NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Dr. Ernest Petrič: Slovenija je tragično razdvojena, razklana.
Ob mednarodnem dnevu svobode medijev
Dr. Nada Pavšer: V gibanju PoS bodo kandidirali najboljši in najbolj kompetentni za najbolj odgovorne državne funkcije
Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?
Lucija Polavder: Za boljšo Slovenijo, za boljši jutri
Povežimo Slovenijo (PoS) s 7 poslanci
Povežimo Slovenijo že s šestimi poslanci
V gibanje povežimo Slovenijo se povezujemo različni zaradi skupne odgovornosti za Slovenijo
Monika Kirbiš Rojs, državna sekretarka v Službi Vlade RS za razvoj in kohezijo
Franc Kangler
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2021
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Dr. Nada Pavšer: V gibanju PoS bodo kandidirali najboljši in najbolj kompetentni za najbolj odgovorne državne funkcije

Povežimo Slovenijo
03.06.2021 13:03 (Jun 03, 2021)

V gibanju PoS smo zelo veseli javnega odmeva našega nastanka in razvoja. Predsednikom SLS Marjanu Podobniku, Zelenih Slovenije Andreju Čušu in NLS Francu Kanglerju se zahvaljujem, da so s ciljem čim večjega uspeha gibanja PoS na parlamentarnih volitvah velikodušno dali na razpolago svojo infrastrukturo. S tem nastaja močna platforma za uspešno kandidaturo ne le strankarsko opredeljenih kandidatov, županov in županskih list, ampak predvsem tudi tistih, ki se zaradi pretežno slabega ugleda političnih strank ne želijo politično ali ideološko opredeljevati. Verjamem, da bo to spodbudilo h kandidiranju ali podpori tudi druge najboljše, najuspešnejše in najbolj kompetentne nosilce odgovornih funkcij v gospodarstvu in na drugih področjih. S tem se bomo približali cilju gibanja PoS, da bi najboljši prevzemali tudi najodgovornejše funkcije na državni ravni.


				Vir slike: SkledarTV			Vir slike: SkledarTV

V zadnjih tednih so potekali številni pogovori s skupinami neodvisnih županov, predstavniki združenj, ki povezu

Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo

Povežimo Slovenijo
26.05.2021 08:23 (May 26, 2021)

Doc. dr. Tina Bregant o gibanju Povežimo Slovenijo: "Želim si, da bi čez nekaj let živeli v Sloveniji, ki je bolj prijazna, uspešna, ustvarjalna... Prihajam iz zdravstva in mislim, da lahko s svojim znanjem, veščinami pridodam en košček v ta mozaik, da bomo vsi skupaj bolje živeli in če to zmoremo skupaj, v gibanju Povežimo Slovenijo, potem sem pripravljena to storiti."

Skupna lista Povežimo Slovenijo spet okoli 10 poslanskih mandatov

Povežimo Slovenijo
17.05.2021 15:41 (May 17, 2021)

Če bi bile volitve v Državni zbor RS to nedeljo bi slavila SDS, in sicer bi med opredeljenimi dobila 32,7 odstotka glasov. Na drugem mestu bi se znašli Socialni demokrati, ki bi jih volilo 17,8 odstotka volivcev, sledili bi Lista Marjana Šarca z 12,4 odstotki glasov in Levica z 7,8 odstotka glasov. Nova Slovenija se je znašla na petem mestu, volilo bi jo namreč 7,1 odstotka glasov, parlamentarni prag bi prestopila samo še Slovenska ljudska stranka in Nova ljudska stranka Slovenije s 6,1 odstotka glasov. Stranke Naša Dežela, SAB, SNS, DeSUS, Pirati, SMC in Dobra država ne bi dobile poslanskih sedežev.

Povzeto po:https://bit.ly/2RrewWn 

Zakaj nas pogled na svobodo medijev v Sloveniji tako deli?

Povežimo Slovenijo
10.05.2021 15:59 (May 10, 2021)

Kljub vztrajnemu prizadevanju, da bi ob prof. dr. Žigi Turku, ki velja za zmernega provladno usmerjenega misleca, za uvodničarja dobili tudi enega od mislecev ali predstavnikov medijev, ki so vrednostno bližje sedanji opoziciji nam to, žal, ni uspelo. To obžalujemo in ocenjujemo kot neprijetno dejstvo, ki ne vzbuja optimizma. To je na začetku izpostavil tudi moderator Marko Balažic. Pogovor različnih je namreč osnova za približevanja pogledov in stališč.


				Marko Balažic<br>
vir slike: 24ur.com			Marko Balažic
vir slike: 24ur.com

Prof. dr. Turk je ob predstavitvi pogledov na dva državno financirana medija RTV SLO in STA dejal: »Priložnost teh dveh medijev za preživetje in uspešno delovanje bi videl v njuni odločitvi za ustvarjanje skupne slike resničnosti, kjer bi bilo dovolj prostora za različne poglede.« Ocenil je tudi, da bi provladne stranke morale skupaj stopiti korak nazaj in si prizadevati predvsem za uravnoteženo sestavljanje organov STA in RTV SLO, kar bi zagotavljalo tudi ravnotežje med vsakokratno koalicijo in

Povežimo Slovenijo (PoS) s 7 poslanci

Povežimo Slovenijo
10.05.2021 14:53 (May 10, 2021)

Po javnomnenjski raziskavi v današnjem Delu je enega večjih vzponov dosegla SLS, ki bi, če bi bile volitve v nedeljo, ob upoštevanju samo opredeljenih volivcev, samostojno uspešno vstopila v parlament. Skupaj z ostalimi strankami, ki sooblikujejo gibanje Povežimo Slovenijo (Zeleni Slovenije, NLS …) oziroma se z njimi dogovarjajo (SMC, …), pa bi dosegli vsaj 7 poslanskih mest.

Čeprav rezultatov posameznih strank v gibanju PoS ni možno neposredno seštevati, pa je treba poudariti, da je rezultat v raziskavi dosežen brez upoštevanja dejstva, da bo gibanje PoS na volitvah gotovo nastopilo z eno najmočnejših list na čelu z dr. Petričem, številnimi uglednimi župani, nosilci vključenih strank, priznanimi zdravniki, glasbeniki, športniki, podjetniki, kmeti, upokojenci, invalidi in predstavniki mlade generacije, ter močnim kandidatom za mandatarja. 

Franc Kangler

Povežimo Slovenijo
04.05.2021 09:03 (May 04, 2021)

Na povezavi si lahko ogledate video izjavo g. Franca Kanglerja.

Povezava https://fb.watch/5gG24wkwnJ/

Ob mednarodnem dnevu svobode medijev

Povežimo Slovenijo
03.05.2021 15:55 (May 03, 2021)

Ljubljana, 3. maj 2021 - Poleg pomembnega vsakoletnega opomnika na pomen svobode pisane in govorjene besede ter pravice do obveščenosti za vse ljudi, je mednarodni dan svobode medijev v Sloveniji še ena priložnost več, da se izkažejo naši različni pogledi na stanje določenega področja. Tako so tudi ob dnevu svobode medijev glede na pripadnost za žrtve političnega preganjanja svobodnega poročanja razglašene različne medijske hiše in različni novinarji. Glede na politično prepričanje se presoja, obstoj katerih medijev je ogrožen in na katere novinarje se neprimerno pritiska.

Dvig medsebojnega obtoževanja kratenja svobode medijev na evropsko raven je le škodil položaju in ugledu slovenskega naroda in države v veliki evropski družini, doma pa nam ni prinesel pomiritve.

Niti najbolj svobodne družbe v zgodovini se niso mogle izogniti poskusom omejevanja novinarskega poročanja. Pa vendar lahko danes v Republiki Sloveniji z veseljem ugotavljamo, da imajo vsi novinarji in imamo vsi posamezniki

V gibanje povežimo Slovenijo se povezujemo različni zaradi skupne odgovornosti za Slovenijo

Povežimo Slovenijo
03.05.2021 12:47 (May 03, 2021)

V gibanje Povežimo Slovenijo se povezujemo različni zaradi skupne odgovornosti za Slovenijo.

V pogovoru, objavljenem v današnji izdaji časopisa Delo je nekdanji okoljski minister g. Jure Leben predstavil programske in druge prioritete stranke, ki jo namerava ustanoviti 8. maja. Kot predsednik SLS, ki sooblikuje gibanje Povežimo Slovenijo in je za uspeh tega gibanja in skupne liste za parlamentarne volitve dala na razpolago celotno infrastrukturo, obžalujem ponižujoč ton g. Lebna pri ocenjevanju razlogov za oblikovanje gibanja Povežimo Slovenijo (PoS). Politične stranke, civilno družbene skupine in ugledni posamezniki, ki oblikujejo gibanje PoS, ne združujeta »oportunizem in lastni preživetveni instinkt« kot ponižujoče izjavi g. Leben. Nasprotno. 


				Vir slike: Delo			Vir slike: Delo

Izhajajoč iz besed dr. Ernesta Petriča, dr. Nade Pavšer in drugih uglednih nosilcev gibanja PoS je temeljno poslanstvo PoS vzpostaviti sodelovanje ter povezati Slovence in vse slovenske državljane na temelju medsebojnega s

Monika Kirbiš Rojs, državna sekretarka v Službi Vlade RS za razvoj in kohezijo

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 14:50 (Apr 30, 2021)

»Gibanje Povežimo Slovenijo se mi zdi pametna ideja, zlasti v teh razgretih časih. Prav je, da določeni ljudje stopijo izven ustaljenih okvirjev in se povežejo ter sodelujejo na ključnih, vitalnih področjih, kot so podjetništvo, obrt, kmetijstvo, lokalna samouprava, zdravstvo in pa številna druga področja. Za Slovenijo so naslednja leta zelo pomembna, in prav bi bilo, da se pokažejo neki premiki naprej, seveda pa je pogoj za to tudi temeljita sprememba miselnosti.«

Franc Bogovič, poslanec v Evropskem parlamentu

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 14:47 (Apr 30, 2021)

Podporo je izrazil tudi poslanec v Evropskem parlamentu Franc Bogovič in jo utemeljil z besedami: »Naše delo v družini, na kmetiji, v podjetjih pa tudi v politiki je uspešno takrat, ko se povežemo, si postavimo skupne cilje in se za njih borimo. Moj način dela je ves čas takšen. Zato z velikim veseljem podpiram gibanje Povežimo Slovenijo, kjer se v političnem prostoru združujejo različni, ki pa jim je skupno to, da spoštujejo Ustavo Republike Slovenije, želijo dobro Sloveniji in postavijo državo pred lastne cilje

Andrej Čuš v oddaji Tarča

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 14:32 (Apr 30, 2021)

Andrej Čuš v četrtek, 29. 4. 2021 v oddaji Tarča na RTV SLO 1: »V Avstriji imajo uspešno koalicijo Ljudske stranke in Zelenih. Prizadevajo si za uspešen trajnostni razvoj ob čim večjem varovanju okolja

Povežimo Slovenijo že s šestimi poslanci

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 14:28 (Apr 30, 2021)

»Levi politični pol bi – glede na javnomnenjske ankete – na volitvah dobil 44 mandatov. Desni pol, katerega naravni zaveznik sta zunajparlamentarni stranki Zeleni Slovenije ter SLS (na napovedanem skupnem nastopu na volitvah bi po anketah dobili šest poslancev in prestopili parlamentarni prag), pa štiri mandate manj. SMC ne kaže na uspeh, pod parlamentarnim pragom bo zelo verjetno tudi Desus«, meni novinarka Dela Suzana Kos.

 

Janez Per: Projekt Povežimo Slovenijo naj poveže ljudi tako, kot jih povezuja glasba

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 13:43 (Apr 30, 2021)

Janez Per, vodja narodno-zabavnega ansambla Alpski kvintet, si želi, da projekt Povežimo Slovenijo poveže ljudi tako, kot jih povezuje glasba. 

»Ljudje naj bi se imeli radi, več spoštovanja, več politične strpnosti in več navdiha potrebujemo za dobro ljudi in seveda naše ljube Slovenije,« še dodaja.
 

Miha Burger: Pravična pokojnina v Sloveniji

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 13:36 (Apr 30, 2021)

Miha Burger, idejni vodja akcije Pravična pokojnina v Sloveniji: »Sama ideja te akcije se je rodila znotraj gibanja Povežimo Slovenijo. Globoko verjamem, da je uresničljiva ravno prek sodelovanja v gibanju, ki nastaja, in z upanjem v to, da bo postalo vseobsegajoče v Sloveniji. Imam en sam konkreten predlog in ob tej priliki povabim vse državljane Slovenije, da dajo glas za ta predlog. Moj predlog je, da preprosto prenesemo, vpeljemo, učvrstimo enak model, enak pokojninski sistem, kot je v Avstriji. Čutim, da je gibanje Povežimo Slovenijo fantastična priložnost za aktivno državljanstvo.« 

Lucija Polavder: Za boljšo Slovenijo, za boljši jutri

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 13:30 (Apr 30, 2021)

Lucija Polavder, judoistka, dobitnica olimpijske medalje v Pekingu: »Gibanje Povežimo Slovenijo je skupina ljudi, strokovnjakov, obrtnikov, kmetov, športnikov, ki se bodo skupaj trudili za boljšo Slovenijo, za boljši jutri. Da bomo skupaj, tako kot ekipa v športu, vsi delali za enega in eden za vse.«

Gašper Govekar: Hrepenimo po združevanju

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 13:26 (Apr 30, 2021)

Gašper Govekar, mladi zdravnik: »Ugotavljamo, da nas druženje z različnimi ljudmi, ki imajo različne poglede na svet, različne cilje, različne želje, da nas ta druženja izjemno bogatijo. Hrepenimo po združevanju. Najmanjši skupni imenovalec liste Povežimo Slovenijo je Ustava Republike Slovenije, kar omogoča prav to: bogatenje drug drugega s svojimi različnimi izkušnjami in odločitvami. Vesel sem, da je do te pobude prišlo, in želim si čim širšega vključevanja in združevanja.«

Gibanje Povežimo Slovenijo podpira tudi Oto Pestner

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 13:15 (Apr 30, 2021)

Oto Pestner, slovenski glasbenik: "Akcija Povežimo Slovenijo se mi zdi zelo koristna za naše ljudi, za vse nas. Da bi enkrat končno v luči tega, kaj kdo zmore in kaj kdo zna, spoznali, da če skupaj stopimo in to naredimo, je uspeh na dlani. Ni pomembno, od kod prihajaš, iz katerega konca, v kaj verjameš, v kaj ne verjameš. Če v svoji stroki narediš tisto, kar moraš, in narediš to dobro, s pomočjo tvojega prijatelja, ki je prišel od čisto nekod drugod, a se kljub temu dobro razumeta, bosta stvar naredila tako, kot mora biti."

Miloš Čirič: Lista Povežimo Slovenijo lahko dobi dvajset odstotkov

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 10:43 (Apr 30, 2021)

Miloš Čirič, ugleden politični analitik, je v soboto, 24. aprila 2021, v oddaji Planet 18 med drugim dejal: "Kjer koli boste pogledali detaljno, je gibanje Povežimo Slovenijo (PoS) mnogo bolje postavljeno, ker imajo močno lokalno podporo in če naredite posebej natančno raziskavo, ugotovite, da imajo več kot 50 županov. Najprej imajo možnost na parlamentarnih volitvah, da pridejo čez 20%, nato pa še na lokalnih. Zakaj sem govoril, da ima gibanje PoS dovolj možnosti? Ker lahko vodijo terensko kampanjo in delajo na terenu in predvsem imajo dovolj izkušenj ter priznajo, da so se nekaj naučili. Počasi boste videli, da ljudje cenijo, veste ljudje smo zelo kruti do drugih ljudi, pa vendarle mi cenimo ljudi, ki so pripravljeni priznati napako in se nekaj naučiti."

Dr. Ernest Petrič: Slovenija je tragično razdvojena, razklana.

Povežimo Slovenijo
30.04.2021 10:00 (Apr 30, 2021)

Dr. Ernest Petrič, mednarodno priznan pravnik, bivši predsednik Ustavnega sodišča Republike Slovenije: 

»Slovenija je tragično razdvojena, razklana. Nikoli si nisem mislil, da bo lahko tako razklana tudi, ko bo soočena z neko resno situacijo, kakršna je epidemija covida-19, in s posledicami, ki nas še čakajo ter s katerimi se bomo soočali pod težkimi pritiski: socialnimi, gospodarskimi in tako naprej. V taki situaciji nek zrel narod stopi skupaj,« in dodaja: »Na volitvah pa bodo stranke izmerile svoje moči. Upam, da bodo volivci nagradili tiste, ki si prizadevajo za sodelovanje, in ne tistih, ki sejejo razdor.« 

Franc Kangler: Želimo si pravično in pošteno Slovenijo

Povežimo Slovenijo
30.03.2021 12:08 (Mar 30, 2021)

Vir slike: osebni ahriv Franca Kanglerja

Franc Kangler, predsednik NLS: »Leta 1991 smo si izborili samostojno in neodvisno Slovenijo. 30 let po izborjeni samostojnosti ugotavljam, da slovenska politika ni dorasla številnim evropskim standardom. Predvsem ko gledam opozicijo, ki se v danih trenutkih trudi, da razveljavi vloženo delo tistih poštenih pravičnih ljudi, ki se borijo za pravično in pošteno Slovenijo, dobim občutek, da jim ne gre za ljudi, ampak da jim gre zgolj za lasten prestiž, za funkcijo.

Sam osebno opravljam funkcijo za ljudi. Želim si, da bi dobili pošteno in pravično Slovenijo. Zato podpiram projekt Povežimo Slovenijo, v katerem bomo sodelovali vsi tisti ljudje, ki dobro mislimo, ki pošteno delamo, predvsem pa si želimo pravično in pošteno Slovenijo

Podpiram projekt Povežimo Slovenijo, v katerem bomo sodelovali vsi tisti ljudje, ki dobro mislimo, ki pošteno delamo, predvsem pa si želimo pravično in pošteno Slovenijo. 

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj