Članek
Katja Fašink - VAROUFAKIS RAZKRIVA IZKORIŠČANJE SLOVENIJE...
Objavljeno May 13, 2016
VAROUFAKIS RAZKRIVA IZKORIŠČANJE SLOVENIJE
IN NAM PISNO ARGUMENTIRA ZAKAJ IMAMO
NESPOSOBNE VODJE

Tokrat vas prvič prosim za delitev in pomoč, morda tudi zadnjič, če bom spoznala, da želite živeti kot hlapci tudi naprej. Vzela Vam bom minutko, ampak brez Vaše pozornosti in pomoči ne bo NIČ!
Varoufakis opozarja na globalno konkurenčnost, migracije, terorizem, netrasparentnost in želi vzpostaviti sistem učinkovite in pravilne demokracije. V prepisu bloga z naslovom Odgovarjajoč na vprašanja slovenskega novinarja (blog*) o atenski pomladi v zvezi s posojili, ki jih je odobril Križanič pod vlado Pahorja navaja:"Slovenijo so res izkoristili. Morala je plačati za izgube, za katere ne bi smela. Res je, Slovenci so lahko zelo jezni zaradi prvega grškega reševanja. Slovenci so lahko jezni na lastno vlado, ki je sodelovala pri tem mračnem načrtu prestavljanja izgub nemških in francoskih bank na njihova pleča."
Danes vas prosim, da svojo upravičeno jezo usmerite na dva linka, kjer lahko naredite nekaj konkretnega. Vse o Varoufakisovemu gibanju najdete na: www.diem25.org, kjer se lahko sami prepričate, da je to edina prava izbira, pa še "nič vas ne stane".
Na povezavi: http://diem25.org/join-us/ se z vpisom svojih podatkov pridružite gibanju DiEM25. Več kot vas bo, manj ga bodo lahko ignorirali in nadaljevali z lumparijami na vaš račun. Nič vam ne bo treba delati oz. početi pomembno je le, da se transparentno ve koliko podpornikov ima. Torej: iz hlapca v podpornika!
Na povezavi: https://you.wemove.eu/campaigns/transparency?utm_source=member se z vpisom svojih podatkov pridružite najbolj smiselni peticiji, ki ste jo imeli možnost podpisati. Več kot vas bo, bolj bo jasno, da postopki EU morajo postati transparentni ipd. Preverite sami in delite pomembno informacijo!
Dajmo! Dovolj je bilo. Se strinjate?