Članek
Hiša groze: Resnica ob bankah je drugačna, kot nam jo kažejo
Objavljeno Oct 01, 2016

1,5 milijarde € je le kapljica, kolikor smo oškodovani v bančnem sistemu.Škoda v resnici znaša najmanj 10 milijard €, kar je najmanjša možna številka pokradenega denarja preko kreditov in drugih posojil, ki se niso nikoli vrnila. To niso bili slabi krediti kot slabi, temveč tih dogovor ali načrt kako pokrasti denar iz bank. To se nam je v preteklosti že večkrat dogajalo, mi pove znanec, ki ima informacije iz vrha. Zgodba je tekla tako, nadaljuje: Ko so drugič pokradli banke s pomočjo vlade se je spet špekuliralo z njihovimi prodajami, pa narod ni dovolili. Banda na oblasti si je rekla, če nam ne dovolijo preprodati bank, da bi na brzino zaslužili mastne denarce zase od provizij, jih bomo spet sanirali z denarjem naroda in potem preko kreditov ter posojil in banke spet izropali, jih spet sanirali in to ponavljali tako dolgo, da bo narod klonil, saj je tako zabit, da nas bo spet in spet volil.

Pizda matrina, pa saj ne morem verjeti, da so tako hudobni in zli mu rečem.

Še hujši so, kot si lahko sploh predstavljaš. Sposobni so poklati narod, pa je težava v tem, da potem nimajo komu krasti, ne glede, da je iz države popodatkih izpuhtelo preko 70 milijard € po osamosvojitvi. Pijani in poživinjeni so od oblasti. Nimajo več nikakršne meje pri svoji lakomnosti. So hujši kot odvisneži in so pravo zlo. Baje gori kar tekmujejo, kdo bo bolj preko kakega zakona mučil in se izživljal nad ljudmi. Njihovi prijazni in nasmejani obrazki so le nasmehi psihopatov, katero svinjarijo bodo še lahko naredili.

Zdaj pa sem total zmeden.

Njihov moto je mi smo oblast, zivljenje in smrt naroda. Vzamemo vse kar hočemo in kar lahko. Narod si bo tako in tako spet ustvarili in potem mu bomo vzeli spet, kar ima.  

Pa saj to je pravi začaran krog, prava hiša groze.

Ja, tako se temu tudi reče. 

Hočete ven iz tega? 

Jaaaaa!

Podpiši z nami za vrnitev ukradene družbene lastnine:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

ali v koloni zgoraj desno