Članek
Obrazložitev neki sodnici
Objavljeno Mar 01, 2021

Obrazložitev neki sodnici (posrednici), katera očitno ne ve kako fukcionira fiducijarni sistem širom kopna (iluzornoga vatikanskega sveta).

Vam je verjetno poznano, da so vse „države“ širom kopna preko sporazuma/dogovora/pogodbe s privatno tujo United Nations podlicenčni izdajatelji fizičnih in pravnih oseb. Pravna oseba je glavni račun knjigovodstva, a fizična oseba je podračun pravne osebe.

Tako imenovana fizična oseba je pravzaprav prijava obveznice. Ko se fizična oseba preseli, tedaj se mora na tem drugem mestu prijaviti. Izdajatelj osebe je preko dogovora/pogodbe obvezan, da vsako emitirano osebo omejeno zavaruje, ker vsaka pravna oseba je od vsega začetka emitiranja insolventna ter omejeno zavarovana tvdka/firma/korporacija.

Zaradi tega je zanimivo spoznati, da eden od predhodno navedenih računov služi utaji davka, ampak ne samo temu. Beseda je o fizični osebi Drago Novak - podračun pravne osebe DRAGO NOVAK. Nam izročenih osebnih izkaznicah, se lahko vidi ime in priimek "napisana" z velikimi besedami (v RS je to na drugi strani osebne izkaznice, da se prikrije očitno dejstvo).

Zaradi tega je izdajatelj („država“) fizičnih in pravnih oseb zadolžen, da vsakemu prirodnemu/naravnemu človeškemu bitju - človeku izroči dogovor/pogodbo. V tem dogovoru/pogodbi so taksativno naštete točke dogovora/pogodbe in IRS davčni formular 1096 ter prokura. Zaradi tega se postavlja vprašanje, zakaj izdajatelj („država“) nobenemu ne izroči navedene dokumente. Ali morda gre za preslepitev/zaslepitev v pravnem prometu, prevaro, prisilo, izsiljenje ali namero prevare? O tem bi bilo potrebno temeljito razmisliti.

(V skupini "NEBADON" ste lahko prebrali, da se brez prokure (pulnomočja/pooblastila) ne sme uporabljati osebne izkaznice, katera pripada fiktivni osebi, oziroma domnevni drzavi (privatni ameriški tvrtki/firmi/korporaciji). Osebne izkaznice so tajne/skrivne/prikrite licence, tako tudi vozniško dovoljenje kot tudi potni list/izkaznica/"pasoš".) Nadaljevanje pisma sodnici:

Vam je verjetno poznano, da brez prokure nobenemu ni dovoljeno, da uporablja tako fizično kot pravno osebo izdajatelja. Izdajatelj („država“) je legalni imetnik in koristnik navedenih fiktivnih oseb. Vi ste verjetno seznanjeni samo z namenom fizične in pravne osebe. Pojem prirodna/naravna oseba ali človek ali živi-človek morda Vam nič ne pove. Skladno s tem je nujno Vam predočiti naslednje:

(Vsako človeško bitje je autoriziran, da uporablja samo prirodno/naravno osebo (človeka), ker je njen račun zavarovan z našimi kolateralnimi vrednostimi. Narod je upnik, a delodajalec vseh domnevnih držav so države dolžniki narodu.) Nadaljevanje pisma sodnici:

V davno pretekli dobi so prirodna/naravna človeška bitja iz krvi in mesa bila predefinirana/pretvorjena v fiktivne osebe. Za to dejstvo je bil poseben razlog, o katerem Vi verjetno niste obveščeni. Torej, pod samim pojmom oseba se razume maska, stvar, slamnato strašilo, slamnati človek, odtenek človeka, senca človeka, konto (račun) in obveznica (vrednostni papir). Pod pojmom pravna oseba se razume račun, obveznica in insolventna ter omejeno zavarovana tvrtka/firma/korporacija. Zaradi tega trenutni fiktivni komercialni pravni sistem ne pozna prirodnega/naravnega človeškega bitja, temveč samo fiktivne osebe. Torej, Vi ste v vlogi posrednika in zato se lahko obračate samo k fiktivnim osebam, ker prirodna/naravna človeška bitja za Vas sploh ne obstajajo.

Zaradi tega Vi in Vaš poslodajalec/delodajalec nista adekvatno zavarovana, da bi se mogli direktno obrniti k privatnim/zasebnim človeškim bitjem. Vam je samo dovoljeno, da s pošto, potom pošte ponudite svoje trgovske ponudbe in zahtevo za posojilo vezano za jamčenje katerega koli pravnega procesa/postopka. Torej, ko Vi poštarskim potom pošljete trgovsko ponudbo in zahtevo za posojilo, tedaj se Vi obračate k fiktivni osebi navedenega izdajatelja, a ne prirodnemu/naravnemu človeškemu bitju. Iritantno in dejstvo v vsem tem je, ker te fiktivne osebe običajno imajo isto ime in dodeljeni priimek. Vi se verjetno strinjate, da gre za slepitev v pravnem prometu, za poskus prevare, prisilo, kleveto in oneščaščenje/skrunitev človekove časti. Torej, očitno/verjetno gre za kaznva dejanja, mar ne? O tem je potrebno nujno temeljito razmisliti.

Na osnovi predhodno navedenega se verjetno strinjate, da prirodna/naravna človeška bitja brez prokure in komponent dogovora/pogodbe ne smejo uporabljati pravne osebe, a še manj fizično osebo. Prav gotovo tudi tedaj ne, ko gre za komercialni pravni proces, v katerem sploh ne gre za pravico ali nepravico, temveč gre samo o jamčenju pravnega procesa/postopka.

Vi sebi ne morete dovoliti, da zanemarite vsebino Vašega zavarovanja vezanega na trgovske pregovore/dogovore/sporazume/pogajanja v samem pravnem procesu/postopku. Zaradi tega Vam je verjetno poznano, da ste Vi v vlogi posrednika, ki je odvisen o priznanju in soglasnosti, ko se neinformiranega "koristnika" osebe treba tako rekoč obsoditi. Skladno s tem morate dokazati, da je neinformirano človeško bitje v vlogi nelegalnega uporabnika/koristnika zlorabilo fizično in/ali pravno osebo, ter da je onečastilo izdajatelja („državo“) navedene osebe.

Ravno zaradi navedenih razlogov je vsako prirodno/naravno človeško bitje autorizirano, da pravnoveljavno uporablja obveznico prirodnih/naravnih oseb. Razlog v temu je, ker je račun prirodne/naravne osebe zavarovan s kolateralnimi vrednostmi, katere se nahajajo v kolektivnem lastništvu vseh prirodnih/naravnih človeških bitij.

Vam je morda do nekje poznan Department of the Treasury s temeljem konkludentnega dogovora/pogodbe/sporazuma kot mednarodni upravitelj vseh kolateralnih računov prirodnih/naravnih oseb. Prav zaradi tega, Vi ne smete nobenemu ponuditi trgovsko ponudbo ter zahtevo za posojilo preko prirodne/naravne osebe. Ko Vi to naredite, tedaj ste lahko soočeni z brezmilostnim IRS - Internal Revenue Service. Pretpostavljam, da Vam je poznano čemu služijo mednarodni IRS davčni formularji: 3949-A, 1096, 1099-DŠO/TNP1, 1099-C, 1040 i 14039.

V skladu z navedenim je potrebno poznati, čemu pravzaprav služijo mednarodni sporazumi kot so Ženevska konvencija, UN resolucije in ostali varovalni sporazumi, ki so iznad vseh Ustav, a razlog temu je, ker so višje (za)varovani, kot so tako imenovane Ustave.

Pod nedefiniranim pojmom Ustava se razume predpogoj dogovora/pogodbe/sporazuma zavarovanja. Torej, vsak člen Ustave je en zavarovan dogovor/pogodba/sporazum oziroma (za)varovani splošni/obči pogoj vezan na koriščenje/uporabo pravnih oseb. Razlog je v tem, ker so vsi dogovori/pogodbe/sporazumi (tako imenovani zakoni) sklopljeni preko pravnih oseb.

Vrnimo se nazaj k mednarodnim sporazumom. Mednarodni sporazumi (dogovori/pogodbe) služijo zaščiti kolateralnih računov prirodnih/naravnih oseb. Njihov imetnik in izdajatelj je predhodno navedeni Department of the Treasury. Torej, ko kdo brez soglasnosti nekoga bremeni njegov kolateralni račun, tedaj je vsako prirodno/naravno človeško bitje v neizpodbitni vlogi upnika obvezan, da se na osnovi suma posluži z IRS davčnimi formularji.

Zaradi tega Vam je verjetno do nekje poznano čemu pravzaprav služijo pojmi kot sta ugovor in/ali pritožba. Vi se verjetno strinjate, da gre tu za vabo, prevaro, poskus prevare in še marsičesa drugega. Vi ste se z Vašim komercijalnim predlogom obrnili fizični/pravni osebi, katere njen legalni lastnik je Vaš poslodajalec/delodajalec (domnevna država). Pravzaprav zaradi tega je nujno z Vami kot prirodnim/naravnim ljudskim bitjem :karina konec (v vlogi sodnice) podeliti naslednje:

Ko Vas nekdo želi preko fizične osebe kontaktirati, tedaj ta nekdo koristi fizično osebo Karina Konec – če pa Vas nekdo želi kontaktirati preko pravne osebe, tedaj ta nekdo napiše KARINA KONEC. Torej, Vi kot prirodno/naravno človeško bitje sploh ne eksistirate znotraj trenutnega UN fiduciarnega sistema. Kadar bi Vi od sodišča dobila poziv preko fizične in/ali pravne osebe in Vi se z eno od njih odzovete, tedaj posrednik [sodnica, sodnik] lahko počne, kar hoče. Vam je verjetno poznano, da širom kopna nunc pro tunc vlada pravo dogovora/pogodbe/sporazuma.

Torej, nihče od nobenega ne more apsolutno nič zahtevati, če ni v stanju dokazati, da obstaja veljavni dogovor/pogodba/sporazum. Zatorej se pravice prenašajo preko dogovora/pogodbe/sporazuma in ne preko odvečne predpostavke.

Vi ste v vlogi posrednika prisiljeni, da uporabljate predpostavke, a neinformirano človeško bitje ne ve, da sploh o njemu ne teče beseda. Vi tudi sami veste, da je vse, kar počnete tudi vprašanje vesti. Nekateri so prisiljeni delovati proti svoje vesti in volji, medtem se drugi prej ali slej soočijo z nedostojnimi izzivi (duševnimi in/ali telesnimi težavami2).

Zaradi tega je izjemno zanimivo spoznati, zakaj posredniki [sodniki, sodnice] ne morejo niti en pravni - komercijonalni proces/postopek „rešiti“ nepristransko. Razlog je v tem, ker je Vaš poslodajalec/delodajalec istočasno tudi vaš nalogodajalec. Torej Vam sploh ni mogoče niti en pravni primer „rešiti“ nepristransko. Nadalje, vsaka sodna rešitev je pravzaprav neveljavna rešitev, katera temelji na navedenih kaznivih dejanjih. V kolikor se ne strinjate z navedenimi dejstvi in trditvami, jih lahko svobodno preko verodostojnih dokazov ovržete, izpodbijete.

avtor: Aranis Kadmon, 28.02.2021, prevod NKD

1davčna številka osebe / Tax number persone

2Wilhelm von Humbolt je ugotovil naslednje: Prišel bo čas, ko bo človek spoznal, da je bolezen sramota, ker nastaja kot posledica delovanja slabih misli.