Članek
Operacija Ramadan ali reševanje Borisa Popoviča
Objavljeno Oct 26, 2016

Propaganda  je v Kopru padla na najnižjo možno raven, da nižje res ne gre. To sem pomislil sinoči, ko sem slučajno za hip slučajno odtaval na spletno stran eKoper, kjer Sebastjan Jeretič z ekipo in dneva v dan vse bolj živčno in vse bolj krvoločno obračunava s Polko Bošković in slovenskim pravosodjem.  V isti mah. Brez vsakega zadržka ali sramu. Ko gre za Polko so usta polna prava, pravice in pravosodja, ko pa gre za župana pa so ta ista sodišča in sodniki največja mafija in sodrga. Prvo kar sem pomislil je kako ubogi mora biti župan (Popovič brez dvoma), ki upa ali verjame, da ga bo pred grozečim zaporom rešila tako preprosta propaganda, ki mu jo postrežejo plačanci. Če je Pope tako naiven potem je res gotof, sem prepričan. Jeretič je ali zelo len in se mu ne da bolj potruditi ali nas ima vse Koprčane res za totalne mone, da nam brez sramu servira »velike resnice« a la Ramadan Tajroski in nas v isti sapi skuša prepričati kako ubogi je koprski župan, ki je pravzaprav žrtev udbomafijskesodniškokomunističnepolkovskoboškovičevske  zarote in to samo zato ker je preveč uspešen, dober in pameten. Pa še lep. Kakšno sranje!!! Še ljubljanski  Zoki je za Popeta pravi amater po številu težav, ki jih ima  s pravosodjem.  Pa ne pljuva po sodnikih. Človek se zagovarja in to za razliko od Popeta kot kaže uspešno.

Če bi jaz bil Polka Bošković bi se Popetovi ekipi javno zahvalila za tako bedno propagando. Resnica je kruta in porazna. Za Popeta, kaj pa. Celotna njegova piar ekipa  v Kopru ne zmore izbrskati niti enega normalnega podpornika, nekoga ki bi vsaj eno dobro besedo povedal o županu.  Ki bi lahko vsaj en smiseln stavek spravil iz sebe. Magari, da je župan nekoč dobro brcal žogo… A pozor, en pogoj je, ne sme biti na Popetovem plačilnem seznamu. Gremo stavit da takega ni v Kopru in tudi širše, zato tako vztrajno pljuvate strup povsod okrog sebe. Na eno samo notarko, eno žensko, z vsemi sredstvi, brez milosti. S težkim topništvom, "mediji", javnim denarjem, s propadlimi piarovci iz vseh mogočih strank.

A poglejte kakšno zmedo povzroča vaša propaganda v glavah navadnih smrtnikov. Če vas ta Polka Bošković tako zelo žuli, potem je precej resnice v tem kar vam očita, potem je zadela bistvo, sicer bi se ob vsem tem sladko smejali.  Skušate jo diskreditirati s pomočjo Ramadana in prek njenih »spornih prijateljstev« v resnici pa ji delate promocijo. Med tistimi, ki jih vi skušate diskreditirati zato ker  so njeni prijatelji so  uspešne in ugledne javne osebnosti, taka je sodnica Meri Mikac, in tudi novinarka Eugenija Carli. Še ena porazna resnica za vašega bosa. Raje poglejte kdo so vaši podporniki, vaši prijatelji, vaši zavezniki gospod Jeretič? Ne zmorete nič boljšega kot je »gospod Ramadan Tajroski«.  Uf. Gledam ubogega človeka, Pravo zvezdo klasične mehiške nadaljevanke na javnem glasila Koprčanov (upam da nisem preveč pretiraval če temu rečem glasilo) ste iz njega naredili. Gledam kako skuša iz sebe s težavami spraviti nekaj naročenih stavkov, pa mu nikakor ne gre, zato vsakič postane živčen in preklinja. Spet pomislim kako obupan mora biti župan, ki verjame v učinek »operacije Ramadan«.