Članek
Pedofilija na pohodu!
Objavljeno Apr 15, 2016

Je to naslednji korak v Sloveniji? Huje je kot si mislimo. Vse to se bo poizkušalo uzakoniti in še marsikja zraven.  Na Nizozemskem je bila že pred leti ustanovljena politična stranka  za legalizacijo pedofilije, v Belgiji zahtevajo legalizacijo sodomije - zoofije, to je  dovoljenje za občevanje z živalmi. Članek je slabo viden na blogu,  zato klikni na majhno sličico spodaj in se vam odpre  za branje.  Bil je objavljen pred leti v eni od slovenskih revij in slučajno najden.

V ta  defektna združenja spadajo mnogi slovenski elitneži.  Še posebej so željeni za občevanje psi, svinje in druga živad ob določenih letnih časih po obrednem kolendarju. 

EU temelji na spolni iztirjenosti, izkoriščanjuj, suženjstvu, kraji, klanju v svetu in v EU.  Če bi vedeli kaj je EU v resnici, .....V kletnih prostorih zakonodajne oblasti EU vsako noč spolno zlorabijo in umorijo nega otroka, po pisanjih in pričevanjih. Literatura  o tem dostopna.

Podoben članek je bil objavljen, ko so homoseksualni pedofili sredi Londona na demonstracijah  zahtevali  legalizacijo otroške prostitucije od nekje 12 ali 14 let naprej.

 

Če želiš zase in svoje potomstvo boljši svet​ ne glede na to katerega nazora si

in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami.

Že blizu 1.200 el.  in preko 900 ročnih podpisov, skupaj preko 2.100

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov