Portal Plus

Prijatelji (5)
Ernest Skrjanec
TV3 Medias
Laščan Zlatorog
Branko Gaber
Spremljevalci (23)
Petra Sivec
Andrej Ban
Marko Veselič
Jana Radovanovic
Dajana Babič
Nensi Novak
Peter Zlodej
Nastja Prauhart

Kategorija: Razkrivamo

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

[Komentar] Zdaj je jasno: Izvolili smo ljudi, ki ne sodijo v hram demokracije, ampak v kakšno zakotno špelunko ali zidanico
[Komentar] Mi smo pa delali specializacije in študije za koga, gospodje politiki? Čemu smo trošili dragoceni čas? Zato da bomo izpolnjevali vaše politične želje?
[Komentar] Gospod premier, obljubili ste nam, da bomo živeli v svobodi in da nikogar ne boste maltretirali. Žal prvi tedni ne kažejo tega!
[Komentar] Dajmo besedo Nemcem, naj povedo, kako je to - biti Nemec
[Komentar] Prvih 100 dni vlade: "Ugrabljeni" premier, amaterski komunikatorji in naftna apokalipsa
[Opazili smo] Lovke orožarske afere Patria tudi v Golobovem kabinetu
[Izjava dneva] Zamujena priložnost
[Razkrivamo] Družba blaginje: Ali je finančna pomoč države za otroke ustrezno razporejena?
[Izjava dneva] Kozel Kučan
[Razkrivamo] Premier Golob očita Milanu Kučanu streljanje kozlov, sam pa klati neumnosti o Zahodnem Balkanu
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2022
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Portal Plus
pred 3 dnevi

[Razkrivamo] Premier Golob očita Milanu Kučanu streljanje kozlov, sam pa klati neumnosti o Zahodnem Balkanu

Večina prebivalcev na Zahodnem Balkanu, še posebej Slovani, je trenutno na strani Rusije. To moramo upoštevati. Če bomo to dejstvo ignorirali, težave ne bomo rešili - je dejal slovenski premier ob ... Več.

undefined

Portal Plus
pred 4 dnevi

[Razkrivamo] Družba blaginje: Ali je finančna pomoč države za otroke ustrezno razporejena?

Finančna pomoč države pri vzgoji otrok in s tem spodbujanje rodnosti je vedno v ospredju programov vseh političnih strank. Poleg brezplačnega šolstva in subvencioniranja vrtcev se ta pomoč najbolj ... Več.

undefined

Portal Plus
pred 6 dnevi

[Razkrivamo] Ruska ekonomija v vojni: Kaj imajo skupnega Putinovi oligarhi in mehiški narkokarteli?

Medtem ko ruska propaganda poskuša prepričati evropsko in zahodno javnost, kako njihovi politiki s sankcijami proti Putinovem režimu nesmiselno škodujejo zlasti interesom svojih držav in ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 22, 2022

[Razkrivamo] 30-letnica Ustavnega sodišča: Na Beethovnovi delajo (pre)počasi in (pre)slabo, politično zapakirano, pristransko in aktivistično

Tistih devet oseb, ki si nadenejo lepo ukrojene toge ustavnih sodnikov, da bi privzdignili ugled svojega položaja, moramo nenehno spominjati, da je njihova identiteta tesno spojena s sodiščem, da ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 22, 2022

[Razkrivamo] Souring Pakistani-Iran Relations

Pakistan and Iran have long been accusing each other of harbouring terrorists that carry out cross border attacks. Sunni majority Pakistan and Shia Iran are fundamentally divided by their ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 19, 2022

[Razkrivamo] Režim v Teheranu lahko vsak čas izdela prvo atomsko bombo, iranski jedrski sporazum tik pred dokončnim kolapsom

V teh dneh, ko so oči svetovne javnosti uperjene proti vzhodni Evropi in vojni v Ukrajini, dogajanje v zvezi z iranskim nuklearnim sporazumom grozi, da se stvari lahko močno zaostrijo tudi v tem ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 15, 2022

[Razkrivamo] Nepristranskost in neodvisnost RTV Slovenija na primeru televizijskega Dnevnika

Normalizacija države in depolitizacija medijev, o čemer rada govorita novi premier in njegova administracija, je mačji kašelj: politiko se umakne iz osrednjih novic večernega TV Dnevnika, pa je ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 14, 2022

[Razkrivamo] 50 podpisnikov Odprtega pisma Golobu in Fajonovi: Ni čas za popuščanje Putinu, temveč za odločno podporo ukrajinski obrambi!

Potem ko sta nekdanja predsednika Kučan in Turk, ki se jima je pridružilo nekaj manj kot 20 izrazito levičarskih intelektualcev, minuli teden domačo in tujo javnost presenetila s pozivom novi vladi, ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 08, 2022

[Razkrivamo] Svobodnjaška diplomacija: Sprava s Putinom, Ruska kapelica in Karl Erjavec za veleposlanika v Moskvo?

Zunanja politika nove slovenske vlade bo eno tistih področij, na katerih lahko pričakujemo določene spremembe. Ne le zaradi tega, ker premierja Roberta Goloba za razliko od njegovega predhodnika ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 07, 2022

[Razkrivamo] (Ne)pristranskost Dnevnika RTV Slovenija ob nastopu Janševe in Golobove vlade

Novinarji javne RTV Slovenija so ponosni na svoje profesionalno, objektivno in politično neopredeljeno poročanje. Zanimivo naključje: v prvem večernem dnevniku po zaprisegi Janševe vlade leta 2020 ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 02, 2022

[Razkrivamo] Vsi predsednikovi možje: Jake Sullivan in zunanja politika za srednji razred

Henry Kissinger (se) je nekoč vprašal, kdo pozna telefonsko številko Evrope.Odgovora nismo dobili nikoli in ga verjetno tudi ne bomo. Namesto tega se gre vprašati,kaj poganja motor ameriške zunanje ... Več.

undefined

Portal Plus
Jun 01, 2022

[Razkrivamo] From Beijing with Love: Chinese investments in the Netherlands as security threat

Dutch authorities reportedly initiated an enquiry against a Chinese owned company Kuwait Petroleum Netherlands for allegedly monitoring passengers' movement at Schiphol Airport, located in ... Več.

undefined

Portal Plus
May 29, 2022

[Razkrivamo] Jeffrey Sachs in Neil Harrison: Preiskava o možnem umetnem izvoru novega koronavirusa bi se morala že zdavnaj začeti!

Ali je ameriška biotehnologija pomagala ustvariti COVID-19, se sprašujeta Jeffrey Sachs in Neil Harrison. Ekonomista in univerzitetnega profesorja Sachsa ni potrebno posebej predstavljati, saj že ... Več.

undefined

Portal Plus
May 27, 2022

[Razkrivamo] Ali so mandati letošnjih volitev v Državni zbor skladni z Ustavo?

Že dvajset let trdim, da naš zakon, po katerem računamo in nato določimo mandate v Državnem zboru, ni v skladu z ustavo, in sicer z 80. členom, ki določa, da morajo biti mandati razdeljeni po načelu ... Več.

undefined

Portal Plus
May 24, 2022

[Razkrivamo] Provokacija skupine zdravnikov: Slovenija naj nemudoma izstopi iz Svetovne zdravstvene organizacije!

Skupina 22 zdravnikov, ki so se podpisali pod pismo ministru za zdravje Janezu Poklukarju, je poskrbela za res lep uvod v skorajšnjo izvolitev novega ministra za zdravje Danijela Bešiča Loredana, ... Več.

undefined

Portal Plus
May 23, 2022

[Razkrivamo] V imenu civilne družbe: Pismo prijatelju, bodočemu predsedniku vlade Robertu Golobu

Vili Kovačič, predsednik Društva davkoplačevalci se ne damo in predsednik društva Slovenski TIGR 13. maj je na mandatarja in bodočega predsednika vlade Roberta Goloba naslovil Pismo mojemu ... Več.

undefined

Portal Plus
May 14, 2022

[Razkrivamo] Ruski imperializem (2. del): "Zahod mora Rusijo ustaviti v Ukrajini in jo privesti do razpada, kajti le tako bo mogoče ustaviti rusko agresivnost"

V drugem delu prispevka bomo predstavili tezo o dolgoročni umiritvi Rusije, ki se zdi ta hip morda marsikomu nezaslišana, vendar ima določene zgodovinske paralele z Nemčijo. Podobno kot je šele ... Več.

undefined

Portal Plus
May 13, 2022

[Razkrivamo] Ruski imperializem (1. del): Putinovi generali na fronto v Ukrajino kot topovsko hrano pošiljajo pripadnike etničnih manjšin

Ruska federacija je po razpadu Sovjetske zveze še naprej imperij, ki si podreja številne manjše narode, ki bi sami po sebi raje šli na svoje. Vsako njihovo težnjo po samostojnosti je bil Kremelj ... Več.

undefined

Portal Plus
May 07, 2022

[Razkrivamo] Slovenija, moja socialna država: Stopnja dohodkovne neenakosti pri nas je še vedno med najnižjimi na svetu

Ali je Slovenija socialna država, kot piše v ustavi? Seveda na to vprašanje ne moremo oblikovati enoznačnega odgovora. Verjetno se vsi strinjamo, da imamo v državi še vedno preveliko število ... Več.

undefined

Portal Plus
May 04, 2022

[Razkrivamo] Illegal Pakistani migrants fomenting extremism and security challenges in Europe

The unchecked illegal migration from Pakistan to Europe during the past few decades has turned into a security and law order nightmare for the host countries. According to some estimates of ... Več.

undefined

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj