Članek
Slovenija je država vsaj od leta 1974
Objavljeno Apr 29, 2016

To, da smo Slovenci dobili svojo državo šele leta 1991 je debela laž. Slovenije je država že od najmanj 1974. Tako je govorila Ustava socialistične republike Slovenije (SRS) iz leta 1974:

1. člen
Socialistična Republika Slovenija  je država, ki temelji na suverenosti slovenskega naroda in ljudstva, ...

To da je bila Jugoslavija zvezna država to je zveza držav govori ustava SFRJ iz leta 1974:

1. člen
Socialistična federativna republika Jugoslavija je zvezna država kot državna skupnost prostovoljno združenih narodov in njihovih socialističnih republik ter socialističnih avtonomnih pokrajin ..

Tako smo imeli Slovenci in državljani drugih republik (republika je le oblika notranje ureditve) dvojno državljanstvo, svoje slovensko in jugoslovansko. Potni list je bil na zunaj enak za vse in je nosil Jugoslovansko oznako znotraj pa je imel vsak  posebno oznako  matične države izdajateljice npr. za Slovenijo SI, Hrvaško HR (na pamet ne vem točnih oznak).

Uvodni del ustave SRS  1974 se prične:
Izhajajoč iz pravice vsakega naroda do samoodločbe, ki vključuje tudi pravico do odcepitve, se je slovenski narod na podlagi svobodno izražene volje ...

Uvodni del ustave SFRJ 1974 se prične:
Izhajajoč iz pravice vsakega naroda do samoodločbe, ki vključuje tudi pravico do odcepitve, so se narodi Jugolsavije na podlagi svobodne volje ...

​Slovenci smo imeli svojo skupno državo z drugiimi južno slovanskimi narodi od leta 1918 naprej, svojo samostojno in hrati še skupno zvezno pa vsaj od leta 1974, dejansko pa od leta 1945 naprej.

Ko smo vstopili v EU, pa smo državo kot suvereno izgubili in smo postali le nekaka provica kateri dovolijo, da misli, da je država, da nas lažje obvladujejo.

Da bi se potvorila že obtoječa državnost Slovenije, so se politiki dogovorili, da združno lažejo. Lažejo z namenom, da bi izgledali frajerji ali avtoritete, da bi lažje kradli in hlapčevali tujcem in, da bi jim ne tako gledali pod prste.

Če želiš zase in svoje potomstvo boljši svet​ ne glede na to katerega nazora si

in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami.

Strinjamo se, da je bila družbena lastnina naša skupna last in, da nam je bila odvzeta brez našega soglasja.

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov