objavi na
pozareport.si

Sobota, 20. November 2021 ob 17:00

Znižajte si račun za elektriko – že zdaj!
Požareport

Odpri galerijo

Račun električne energije po 1.12.2021

Svoj račun za elektriko znižajte že zdaj in tako poskrbite za prijazno zimo. Zlate točke, zbrane z nakupi na Petrolu, lahko odjemalci Petrol Elektrike že s 15. novembrom zamenjate za do 20 odstotkov popusta na ceno energenta in tako prihranite že v decembru.

Znižajte si račun za elektriko – z Zlatimi točkami

Zadnje čase smo priča izjemnim razmeram na trgih surovin in energentov, kjer cene iz dneva v dan dosegajo rekordno visoke ravni. Še dobro, da pri Petrolu šteje vsak obisk in vsak evro, oba pa se seštevata v energijo za življenje – za vaše vozilo, za vas, pa tudi za vaš dom, pravijo v podjetju. Zlate točke, ki jih zbirate nakupi na Petrolu, lahko letos tako zopet izkoristite za popust na elektriko, saj v podjetju ostajajo zavezani k ponudbi kakovostne, zanesljive in ugodne oskrbe z električno energijo.

Z nakupi zbrane Zlate točke lahko tako že s 15. novembrom pri Petrol Elektriki (na tej povezavi) zamenjajte za ugodnejšo mesečno položnico elektrike. Izbran popust bo za vas pričel veljati že s 1. decembrom.

Preverite pakete popustov, ki so vam na voljo pri Petrol Elektriki (na tej povezavi).

Zlate točke unovčite s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 22 66 ali na spletu. Preverite, kako (na tej povezavi).

Ni dovolj Zlatih točk? Prejmite dvojne točke za gorivo ali pa točke zbirajte s prijatelji

In še ena dobra novica: da vam nakupi na Petrolu prinesejo še več ugodnosti, zbrane točke pa še nižji račun za elektriko, boste po novem ob točenju goriv Q Max prejeli kar dvojne Zlate točke.

Do konca januarja 2022 tako rezervoar svojega vozila okrepite z visokokakovostnimi gorivi iz družine Q Max (na tej povezavi) in za vsak natočen evro prejmite 2 Zlati točki. Uživajte v boljši moči motorja in nižji porabi, nakupite vse potrebno za energije poln vsakdan ter pri tem z dvojnimi Zlatimi točkami še izdatno prihranite.

Če si še vedno želite več točk, pa ne spreglejte še možnosti, da Zlate točke zbirate skupaj z družino in prijatelji. Da, v Petrol klubu je mogoče tudi to! Povežite svoje Petrol klub kartice (na tej povezavi), da bodo ob združitvi vse povezane kartice Zlate točke in ugodnosti zbirale skupaj. Točke se bodo beležile na vse kartice hkrati, koristi pa jih lahko kdorkoli znotraj skupine združenih kartic.

Kaj to pomeni za znesek na moji položnici?

In kaj se bo z vašo položnico zgodilo v decembru?

Takrat prične veljati Petrolov novi cenik elektrike (na tej povezavi). Zlate točke ali ne, znesek, ki ga plačujete vsak mesec, se z njim spreminja bistveno manj, kot se vam morda zdi (na tej povezavi). Za 30 odstotkov se namreč spreminja zgolj postavka na položnici, ki označuje elektriko, ki ste jo porabili. Ta predstavlja okoli 40 odstotkov končnega zneska. Ostalo, okoli 60 odstotkov, predstavljajo fiksni stroški, ki jih določa država.

In kaj to pomeni za povprečnega gospodinjskega uporabnika? Z decembrom bo znesek na končnem računu Petrol Elektrike namesto za 30 odstotkov v resnici višji le za okoli 13 odstotkov. Če na leto porabite okoli 4.100 kWh električne energije to pomeni nekaj več kot 7 evrov na mesec. S popustom na Zlate točke pa lahko ta znesek še znižate.

Z Zlatimi točkami je lahko cena vaše električne energije v času trajanja akcije nižja tudi do 20 odstotkov, kar za povprečnega uporabnika elektrike namesto 7 evrov razlike pomeni manj kot 1 evro razlike na mesec!

Zato brž: preverite pakete popustov na voljo (na tej povezavi) in že danes izberite svojega in tako prehitite burno dogajanje na svetovnih trgih energentov. (Reklamna informacija)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petrol

objavi na pozareport.si

NAJBOLJ OBISKANO

Znižajte si račun za elektriko – že zdaj!