivši jezuit dr. Aberto Rivera med drugim  razrkiva, da so ženski samostani le prikriti bordeli za orgije in žrtvene obrede in, da pod tlemi in v podzemnih rovih teh samostanov leži na tisoče trupel novoroječkov, ......

Zabeleženi viri v knjigah, le majnši del jih je tukaj predstavljen, govorijo, da sta vatikanski Papež in angleška kraljica par in sodelujeta, da je ta lastništvo celotne ZDA prenesla na Vatikan. ZDA so bile v lasti kraljeve pomorske družbe in ta v lasti kraljice. Vse vojne v ZDA in njena neodvisnost od angleške krone so le triki, kot je trik spor med angleško krščansko in katolikšo krščansko vero, to je med Vatikanom in Londonom. Lažen spor in vojne služijo le za zabavo plemstva, ko se narodi kot verniki koljejo med seboj.

Knjige razkrivajo Babilonsko druščino, ki se že tisočletja naseljuje v valovih po Evropi in svetu, kot nobeno zahodno plemstvo ni Evropskega porekla, se med seboj sorodstveno poročajo, razplojujejo, da ohranijo krvno linijo - čisto Babilonsko kri in premoženje.

Ta defektna druščina, ki se danes skriva tudi za Novo svetovno ureditvijo - NWO, se je odločila, da bo človeštvo popeljala v novo "evolucijsko" obdobje to je obdobje popolne norosti, groze in strahovladja, za počastitev dobe Vodnarja ali  Ekvarijanske ere, saj se obdobje Ribe iz Zodiaka končuje in ko normalno ne bo več normano,  ko bo psihopatsvo postalo  odlika in normalnost prepovedana in zatirana.

Ne dajte se jim ljudje!