Kategorija: Andrej.Ribič

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Ko prizna(jo), ni šlo za državni(ški) obisk, ampak polet na koncert in kosilo, začne(jo) trditi, da je letalo cenejše od avta
Nove spletke na vrhu Elektra Ljubljana: spet zraven Andrej Ribič. In potem odkrijete, da tudi tam kasira televizijec Bergant.
Politična moč Roberta Goloba vidno usiha: nov dokaz je skupščina Petrola, ko se zaštrikajo Debeljak, Jamnik in Berločnik
Mentalno stanje v državi in žena finančnega ministra Boštjančiča
Poleg prostozidarskega in gejevskega skozi Goloba prodira tudi ženski lobi: a Urška, Marta, Nataša, Tanja že sprte
Zabredla med prve afere novega leta: Milovića plačeval tudi Golob, Urška Klakočar Zupančič na dunajski koncert s falconom?
Uršula Zore Tavčar menda ostaja, čeprav naj bi imela dovolj, in pismo o primernosti Urške Klakočar Zupančič
Savina Atai: Na silo je potisnil penis v moja usta. Imela sem 9 let. Zato, Tone Fornezzi Tof, spolna zloraba ni smešna!
Novi dokazi aktivizma in sistemske korupcije na TV Slovenija: danes je nov dan, za Ksenijo Horvat in Dušana Kebra
Sodni epilog generalmajorke Alenke Ermenc: na dan predsedniške prisege Nataša Pirc Musar izgubila proti Bojanu Požarju
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
2tdk
( 1 )
a1
( 1 )
agrokor
( 1 )
Aktiva
( 1 )
Ana Jud
( 1 )
Ave
( 1 )
berlin
( 1 )
bild
( 1 )
bitcoin
( 1 )
Boxerji
( 1 )
cerkev
( 1 )
CME
( 1 )
cnn
( 1 )
dars
( 6 )
desus
( 7 )
Direkt
( 1 )
DRI
( 1 )
dubaj
( 1 )
dunaj
( 1 )
DUTB
( 1 )
Ekipa24
( 1 )
Eles
( 2 )
FDV
( 1 )
fifa
( 1 )
forum21
( 3 )
Fotopub
( 1 )
GEN-I
( 1 )
GENI
( 11 )
goopti
( 1 )
Gorenje
( 1 )
hipnoza
( 2 )
Hisense
( 1 )
hse
( 2 )
Irwin
( 1 )
Ivan Gale
( 11 )
Izola
( 1 )
KANAL A
( 1 )
kobarid
( 1 )
Koper
( 1 )
kosovo
( 1 )
krka
( 1 )
LDS
( 8 )
levica
( 19 )
LIDE
( 5 )
LMŠ
( 5 )
Ludizem
( 1 )
Maribor
( 1 )
Mediana
( 2 )
milano
( 1 )
N1
( 1 )
NKBM
( 1 )
npu
( 1 )
nsi
( 12 )
Odmevi
( 2 )
Ona ve
( 1 )
OnaVe
( 1 )
Ormož
( 1 )
Patria
( 1 )
Petrol
( 9 )
Piran
( 1 )
Pirati
( 1 )
pop tv
( 9 )
PSOE
( 1 )
Radeče
( 1 )
SAB
( 1 )
sds
( 15 )
Siol
( 3 )
Siolnet
( 2 )
SMC
( 7 )
SODO
( 1 )
sova
( 4 )
spd
( 1 )
Tarča
( 1 )
TSmedia
( 4 )
Turizem
( 1 )
Twitter
( 1 )
uefa
( 1 )
UKOM
( 4 )
Vatikan
( 1 )
velenje
( 1 )
vesna
( 1 )
volitve
( 1 )
webinar
( 1 )
Zares
( 6 )
ZDA
( 1 )
zlatko
( 1 )
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2023
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Nove spletke na vrhu Elektra Ljubljana: spet zraven Andrej Ribič. In potem odkrijete, da tudi tam kasira televizijec Bergant.

Požareport
25.01.2023 06:00 (pred 5 dnevi)

Hja, ob nedavnem imenovanju začasnega predsednika uprave Elektra Ljubljana (EL), 75-letnega upokojenca Vekoslava Korošca, sicer člana nadzornega sveta EL, se je, kot vedno skrito v ozadju, očitno marsikaj dogajalo in na koncu tudi resnično zgodilo. Nove silne spletke na vrhu Elektra Ljubljana, pri čemer naši viri pripovedujejo naslednje podrobnosti:

- Še pred imenovanjem Korošca so na kadrovski komisiji nadzornega sveta za novega predsednika uprave (nekateri) predlagali Urbana Likozarja, direktorja distribucijskega omrežja EL iz Kočevja, vendar se je že na sami seji komisije izkazalo, da gospod nima vseh formalnih pogojev za službo predsednika uprave. In zato so potem na hitro postavili Korošca.

No, Likozarja je pred leti na Elektru Ljubljana zaposlil razvpiti Andrej Ribič, prejšnji predsednik uprave EL, zdaj, spomnimo, novopečeni član uprave Darsa in prvi nadzornik Elesa, vmes pa vodja volilnega štaba Gibanja Svoboda.

- Toda prejšnji teden se je pri Korošcu na sedežu EL pojavil Ribič,

Na Darsu klanje: zdaj Hevka, Kumer, Ribič in Bratuškova rušijo Hajdinjaka, ni pa še jasno, kako bo na koncu odločil Golob

Požareport
19.12.2022 06:00 (Dec 19, 2022)

Če so nadzorniki Darsa 1. decembra "sporazumno" zamenjali tri člane uprave, Petra Gašperšiča, ki sicer ostaja zaposlen na Darsu, Romano Fišer in Boštjana Riglerja (Dars je zapustila pred štirimi dnevi), člana uprava pa sta ostala zgolj predsednik uprave Valentin Hajdinjak (nekdanji podpredsednik NSi) in delavski direktor Rožle Podboršek, se danes - ko se znova sestaja nadzorni svet Darsa - obeta (novo) klanje:

- Tako naj bi Pavle Hevka, sicer direktor državne družbe 2TDK (2. tir), tokrat rušil Hajdinjaka, ampak s podporo dela Gibanja Svoboda - Bojana Kumra, ministra za infrastrukturo (ki nad Hajdinjakom kakor ni navdušen), razvpitega Andreja Ribiča, ki očitno še vedno ni obupal, da bi postal šef uprave Darsa, in Alenko Bratušek, državno sekretarko na ministrstvu za infrastrukturo, ki ji je pred dnevi, in to menda celo mimo Roberta Goloba, že uspelo skadrovati novega direktorja Kontrole zračnega prometa.

Spomnimo, Hevka je na čelo 2TDK in nadzorni svet Darsa prišel kot kader SMC, po apr

In danes je prišel tudi ta dan: Ribiču res služba na Darsu, toda moral je malo skloniti glavo

Požareport
01.12.2022 06:00 (Dec 01, 2022)

O čemer smo na tem portalu poročali pred dnevi ...

"Na Darsu že pišejo sporazumne odpovedi, a vse kaže, da je Novi Sloveniji uspelo zadržati Hajdinjaka" (Požareport, 25. 11. 2022)

... danes, vsaj po naših zadnjih informacijah, postaja tudi uradno. Valentin Hajdinjak ostaja predsednik uprave Darsa, nadzorni svet Darsa pa naj bi za člana uprave - na današnji seji - imenoval Andreja Ribiča, nekdanjega vodjo volilnega štaba Gibanja Svoboda, sicer pa dolgoletnega tesnega partnerja Roberta Goloba - pri enem od največjih spornih poslov slovenske državne energetike doslej (več na tej povezavi).

To pomeni najmanj dvoje:

- Da je Novi Sloveniji res uspelo zadržati Hajdinjaka na vrhu Darsa.

- In da je Ribič, kot pravijo naši viri iz Gibanja Svoboda, "moral malo skloniti glavo" in postati samo član, ne pa tudi predsednik uprave velikega državnega podjetja.

Ribič je namreč že pred časom znotraj GS prišel na stranski tir, na nek način so ga odstranili, češ, saj vsaka revolucija žre svoje otroke, in

Elita Gibanja Svoboda, kjer denar ni problem: prestižna vina, jahte, elitna smučišča in gole zadnjice

Požareport
10.06.2022 06:00 (Jun 10, 2022)

Te dni smo že poročali o nonšalantnem nepotizmu bratov Andreja in Branka (Braneta) Ribiča, ki se je razkril med prvimi kadrovskimi potezami vlade Roberta Goloba (več na tej povezavi), življenjski slog nove elite Gibanja Svoboda, kjer denar - očitno - ni problem, pa je razviden s facebook profila gospoda Branka Ribiča (ker gre za posnetke zaslona, kakovost slik žal ni najboljša), sicer zaposlenega na državnem Darsu.

Prestižna vina, vrhunska kulinarika, jahte, elitna smučišča, ni da ni. Pa še, kot napoveduje Brane Ribič sam, "veliko stavijo na Gibanje Svobode". (Bojan Požar)

Na jahti pri Svetem Grgurju, otok Rab. Opomba: ni čisto jasno, ali gre za jadrnico v lasti njegovega brata Andreja Ribiča, ali pač za najeto barko. Na jahti ob sončnem zahodu pri Svetem Grgurju, otok Rab. Opomba: ni čisto jasno, ali gre za jadrnico v lasti njegovega brata Andreja Ribiča ali pač za najeto barko.

Dolomiti, Forestis, Brixen. Dolomiti, Forestis, Brixen

Na plaži Santa Teresa Gallura, Sardinija. Na plaži Santa Teresa Gallura, Sardinija

... In še stava na Gibanje Svoboda! ... In še velika stava na Gibanje Svoboda!

Najbolj prikrivano ozadje Golobove vlade: vojak, agentka pod krinko novinarke in specialec

Požareport
12.05.2022 06:00 (May 12, 2022)

Povolilna kronika in sestavljanje 15. slovenske vlade: to so zapisi govoric, informacij in preverjenih dejstev iz zakulisja politično-medijske in poslovne scene po parlamentarnih volitvah (24. aprila) - do imenovanja nove vlade, ki jih ne morete prebrati, videti ali slišati nikjer drugje.

Medtem ko je vlada pod vodstvom Roberta Goloba (Gibanje Svoboda, SD in Levica) že in še ni sestavljena, razkrivamo tri skrite operativce, kot del najbolj prikrivanega ozadja okoli Goloba - vojaka, agentko pod krinko novinarke in specialca:

Vojak

- Gre za brigadirja in nekdanjega sekretarja SDS Toneta Krkoviča, "generala, osamosvojitelja in pesnika", katerega vzornik je slavni general Maister, danes zaposlenega v GEN-I, ki je - tako naši viri - za Goloba po vzoru Manevrske strukture narodne zaščite (MSNZ) sestavil terenski koncept Golobove stranke Gibanje Svoboda.

Krkovič naj bi se po sestavi Janševe vlade čutil izgiranega, zlasti na ministrstvu za obrambo, kjer je njegovo zaposlitev blokiral obramb

Kandidatno listo Robertu Golobu sestavljajo Kučan, Golobič in Janković. Zadnji primer: Renata Zamida.

Požareport
09.03.2022 06:00 (Mar 09, 2022)

Predvolilna kronika: to so zapisi govoric, informacij in preverjenih dejstev iz zakulisja politično-medijske scene pred parlamentarnimi volitvami (24. aprila), ki jih ne morete prebrati, videti ali slišati nikjer drugje.

- Da časnik Delo postaja nekakšno glasilo Roberta Goloba, prek katerega slednji kot "mož (oziroma politik), ki ga ni (bilo)" sporoča svoja osebna stališča, predvsem pa svoje želje, je med poznavalci že znano, se pa tudi že ve, da Golobove bodoče poslanske skupine, ne glede na to, kako številčna bo, ne bo kontroliral Golob, ampak jo bodo kontrolirali tisti, ki mu zdaj sestavljajo listo kandidatov za poslance in taktično določajo kandidature za posamezne volilne okraje.

Nekateri viri pravijo celo takole: to bo najbolj - od zunaj, iz omrežja - kontrolirana poslanska skupina novega obraza doslej, dosti bolj, kot je bila na primer Cerarjeva ali zdaj Šarčeva.

Padle maske

A če je Zdenko Roter, dolgoletni tesni sodelavec Milana Kučana in pripadnik bivše tajne politične pol

Dražgoše: Roberta Goloba sicer ni bilo, bil je pa njegov človek Andrej Ribič

Požareport
11.01.2022 06:00 (Jan 11, 2022)

Na nedeljski slovesnosti ob 80. obletnici bitke na Dražgošah, ki velja predvsem za tradicionalni kraj političnega marketinga tranzicijske levice, sicer ni bilo Roberta Goloba, bil je pa Andrej Ribič, zamenjani predsednik uprave Elektra Ljubljana, zdaj pa tesni sodelavec (beri: oproda) pri projektu Golobove vrnitve v politiko.

Več o tej najnovejši Ribičevi vlogi pa si lahko preberete tukaj. (Požareport)

Primer Alenke Kolar: medtem ko SDH tuhta, kaj narediti, akterji tudi pod Janšo ostajajo na seznamih

Požareport
18.03.2021 06:00 (Mar 18, 2021)

Verjetno bo šele danes malo bolj jasno, kako so se včeraj dogovorili nadzorniki Slovenskega državnega holdinga glede revizije sporne prodaje ljubljanske Elektro energije (več na tej povezavi). Ker zaenkrat je slišati, da so se o tem neuradno pogovarjali, niso pa tega - uradno - obravnavali?!

Medtem pa karavana tudi pod to (Janševo) vlado gre nemoteno dalje, kar nam lepo pokaže najnovejši primer širši javnosti sicer manj znane Alenke Kolar: gre za visoko uslužbenko Elektra Ljubljana na področju informatike, sicer pa tesno sodelavko spornega direktorja Elektra Ljubljana Andreja Ribiča, enega od treh ključnih akterjev zdaj že razvpite prodaje ljubljanske Elektro energije. Poglejmo:

- Andrej Ribič je Alenko Kolar (po naših zanesljivih informacijah) zaposlil na izrecno zahtevo Gregorja Golobiča.

- Kolarjeva, ki naj bi za Ribiča, tako insajderji iz Elektra Ljubljana, opravljala tudi nekatere "finančne operacije" in bila "odgovorna za številne škodljive pogodbe na področju informacijskih sist

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj