Članek
Vlada misli, da smo revni neumni
Objavljeno May 28, 2014

Pravkar sem pisala Pahorju in vsem novinarjem poslala včerajšnji odgovor Mrakove na moj mail o revščini v državi.

Petra MEŠKO <petra.mesko@gmail.com>
09.17 (pred 0 minutami)

Za gp.uprs, bara.repovz, barbara.reya, barbara.struke., barbara.zajc, barbara.zrimsek, barbarah, bernard.nezmah, biroteh, bistriske.novi., blaz.ogorevc, blaz.petkovic, blaz.samec, bogataj, bojan.budja, bojan.glavic, bojan.kralj, bojan.pecek, bojan.sinic, bojan.velikonja, bojana.avgusti., bojana.ksela, bojana.ksela, bojana, boris.blaic

Spoštovani predsednik,

na razne naslove sem pisala o revščini v državi, med drugim tudi ministrici za delo, družino in socialne zadeve. Iz kabineta ministrice sem dobila odgovor, ki me je pošteno nasmejal ( v priponki). Sprašujem se, v kaki povezavi je revščina z inteligenco ? Ali res mislite, da ker smo revni, da ne znamo razmišljati in da smo bebci ?

Vi, gospod predsednik zelo dobro veste, kako ne moremo preživeti s socialno podporo, saj se sami težko preživljate s svojo plačo, kot ste zadnjič rekli.
Kakšen pa je vaš odgovor na to, da imate humoriste zaposlene.?

Najbrž vam je jasno, da se nas večina ne želi živeti s socialno podporo. Da želimo pošteno delati in normalno živeti, kar pa nam je v tej koruptivni državi absolutno onemogočeno.

Ne samo, da dovolite, da se v državi brezglavo krade v najvišjih krogi, iz nas,, poštenih državljanov se delate norca.

Petra Meško

http://www.publishwall.si/ivanakarba/post/97074/najbolje-pla%C4%8Dani-managerji-2011-seznam-pohlepa-ki-ne-sme-nikoli-v-pozabo

  • Petra Meško