Zdaj se predvaja
opstv
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
POSTANI DELEŽNIK OPS TV

Prednosti deležnikov OPS TV in zaposlenih

Fizične osebe in vsi ostali boste deležni prednosti pri zaposlitvah v OPS TV glede na druge enakovredne kandidatke in kandidate s 3 točkami prednosti, ko bo šlo za točkovanje glede na strokovne kompetence.

S.p.-ji in d.o.o.-ji boste imeli primerjalne prednosti pri sodelovanju na razpisih pri pridobitvi poslov za storitvene dejavnosti in dobave različnih vrst blaga za potrebe OPS TV studia. Ve se, da bomo potrebovali vrsto zunanjih pogodbenih izvajalcev različnih storitev in dobaviteljev različnih izdelkov glede na našo razvejano dejavnost.

Vse pravne in fizične osebe boste pri izdelavi foto, avdio, video in filmske produkcije ter predvajanje tega na OPS TV deležni posebnih popustov za deležnike OPS TV, od vsake plačane fakture pa se bo vaš delež v OPS TV povečal za 10% od neto plačanega računa.

Zaposleni bodo udeleženi pri delitvi ustvarjenih presežkov, zato bo tudi to še en motivacijski faktor pri delu v OPS TV, ker bo vsak zaposleni vedel, več in boljše bomo delali, večja bo na koncu dodana vrednost našega dela in večji bo kolač, ki ga bomo pošteno razdelili med vse deležnike.

Slike članka
Zadnje objave
Odlična novica - OPS TV se predstavi v videu
Poziv vsem politikom strank in list, ki se udeležujejo še enih zlaganih volitev
Plačilo s položnico
POSTANI DELEŽNIK OPS TV
VREDNOTE
Najbolj obiskano
1
O NAS
2
POSTANI DELEŽNIK OPS TV
3
Dokumenti OPS TV
4
VREDNOTE
5
Plačilo s položnico