Članek
Razkritje tajnih državnih listin, prepovedanih za javnost!
Objavljeno Oct 08, 2016

Kako je Državni zbor leta 1998 poizkusil razpustiti - ukiniti Republiko Slovenijo.

Prepovedani dokumenti države Republike Slovenije:

1. SPLOŠNA AMNESTIJA IN POMILOSTITEV, u. l. Demokraticne Federativne Jugoslavije, Nedelja, 5. avgsuta 1945

2. ODLOK O PREHODU SOVRAŽNIKOVEGA PREMOŽENJA V DRŽAVNO SVOJINO, ....u. l. Demokraticne Federativne Jugoslavije, Torek, dne 6. februarja 1945

3. Deklaracija o protipravnem delovanju komunisitičnega totalitarnega režima in ... in Izjava o narodni spravi, Ljubljana 8. junij 1998 DZ RS.

 

Se dva malce starejš ljubimca, ki ju že nekolk daje demenca, zjutraj v postelji pogovarjata: sma včeraj zvečer porivala ali ne. Noben od njiju se ni mogel spomniti, pa rečeta, dajva se zdaj, ker se očitno nisva. Po kosilu začneta spet temo o porivanju, da se že nista tako dogo, da ne vesta kdaj sta se nazadnje in se spet začenta. Ko sta zvečer gledala ljubezenski film, sta ugotovila, da spolnega življenja sploh nimata in sta se dala dol. Ko sta se zjutraj zbudila, sta ugotovila da sta se pozabila zvecer dati dol in sta to takoj nadoknadila in tako teče njuno skupno življenje, ...

Takoj po II. svetovni vojni, v kateri so se Slovenci in drugi Jugoviči klali med seboj kot za stavo, to je 3. avgusta 1945 uradno narodno spravili, ko je zmagovita stran Slovencev pomilostila poraženo stran imenovano kolaboracija. To dejanje so naredili  z  Splošno amnestijo in pomilostitvijo izdano in objavljeno v uradnem listu Demokratične Federativne Jugoslavije, Nedelja, 5. avgsuta 1945,(glej priložen dokumet, "ki pa javnosti kot uraden zgodovinski dokumet ne sme biti dostopen"). Tako so bili kolaborantje razen vojnih zločincev pomiloščeni in so postali  del družbe, samoupravljali, soustvarjali družbeno lastnino, se včlanili med komuniste, postali celo poslanci v ljudski skupščini itd.   

Tako spravljeni so se osamosvojili tam nekje 1991 in potem se neki demetneži, bivši komunajzerji spomnijo, da bi se lahko narodno spravili. Tako so pripravili  leta 1998 v Državnem zboru RS tajne in javnosti ne dostopne papirje o narodni spravi. Vršila se je narodna sprava v kateri bi se narod spravil med seboj, ker baje ni spravljen in to brez, da bi narod imel vpogled v papirje, (glej tajni dokument z oznako interno gradivo). Zadeva je padla, saj dokument o narodni spravi ni bi dokumet o narodni spravi, temveč dokument s "spregledano" posledico  razpustitve države - Republike Slovenije.

Sedaj v letu 2016 že vršimo tretjo narodno spravo, drugo izmišljeno po vrsti, kot, da imamo same politično dementne komunajzare (komunajzer je dmeneten rdečkar konvertiran v črnega)   

O prvi namišljeni (po resnični 1945) narodni spravi iz leta 1998 in pripadajočih dokumentih, ki krožijo po Sloveniji se piše:

Dokument kot Deklaracija in Izjava o narodni spravi​, ki bi ga naj sprejel DZ RS 1998 in, ki govori o proti pravnem delovanju komunističnega totalitarnega režima, ter o  izmišljeni narodni spravi 1998 (ki je bila izvedene v resnici že 3. avgusta 1945 in katere uradne dokumente objavljene v uradnem listu DemokratičneFederativne Jugoslavije iz leta 1945 tudi ne dovolijo javnosti, da jih vidi), kot dokument niso in ne dovolijo, da jih vidi javnost .  
Če bi to bilo sprejeto bi bile posledice samodejna razpustitev (na osnovi samo izvedene pravne razveljavitve), Republike Slovenije in bi ozemlje Slovenije tako padla v okupacijski pravni red iz 1941/1945. 
Če  z nekim dokumentom prekličeš neko pravno dejstvo ali listino pride samodejno v veljavo prejšnje ali drugo pravno dejstvo, to je okupacijski pravni red 1941/1945, ki ga Nemčija, kot tedanji okupator, ni nikoli razveljavila ali preklicala in zanje kljub kapitulaciji 1945 velja še sedaj in bi tudi za Slovenčke.

Če bi se Komunistična partija retrogradno določila - izglasovala preko DZ RS 1998 za nepravno, oziroma protipravno  organizacijo pade pravna osnova NOB, AVNOJSKIH SKLEPOV in s tem  povojne Jugoslavije - SFRJ, kot pravne naslednice Kraljevine Jugoslavije po koncu II. svetovne vojne 1945 in Republike Slovenije kot pravne naslednice Jugoslavije - SFRJ.
V trenutku  bi posamezna ozemlja sedanje Republike Slovenije, kot pravne naslednice jgoslavije - SFRJ pripadalo okupatorskim silam na osnovi okupacijskega prava iz leta 1941/1945.   

Tako spoštovani bralec lahko ugotoviš pozitivne vplive demence v dajanju dol in negativne posledice demence političnih dementih konvertitov, zate in za slovensko držubo. 

Dajmo se raje dol, demetnim politkom pa dajmo zavezujočo  Deklaracijo onjihovi prisilni upokojitvi kje v črni luknji.

Če hočeš iz nore hiše podpiši z nami!

Nas je že okrog 3.300

http://www.pravapeticija.com/signatures/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov/start/1740