Zdaj se predvaja
povezimoslovenijo
Izberi seznam predvajanja:
Galerija slik
Dr. Nada Pavšer: V gibanju PoS bodo kandidirali najboljši in najbolj kompetentni za najbolj odgovorne državne funkcije S tem nastaja močna platforma za uspešno kandidaturo ne le strankarsko opredeljenih kandidatov, županov in županskih list, ampak predvsem tudi tistih, ki se zaradi slabega ugleda političnih strank ne želijo politično ali ideološko opredeljevati.

V gibanju PoS smo zelo veseli javnega odmeva našega nastanka in razvoja. Predsednikom SLS Marjanu Podobniku, Zelenih Slovenije Andreju Čušu in NLS Francu Kanglerju se zahvaljujem, da so s ciljem čim večjega uspeha gibanja PoS na parlamentarnih volitvah velikodušno dali na razpolago svojo infrastrukturo. S tem nastaja močna platforma za uspešno kandidaturo ne le strankarsko opredeljenih kandidatov, županov in županskih list, ampak predvsem tudi tistih, ki se zaradi pretežno slabega ugleda političnih strank ne želijo politično ali ideološko opredeljevati. Verjamem, da bo to spodbudilo h kandidiranju ali podpori tudi druge najboljše, najuspešnejše in najbolj kompetentne nosilce odgovornih funkcij v gospodarstvu in na drugih področjih. S tem se bomo približali cilju gibanja PoS, da bi najboljši prevzemali tudi najodgovornejše funkcije na državni ravni.


				Vir slike: SkledarTV			Vir slike: SkledarTV

V zadnjih tednih so potekali številni pogovori s skupinami neodvisnih županov, predstavniki združenj, ki povezujejo intelektualce in uglednimi podjetniki in gospodarstveniki. Iz teh krogov bomo ob pravem času predstavili tudi našega kandidata za mandatarja.

Še enkrat poudarjamo, da so k sodelovanju povabljene vse stranke, skupine in posamezniki, ki spoštujejo vsebino slovenske Ustave in so se pripravljeni zavzemati za sodelovanje različnih, ki želijo dobro Sloveniji in njenim državljanom.

 

dr. Nada Pavšer

koordinatorka gibanja Povežimo Slovenijo

Slike članka

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

Najbolj obiskano
1
DR. MITJA SLAVINEC
2
Plečnikovo leto: V gibanju Povežimo Slovenijo ohranjamo spomin na velikega slovenskega aritekta
3
»Povežimo Slovenijo« – zdaj ali nikoli!
4
Gibanje Povežimo Slovenijo se kljub pritiskom na posamezne podpornike krepi nad vsemi pričakovanji
5
Ljudje hrepenijo po povezovanju in spoštovanju