Članek
IZJAVA PROTI IMPERIALISTIČNIM VOJNAM V SVETU
Objavljeno Feb 15, 2016

 

Izkoriščevalni imperializem povzorča vojne ter kaos v imenu demokracije po vsem svetu Posledice tega so mnoge uničene države, lakota in  revščina dobre milijarde ljudi in 60 milijonov beguncev, ki so ostali brez domov in domovin zaradi uničujočega delovanja imperializna, ki v svojem pohlepu pod krinko človekovih pravic le ta najbolj tepta in onemogoča.

ZATO ZAHTEVAMO

od  Vlade republike Slovenije in vseh drugih vlad držav članic EU, da  prenehajo sodelovati v teh vojnah in so povzročati zločine  nad človeštvom pod prevaro kultivizacije sveta.

Ker vojne in njihove posledice niso moje in naše, jih pa oblasti izvajajo v imenu naših držav in nas državljanov, sporočamo, da  se poslužujemo državljanske nepokorščine in  državni politični oblasti dajemo na znanje, da jih v navedenih vojnih grozovitostih ne priznavamo več  kot svoje zakonite predstavnike.

 


							 

POZIVAMO

vse sodelujoče v vojnah Imperializima, še posebej svoje sodržavljane, da uporabijo povsem zakonito ustavno pravico za odklonitev sodelovanja v teroriziranju človeštva, to je ugovor vesti.

Pridruži se  ustavni POBUDI:​