Članek
Klimatske spremembe - Resnica o podnebju
Objavljeno Feb 22, 2023

Piran, 22.2.2023

Na mojem blogu sem oktobra 2019 objavil zapis pod naslovom  Klimatske spremembe 1978 in 2007. V zapisu sta dva videa, prvi je iz leta 1978 z naslovom "Ice Age is Coming 1978 Science Facts", drugi pa iz leta 2007 z naslovom "Terrifying proof of global warming". Znastveniki in podporniki vremenskih sprememb znajo vedno pravocasno stopiti skupaj in medijsko podpreti najavljene spremembe. Vprasanje ki se postavlja pa je: "Kdo ima od tega koristi?"

Danes vam predstavljam dejstva in statistične podatke, ki niso objavljeni v medijih in so rezultat 26 let trajajočih raziskav in skupnih prizadevanj več sto znanstvenikov in na tisoče prostovoljcev.

Vse to se nanaša na znanstveno poročilo, ki razkriva prave vzroke za sedanje podnebne spremembe. Predstavljeno je bilo 12. novembra 2022 na mednarodnem spletnem forumu "Globalna kriza. Naša rešitev je v enotnosti". Iz poročila boste izvedeli: Zakaj se talijo ledeniki, vrejo oceani in se ustavlja Zalivski tok?  Kdo ima koristi od ponarejanja podatkov o potresih?  Kaj se je zgodilo leta 1995?  Kateri procesi potekajo v notranjosti Zemlje in na drugih planetih?  Koliko časa ima človeštvo na voljo?  Kaj se bo v prihodnje zgodilo s podnebjem in kako lahko rešimo ta problem?

Poglejte video: NEIZOGIBNO JE | Znanstveno poročilo je svetu odprlo oči za resnico o podnebju

V

Vložene obtožbe proti: Anthonyju Fauciju, Petru Daszicu, Ralphu Baricu, Thomasu Maddenu, Petru Cullisu, ameriškemu predsedniku in kanadskemu premierju Justinu Trudeauju, ki navaja "teroristična dejanja". Zvezni primer, ki ga je vložil dr. David Martin, MD. & Mi, ljudje, navaja teroristična dejanja, naklepni umor, izsiljevanje in zločine proti človeštvu.

Skupina "strokovnjakov" za spremljanje Covida 19 razpuščena! Kaj pa zdaj? Ali je pandemija z odlokom/dekretom tudi odpravljena?