Članek
Hrana iz naše bližine
Objavljeno Apr 24, 2015


Občina Cerklje si prizadeva ustvariti oziroma okrepiti povezavo med lokalnimi kmeti in potrošniki, ter naše kmetovalce spodbuditi k prehodu na sonaraven način kmetovanja. Obenem želimo ozavestiti in informirati potrošnike o pomenu zdrave, sveže, lokalno pridelane hrane za njihovo zdravje in kvaliteto življenja. Vabljeni k aktivnemu sodelovanju!



Z namenom priprave SEZNAMA LOKALNIH PONUDNIKOV PRIDELKOV IN IZDELKOV Z OBMOČJA OBČINE CERKLJE, ki bo objavljen na tem spletnem naslovu, vabimo vse pridelovalce, da na naslov Občine Cerklje ali na e-naslov: tanja.malovrh@cerklje.si posredujete svoje kontaktne podatke (ime, priimek, naziv kmetije, domače ime, naslov, kontaktni telefon in e-naslov, morebitna spletna stran) in da navedete, katere svoje pridelke in izdelke lahko ponudite za prodajo.

Da bomo lažje pristopili k nadaljnjim aktivnostim, želimo pridobiti mnenja pridelovalcev (o tem, na kakšen način že prodajate svoje pridelke, kaj menite o oblikovanju tržnice v Cerkljah), kot tudi mnenja občanov - potrošnikov glede navad in interesa za nakup hrane, pridelane v naši bližini. Pripravili bomo dve kratki anketi, vabljeni k sodelovanju:


-    ANKETA ZA PRIDELOVALCE – prodaja hrane domačemu uporabniku ->cerklje.demanti.com/anketa/index.php/252967/lang-sl


-    ANKETA ZA POTROŠNIKE – kupovanje domače hrane ->cerklje.demanti.com/anketa/index.php/454337/lang-sl