Članek
104. dan: Rezanje žil
Objavljeno Apr 23, 2015

Ponovno sem razmišlala, da bi si to naredila, tako kot že tolikokrat poprej, vendar tega ne upam narediti, ker me je strah bolečin. Ne maram in ne prenesem bolečin. Obenem pa pomislim na rezanje, ko mi je najbolj hudo in me boli nekaj, za kar nisem kriva, se počutim nemočna, uboga, ne morem se postaviti zase. Mogoče se tudi ne znam. Ne morem lagati, ne zmorem, pa tudi ne vem zakaj bi. Če bi bili vsi tako odkriti in pošteni kot jaz, bi bilo vse drugače. Vendar ne morem, da ne bi spet mislila na smrt in celo razmišljala o načinu samomora. Ne gre. Preveč nemočna in kriva se počutim. Zakaj bi bilo vse treba skrivati pred vsemi? Pizde vse po vrsti, dovolj vas imam, vse po vrsti. Dovolj! Še več kot dovolj. Nihče ni pošten, se skriva pred drugimi, zakaj, zakaj bi se morali ljudje skrivati, ker so boljši ali slabši od drugih. Ali ste res? Ne, niste. Enake kurbe in pičke ste kot jaz. Ne imejte se za več samo zato, ker ne uporabljate, sploh pa ne javno teh besed. Prav jebe se mi za vas. Dame in gospodje, ki si niti pravega imena, priimka in svoje fotke ne upate pokazat, ker se skrivate za enimi x fotkami, ter za izmišljenimi imeni. Ja, kje imate jajca, da se predstavite in poveste svoje mnenje, ter me obtožite kaj govorim in pišem. Pridite do mene, me pokličite po telefonu, ter mi povejte v faco kaj vas moti pri meni. Ne vem zakaj bi se jaz morala skrivat pred vami in trpet, če ste vi ene pičke in se skrivate in opravljate za hrrbtom nekoga, potem se pa nosite visoko kot eni pavi. Dovolj vas imam, vse skupaj, če nimate jajc mi povedat v glavo ni treba niti opravljat za hrbtom.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila razmišljat o samomoru in rezanju žil zato, ker sem se počutila nemočna in jezna na druge. Ko se zavem, da razmišljam o samomoru in rezanju žil zato, ker se počutim nemočna in jeznanadruge, se ustavim in diham. Zavedam se, da "rane" na zapestju pomenijo zapor, ujetost, utesnjenost, se počutiš nesvoboden. Zato ti policisti dajo lisice okoli zapestja, ko te aretirajo, ker ima to pomen. Rezanje zapestja pa je umska ali fizična ujetost, odvisno katero roko si režeš. Vendar to tako ali tako nima pomena, saj je rezanje samo klic v sili, prošnja po pomoči. Zavezujem se, da ne razmišljam več o rezanju žil.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila misliti, da če jaz ne zmorem lagati in sem poštena, da bodo tudi drugi. Ko se zavem, da mislim, da če jaz ne zmorem lagati in sem poštena, da bodo tudi drugi, se ustavim in diham. Zavedam se, da večina ljudi, namesto da bi delali po principu, ne stori tistega, kar nočeš, da drugi storijo tebi, raje opravljajo druge. Kaj je poštenje nimajo pojma, ter mislijo, da je laganje najboljša stvar na svetu. To ne počnejo vsi, ampak nekaj najbolj vidnih predstavnikov ljudstva, kateri bi morali biti vzgled pa počne ravno to. Laganje in nepoštenost vsak nad na spisku, vendar se ne sekiram zaradi njih, saj bo vsak kmalu dobil kar si zasluži. Zavezujem se, da se ne sekiram kaj počnejo drugi in gledam, da sama ne lažem in sem poštena in delam najboljše za vse.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila se jeziti na ljudi, kateri nimajo poguma se soočiti z mano. Ko se zavem, da se jezim na ljudi, kateri nimajo poguma se soočiti z mano, se ustavim in diham. Zavedam se, da tisti, ki bi mi ne hoteli škodovati in bi mi hoteli dobo, ne pa samo me opravljati, da bi mi povedali naravnost kje je problem, kaj moram spremeniti, kaj je bolje, da ne napišem, ter kaj bi bilo dobro, da napišem. Tisti, ki govorijo o mojem pisanju tretjim osebam, te osebe meni nočejo nič dobrega, ampak mi narediti samo sramoto in me skregat z drugimi ljudmi. Zavezujem se, da se ne bom pustila provokatorjem zmesti.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila burno reagirati zaradi tega, ker so me čisto drugi ljudje vrgli iz tira. Ko se zavem, da burno reagiram zaradi tega, ker so me čisto drugi ljudje vrgli iz tira, se ustavim in diham. Zavedam se, da sem sama kriva, da sem tako burno reagirala, saj če bi bila stabilna do tega ne bi prišlo, ter bi vseprovokacije in obtožbe, katere so letele name šle skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Zavezujem se, da ne reagiram, čeme hočejo ljudje spraviti iz tira.

Odpustim si, da sem sprejela in si dovolila biti jezna in porabljati svojo energijo zaradi drugih, katere niti ne poznam in ne vem kdo so. Ko se zavem, da sem jezna in porabljam svojo energijo zaradi drugih, katere niti ne poznam in ne vem kdo so, se ustavim in diham. Zavedam se, da če že porabljam energijo, naj bo to fizična energija, katero uporabim za nekaj pametnega in konkretnega in nekaj, kar je dobro za vse, ne pa za sekiranje, kaj kdo in zakaj govorijo o meni in me opravljajo. Naj delajo kar želijo, to ni moj problem. Svoje probleme rešujem sama. Zavezujem se, da se ne sekiram in obremenjujem z drugimi in živim svoje življenje tukaj in zdaj.