Članek
Sklop štirih LEARN UP dogodkov - »Učinkovita spletna komunikacija - prva delavnica«
Objavljeno Mar 29, 2015

Lokacija: v prostorih Inkubatorja Savinjske regije

Datum: 4. april 2015, ob 9.00 uri

Klub študentov občine Celje v sodelovanju z Inkubatorjem Savinjske regije organizirasklop štirih LEARN UP dogodkov.

Učinkovita spletna komunikacija je prva delavnica, ki jo bosta izvajala Domen Savič inBarbara Kvas

Domen Savič in Barbara Kvas imata skupaj že več kot dvajset let izkušenj na področju spletnih komunikacij. V preteklosti sta bila zaposlena v spletni agenciji Innovatif ter Ekipi2, slovenski podružnici svetovno znanega podjetja Outfit7.

V današnjem svetu hitrih impulzov se vse prevečkrat zgodi, da glas o odličnih idejah ne pride do pravih ušes. Na predavanju boste spoznali, kako res odlično idejo uspešno predstaviti zainteresirani publiki.

Spoznali boste deset korakov za pripravo in izpeljavo odlične spletne komunikacije in skozi domače ter tuje primere pokazali, zakaj je dobro biti potrpežljiv ter razmišljati strateško.

Saj veste, kaj pravijo: "Dober začetek, vse dobro!" Vse se začne s korenitim premislekom, s pametnim načrtom in poznavanjem svojega in konkurenčnih izdelkov ali storitev. Naslednji koraki so odlično poznavanje sebe in svoje ekipe ter samo delo, delo, delo

Domen in Barbara vas vztrajnosti ne bosta naučila, naučila pa vas bosta, zakaj se vztrajnost splača. Prav tako vam bosta pokazala, kako skozi celotno komuniciranje spremljati ter analizirati obnašanje ne le svojih uporabnikov, ampak tudi sebe in svojih izdelkov oziroma storitev.

Na praktični delavnici, ki bo sledila predavanju, se boste lotili konkretnih spletnih akcij. Čas boste imeli za reševanje konkretnih izzivov.

Točke, ki se jih boste dotaknili: 

  1. analiza storitve/izdelka - kaj, komu, kako (krizno komuniciranje!);
  2. analiza konkurence in trga;
  3. koncept (offline in) online komuniciranja - povezovanje;
  4. izbira ciljne publike in tona;
  5. izbira platforme;
  6. priprava uredniške politike - ekipa;
  7. priprava časovnice - kdaj, kaj, kje;
  8. rednost spletnega komuniciranja;
  9. analiza stanja in
  10. update/adapt (offline in) online komunikacije.

Število prostih mest je omejeno, zato se čim prej prijavite. Udeležba je za člane Kluba študentov občine Celje in člane inkubatorja brezplačno.

Dodatne informacije in prijave