Mobingirani, tepeni, ponižani, ustrahovani, deložirani. Na finančnem ministrstvu "Tetice in predatorke" terorizirajo moške?!

Objavil/a Forum !, dne 2019-12-06 ob 06:32:30

Objavljamo daljšo in tudi precej duhovito "anonimko" (*) o spolni diskriminaciji moških (ali SDM) na vsakem koraku znotraj UJP - Uprave za javna plačila, organa v sestavi ministrstva za finance, ministrstva, ki ga vodi minister Andrej Bertoncelj (Lista Marjana Šarca). Državni proračun za dve leti je sicer pod streho, toda "mobingirani, tepeni, ponižani, ustrahovani in deložirani iz plačilnih razredov" očitno ostajajo:

"UJP je organ v sestavi Ministrstva Financ.
spolna diskriminacija moških na vsakem koraku,
vrh ledene gore je da ženske samo s srednjo šolo zasedajo delovna mesta VII/2-1 za katera je pogoj univerzitetna izobrazba, kar je hujša nepravilnost ...

Vseprisotna Spolna Diskriminacija Moških (SDM) v Upravi za Javna Plačila (UJP je organ v sestavi MF) na vseh nivojih:
Mobingirani, Tepeni, Ponižani, Ustrahovani, deložirani plačnih razredov, nori pravilniki o oblačenju in manj vredna obravnava moških pri visoko plačanih delovnih mestih.

Moško delo je v UJP sistematsko razvrednoteno s spolno diskriminacijo moških. V UJP, kjer so moški v manjšini pod 25% in so ženske na oblasti v kadrovski službi, se dogajajo bizarne reči. Nekatere ženske se čutijo varne kot zaščiteni kočevski medvedi in počnejo povsem neprimerne stvari, ki se ne smejo početi niti izven kaj šele v delovnem času. Daljše časovno obdobje zasledujemo kako so moški maltretirani s strani nekaterih žensk od tega da se jih tepe, verbalno ponižuje in ustrahuje samo zato ker so moški.

Kako deluje spolna diskriminacija moških v UJP? Moške in ženske v UJP Tetice po spolu dodelijo različnima skupinama. Moški so dodeljeni v skupino trotov (lenih), ženske pa v skupino čebelic (pridnih).

Tetice Moške v UJP sistematično označijo z nalepko da so (leni) troti in jih je zato potrebno vreči ven iz panja (firme).
Potem ženske začnejo o moških širiti laži (laži postanejo resnične če se jih dostikrat ponovi) in sovražno propagando da se jih diskreditira.
Ženske začnejo širiti tudi podtikanja (šefic od moških) in za moškimi hrbti obesijo na moške napake njihovih sodelavk in sodelavcev … tak moški, ki je na tarči za "mobing" sploh ne ve kaj se mu je zgodilo, zakaj ga vse ženske in še moški kolegi "postrani" gledajo.
Moški so takoj obsojeni za njihovimi hrbti brez dokazov, brez razprave, brez sojenja, vse na podlagi lažnih govoric. In njihova kariera je zaključena. (Ne samo da ostanejo brez napredovanj, lahko ostanejo tudi brez obstoječih plačilnih razredov (41. plač. razred) na nižje plačanih delovnih mestih (21. plač. razred).)

Tetice Ženske v UJP sistematično označijo z nalepko, da so (pridne) čebelice delavke, ki si zaslužijo večjo plačo kot jim gre po zakonu (spolna diskriminacija moških).

Modus operandi Tetic v UJP: Vse kar naredijo ženske se da pod povečevalno steklo. (Tetice pogledajo čebelici pod nogice s povečevalnim steklom koliko cvetnega prahu je nabrala in rečejo: "O, poglejte kako pridna čebelica, za cel kozarec medu je nabrala".) Kar naredijo moški je dano pa pod pomanjševalno steklo. (Tetice pogledajo moškega s pomanjševalnim steklom in rečejo: "Lej trota, spet ni nič naredil.")

Ker je v panju (firmi) UJP tako velika količina medu (evrčkov €) da satovje ne zadošča za njegovo organizacijo, mora biti ves med (evrčki €) organiziran v podatkovnih bazah, za kar mora delovati internetno omrežje in windows sistemi. Čebelice (ženske) se pa na informatiko ne razumejo najbolje, zato potrebujejo tudi trote (moške), ki znajo informatiko in ti troti (moški) so nujno zlo, da čebelice (ženske) lahko nabirajo med (evrčke €). Moški so tretirani pa kot drugorazredni uslužbenci (troti).

MOBINGIRANI

Tetice so leta 2010 mobingirale moškega A. J. z univerzitetno izobrazbo, ki je bil v 41. plačilnem podsekretarskem razredu da je hotel dati kar odpoved, samo da bi se končal ta mobing. Stalni vsakodnevni pritiski. Šefice so se mu vtaknile "v vsako vejico". Karkoli je praktično naredil, ni bilo dovolj dobro za njegove šefice ... Odpovedi pa ni mogel dati, ker je bil v državnem stanovanju, ker bi tudi stanovanje izgubil, s tem ko bi dal odpoved iz službe …
Nato si je izprosil saj nižjo plačo nekega delovnega mesta v 21. plačilnem razredu (kot npr. tajnice s srednjo šolo), samo da je spremenil lokacijo delovnega mesta in da se je končal mobing. (1.SDM)
Si predstavljate kakšen mobing je to bil, ko s službo avtomatično izgubiš še prebivališče?
Bil je označen z nalepko da je trot …
Seveda si je sčasoma A. J. našel bolje plačano službo primerno svoji izobrazbi.

TEPENI

Vodjo Sektorja J. B. smo leta 2011 vprašali zakaj imajo ene sodelavke, kot je npr. J. A., s srednjo šolo večjo plačo kot moški z univerzitetno izobrazbo. Napaka ! Vodja Sektorja je odgovorila, da sistematizacija delovnih mest ni njen problem in situacija je ostala nespremenjena: ženske s srednjo šolo na bolje plačanih delovnih mestih (VII/2-1), kot moški z univerzitetno izobrazbo (VII/2-2) (2.SDM).
Pri postavljanju napačnih vprašanj z namigovanjem na očitno spolno diskriminacijo moških, se moški hitro znajde na črnem seznamu in njegova kariera je zaključena. Ko je moški na črnem seznamu si ženske do njega lahko privoščijo karkoli ...
Čisto slučajno, seveda brez pravega razloga, je leta 2012 "z verige" Vodje Sektorja ušla njena vsiljevalka sile (vsiljevalka politike SDM) J. Š. in sledile so batine moškim (verjetno za prepovedana vprašanja iz preteklosti (3.SDM)). Ni bilo dvoma, da so ženske privilegirane in se napačnih vprašanj sploh ne sme postavljati! Tetice so zamerljive in nič ne pozabijo! J. Š. so nekateri klicali (za njenim hrbtom) kar "paznica", ker je "vsako sekundo" gledala, če se je kdo na uri ne namerno ali namerno narobe čekiral.
Ponavadi je "paznica" prišla na vrata svoje pisarne in grdo gledala te ljudi, brundala in žugala z roko za temi ki se napačno čekirali.
Isto je počela za ljudmi, ki so na mizi brali računalniške revije in jih niso zložili nazaj na kup.
Vseh se "paznica" ni upala pretepsti in je za tistimi, ki so imeli 110kg samo žugala z roko in brundala: "lej ga spet ni pospravil revij za sabo iz mize in jih zložil na kup". "Paznica" je tepla samo šibkejše moške od nje in bolane. Prava predatorka !

PONIŽANI

Ena ženska si je dovolila označiti več moških naenkrat vpričo njih leta 2015 da izgledajo kot beboti. Potem se je pa histerično smejala ob svoji domislici. Eden od njih je bil šef, pa to ni bila ovira zanjo.
Zakaj si je to dovolila? Ker so ženske priviligirane, moški pa brez pravic v UJP...
Zakaj izgledajo moški kot beboti? Ker so v manjšini spolno diskriminiranih moških v večinskem ženskem kolektivu …
Kakšne so bile posledice zanjo? Ni bilo nobenih posledic …(4.SDM)

USTRAHOVANI

Ista ženska iz točke Ponižani je nek drugi dan leta 2016 norela po hodniku in govorila da je mislila, da bo enga kar "prtegnla". Ob taki nevarnosti so se ostali moški hitro poskrili po sobah.
Kdo je ta ženska?
Ona je cca. osemdeset kilska ustrahovalka, ki seje ponižanje in strah! (5.SDM)

DELOŽIRANI IZ PLAČILNIH RAZREDOV

Tetice so leta 2014 preverjale ali imamo vsi v UJP pravilno izobrazbo glede na delovno mesto, ki ga zasedamo in so našle moškega P. B. v osnovnem 33. Višješolskem plačnem delovnem mestu (VII/2-2), ki je imel samo srednjo šolo. Takoj so mu Tetice deložirale plačilne razrede in so ga premestile v pravilno osnovno 21. srednješolsko delovno plačno mesto (V).
Moški P. B. se od tega šoka ni opomogel in je končal v bolniški za 4 ure vsak dan zaradi živcev. Ta bolniška je trajala 2 leti, dokler P. B. ni nenadoma umrl v 56. Letu starosti! Dobesedno so ga Tetice spravile v grob !
Spolna diskriminacija moških (6.SDM) se je zgodila, ker so seveda Tetice vse ženske s srednjo šolo iz točke Tepeni (J. A. je le ena izmed njih) pustile v osnovnem 38. univerzitetnem plačnem delovnem mestu (VII/2-1), ker so one pač v privilegirani kasti žensk v UJP.

Se spomnite afere v javni upravi ko so zaposleni ponarejali svoje diplome da so dobili želeno delovno mesto? V UJP ni nobenega problema. Ženske, univerzitetne diplome sploh ne rabijo za zasedbo delovnih mest (VII/2-1) za katera je zahtevan pogoj univerzitetna izobrazba, kadrovska služba UJP "uredi" za njih (7.SDM) !

Spolna diskriminacija je, ker so moški z univerzitetno izobrazbo v osnovnem 33.plačilnem višješolskem delovnem mestu (VII/2-2), ker osnovna 38. univerzitetna plačilna delovna mesta (VII/2-1) zasedajo ženske s srednjo šolo (8.SDM):

Modus operandi Tetic v UJP: Tetice hočejo od moških (trotov): hočemo od vas da imate univerzitetno izobrazbo, pa da ste dodatno izobraženi za delo ki ga opravljate, pa da delate 1. področje dela, 2. področje dela, pa še 3. področje dela, plačamo vam pa kot da imate samo polovico fakultete opravljene (samo Višješolska izobrazba v osnovnem 33. Plačilnem delovnem mestu VII/2-2) ...

Čim ženske s srednjo šolo pokrivajo eno majhno nezahtevno področje dela, Tetice rečejo tem ženskam: "o čebelice ve boste DVOJNO poplačane za svoj trud, ki ste tako pridne," in namesto v osnovno 21. srednješolsko delovno plačilno mesto (V) jih dajo v osnovno 38. univerzitetno delovno plačilno mesto (VII/2-1)!

Če moški pove da ne more pokrivati več različnih področij, ker je to prezahtevno, je označen da noče delati … in je trot … in mu Tetice odvzamejo plačilne razrede in konča kot tajnica s srednjo šolo v 21. plačilnem razredu !

Spolna diskriminacija moških je ko morajo bolj izobraženi moški za manjšo plačo opravljati več različnih zahtevnih področij dela kot manj izobražene ženske, ki opravljajo le eno majhno nezahtevno področje dela (kot je ženska J. A.) (9.SDM)

Spolna diskriminacija moških je ko zraven ženske s srednjo šolo J. A. sedijo moški s srednjo šolo in vsi opravljajo povsem enako delo in ženska J. A. je v osnovnem 38. univerzitetnem delovnem plačilnem mestu (VII/2-1), moški pa so v osnovnem 21. srednješolskem delovnem plačilnem mestu (V). (10.SDM)

Črni seznam zaradi oblačenja:
Za moške v UJP, ki živijo v ženskem svetu UJP, opravljajo moška dela, za njih pa veljajo ženska pravila o oblačenju ...(11.SDM)
Spolna diskriminacija moških je, ko moški delajo več kot delo tipkanja na računalnik (delo žensk v UJP), tudi delo prenašanja računalnikov in druge opreme ali pa se kuhajo v pisarnah brez klime poleti in ker so temu primerno malo oblečeni, da ne umrejo od znojenja, pridejo na črni seznam, da so neprimerno oblečeni ali pa da ne dišijo prijetno. In njihova kariera je zaključena ! - Kako to vemo?
Pred kratkim smo dobili celo (o.p.: obvezna) priporočila o urejenosti posameznika:
Pravilna izbira garderobe in osebna negovanost naj predstavljata celotno urejenost zaposlenega. Pravilo "manj je več" (o.p.: ne sme biti pa nič) velja še posebej pri nakitu, ličilih in dišavah.
(zadnje tri definitivno lastnosti žensk, ki jih morajo izpolnjevati tudi moški)
Neprimerna urejenost (o.p.: nekatera prepovedana oblačila v katerih si lahko predstavljamo fizičnega delavca poleti ob vročini, ko prenaša računalnike in drugo opremo):
- strgana oblačila, - zmečkana oblačila, - oblačila iz prosojnih tkanin, - kratke hlače, izjemno kratka dolžina krila, - oblačila za šport; trenirka, majice za šport …, - kratki zgornji deli oblačil, ki razkrivajo popek, - oblačila, ki imajo prevelik vratni izrez,- športni copati;-premočne vonjave, - neurejena pričeska.
Definitivno se ne da opravljati težkih del v vročini v dragem suknjiču, ki se umaže, zmečka in strga pri tem delu. Nakit je pri tem delu nevaren, ličila nepotrebna, premočne vonjave so od znojenja, pričeska pa postane neurejena od gibov in znoja.)

Spolna diskriminacija moških pri razpisih za delovna mesta
Tetice naredijo leta 2017 razpis za osnovno 38.univerzitetno plačilno delovno mesto (VII/2-1), kjer je edino pravo merilo stopnja univerzitetne izobrazbe, potem pa na razpisu ne izberejo nikogar, čeprav se prijavijo moški z univerzitetno izobrazbo. (12.SDM)

Čez nekaj časa, to je leta 2018 Tetice ponovijo razpis, tokrat za osnovno 33. Višješolsko plačilno delovno mesto (VII/2-2) in tokrat se prijavijo ženske in ena ženska M. M. je izbrana ! (13.SDM samo da je ženska!)

Čez dva (2) meseca zaposlitve izbrane ženske leta 2018 Tetice naredijo čira čara in to žensko M. M. enostavno premestijo v osnovno 38. univerzitetno plačilno delovno mesto (VII/2-1) in s tem izigrajo druge moške, ki so kandidirali na prejšnjem razpisu, ker moški nimajo enakopravnih možnosti za zasedbo visoko plačanih delovnih mest (VII/2-1) v UJP (14.SDM).

Čez par mesecev M. M. imenujejo za šefico oddelka in prehiti druge moške, ki že imajo dolgoletno kariero in višje podsekretarsko (41.) delovno mesto od te ženske v UJP. (15.SDM Samo da je sedaj ženska na vodilnem delovnem mestu !)

Prav tako je verjetno spolna diskriminacija (16.SDM) da so Tetice to žensko M. M. dale v osnovno 38.univerzitetno plačilno delovno mesto (VII/2-1), kot smo že ugotovili prej, da so ta osnovna 38. univerzitetna plačilna delovna mesta rezervirana samo za ženske, ki nimajo univerzitetne izobrazbe, po možnosti imajo samo srednjo šolo...

RAZPISI ZA DELOVNA MESTA SO LAŽNE NOVICE ZA MOŠKE.

Tetice v UJP čakajo le na žensko kandidatko (čebelico), ki bo znala 1 samcato področje in potem bo izbrana kot kao sprejemljiva kandidatka na razpisu (kot M. M.). Če se ne bodo prijavili moški kandidati bodo Tetice lahko znižale kriterij iz 5 področij na 1 področje …

Tetice naredijo v začetku leta 2019 razpis za osnovni 41. podsekretarski plačni razred:
Npr. v razpisu so bile specifične zahteve 5 področij: (1) načrtovanje omrežja, (2) izvajanje zaščite in varnosti, (3) zagotavljanje delovanja strežnikov (sedaj ima UJP 3 različne moške kadre na omenjenih posameznih delovnih mestih, v razpisu pa to pričakujejo od 1 same osebe.)
Naprej, v razpisu pod seznamom želja je še Linux (4. področje - Linux strežnikov sploh nimamo v UJP), Unix (5. področje, ki ga delno pokrivajo administratorji baz, na katerem je ena ženska M. M.).

Spolna diskriminacija (17.SDM) se zgodi, če Tetice vidijo da se je kdo od moških (trotov) prijavil na razpis in potem dajo še v test 3 različna področja, ki jih seveda noben ne more pokriti, zato da ni izbran noben kandidat.

Tetice tako izigrajo moške, da moškim univerzitetnim inženirjem ni treba dati večje plače in delajo kot idijoti za manjšo plačo kot jo imajo ženske s srednjo šolo v UJP !

Modus operandi Tetic v UJP: Za napredovanje v visoko plačana delovna mesta 38 razred (VII/2-1) v UJP NI važno kakšno formalno izobrazbo imaš, ni važno kakšno dodatno izobraževanje imaš opravljeno, ni važno kakšne izkušnje imaš da kvalitetno, strokovno in pravočasno opraviš svoje delo.
Za napredovanje v visoko plačana delovna mesta v UJP je važno le kako si oblečena, kako si napudrana (nališpana) in ali si ženskega spola ! Če na vsa zadnja 3 vprašanja lahko odgovoriš pozitivno, potem ti visoko plačano delovno mesto v UJP ne uide ! Ti si zmagovalka v UJP !

V UJP se "varčuje" s spolno diskriminacijo moških (SDM) pri visoko plačanih delovnih mestih za moške inžinerje (VII/2-1), zato da se zapravlja na visoko plačanih univerzitetnih delovnih mestih (VII/2-1) za ženske s srednjo šolo !

Tržna vrednost žensk (čebelic) je v firmi kjer so v večini ženske in tudi zasedajo ključne položaje v kadrovski službi, večja kot moških (trotov), ne glede na to da imajo moški višjo izobrazbo, več izkušenj, dodatna znanja in podobno.

Pri taki vsestranski spolni diskriminaciji moških (SDM) (sistematskem razvrednotenju moškega dela) je dobro da kdo od moških sploh še kaj koristnega naredi v UJP !

Eni bi morali vsem ženskam v UJP preveriti ali imajo zadostno izobrazbo za delovna mesta ki jih zasedajo in plačilne razrede, ki jih prejemajo !

KDO SO TE TETICE?

To so delilke pravice (visoko plačanih univerzitetnih delovnih mest (VII/2-1) za ženske s srednjo šolo) iz kadrovske službe in razne vodje sektorjev.

Ni pa v UJP slabo vse.
Imamo tudi osebo, ki prinaša radost in veselje kamorkoli pride. Vedno nasmejana, dobre volje in širokega srca. Njeno odprto srce je tisto ki nas vse razveseljuje. Njeno odprto srce je tako odprto, kot ga ima lahko le ženska, ki je mati in ima izkušnje kako skrbeti za svoje otroke. Vsi se počutimo kot da je nam vsem mama.

Kdo je ta oseba? Ona je naša direktorica!"

* Pričujoče pisanje je neavtorizirano, avtor pa je znan uredništvu.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3: 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Viktor Hajsinger
3
Dec 07, 2019
Da, @Arij,
Histerija – bolezen žensk, označuje neobvladljive emocionalne ekscese zaradi izgube nadzora nad čustvi in dejanji. Pacient ob napadu histerije kriči, meče predmete po tleh ali pa se vrže na tla v napadih mišičnih krčev in lovi sapo. V širšem smislu gre pri histeriji za celo vrsto simptomov nevrotičnih obolenj: omedlevica, anksioznost, nespečnost, pomanjkanje sape, vzdražljivost, pomanjkanje teka.
V zgodovini evropske medicine je histerija znana že vsaj 2000 let. Ime bolezni izhaja iz stare grščine, in sicer iz besede ustera, ki pomeni maternica, kajti bolezen so večinoma diagnosticirali pri ženskah in so zato verjeli, da je njen vzrok v somatskih motnjah v maternici.
#10
Arij Slovenski
8
Dec 07, 2019
Femikracija uničuje zahodno civilizacijo. Ženske so histerična iracionalna bitja, ki jih ne vodi razum, ampak čustva. Ko ženske zasedejo vodilne položaje, se spremenijo v diktatorske tiranke, ki svojo moč odločanja zlorabljajo za sadistično izživljanje nad podrejenimi, zlasti moškimi.

Poleg tega imajo ženske znanstveno dokazano manjše možgane in nižji povprečji IQ od moških. Ženskam le malo pomenijo pojmi kot so patriotizem, domovina, narodna pripadnost, zvestoba svojemu rodu, kulturi ali rasi. Zato se ženske promiskuitetno (in izdajalsko) parijo s tujerodnimi migranti drugih kultur, ver in ras. Slovenke denimo zelo rade padajo na balkance, če si najdejo arabskega ali črnskega fukača, so pa sploh v sedmih nebesih.

Vse to muslimani dobro vedo, zato so ženske trajno odstranili iz politike in mest odločanja. Odvzeli so jim volilno pravico, zaprli so ji v spalnice in kuhinje ter jih ovili v rjuhe od glave do pet, da se ne onegavijo z vsemi povprek naokoli.

Zahodnjaki se te lekcije žal nismo naučili, zato zdaj plačujemo visok davek. Feminizem - ki so nam ga (((globalisti))) podtaknili z namenom uničenja naše civilizacije - je v 150 letih opravil svoje destruktivno poslanstvo. Ženskam je v njihove prazne betice vsadil idejo, da je rojevanje otrok in skrb za družino nekaj nazadnjaškega, zavrženega in patriarhalnega, medtem ko je dojenje psov, pehanje za kariero, hedonizem, materializem, potrošništvo, na pol slečeno kurbirsko paradiranje po ulicah, pijansko žuranje ob vikendih ter fuk z neznanci za eno noč bojda odraz ultimativne ženske emancipacije.

Še več. Feministke so tako site belih moških »šovinistov« in »patriarhalnega izkoriščanja«, da si bodo v Evropo raje navlekle črnce in muslimane, ki, khm, slovijo po svojem spoštljivem odnosu do žensk, k'nede. Da bodo največje žrtve tega bolnega eksperimenta prav one same – e, tako daleč pa ženska pamet ne seže.

Slovenija bo med tistimi, ki bodo najbolj na udaru. Poleg tdrovratnega komunizma, ki je na našem prostoru pognal globoke korenine, se je močno razrasel tudi feminizem, kot ena od panog kulturnega marksizma. Problem niso samo prodane izdajalske kurbe, ki hrepenijo po čefurskih in dvakrat pečenih kurcih. Problem je totalna feminizacija slovenskega sodstva, tožilstva, policije (Bobnar), vojske (Ermenc), šolstva in, nenazadnje – kot vidimo iz članka – tudi javne uprave.

Prvi pogoj za preživetje zahodne civilizacije in bele rase je torej, da evropski moški spet najdejo svoja jajca, udarijo po mizi in vzamejo vajeti (in orožje) nazaj v svoje roke.
Govorim seveda o pravih Moških, ne o brezupno poženščenih peder-komunističnih kreaturah ala Macron, Trudeau, Pahor, Tonin, Mesec, ki so prav tako škodljivi kot feminajzarske sledilke globalistične kabale ala Merkel, Fajon, Bratušek, Pivec, Tomić in tovarišica Pribac.

Ženske pa – marš rojevat otroke (Slovencem, ne čefurjem!), ki bodo nadaljevali slovenski rod in branili domovino pred sovražno invazijo tujcev in zaroto domačih izdajalcev! Te vloge vam niso dodelili grdi moški šovinisti, ampak mati Narava, ki vam je dala maternico in dojke.
#9
Hugo Flander
0
Dec 06, 2019
Jajca. Mal sn prečekiro, kva dogaja. Folk ne trza na pogrom po Pivčevi. Komentof je tu na Požari vse majn. Še malo, pa bo isto ko na Politokis sprdačini. Na silo ne gre.
#8
marko trdin62
3
Dec 06, 2019
Skratka v vseh državnih ali javnih ustanovah bi morali uvesti kvote 50:50
Kršitelje pa sodno preganjat
Ukinitev trajnih mandatov. Zdaj se koga razreši samo če se med seboj skregajo.
#7
marko trdin62
2
Dec 06, 2019
Triki odvetnikov. haha. V našem sodstvu.
V večini primerov bo vneto pisal/a vloge in še bolj vneto ugovore. Ne zastonj seveda!!! Samo izogibl/a se bo opozarjanja(v zadostni meri) na resne kršitve sodišča. Ker takrat pa stopi sodniku in tudi njihivim stanovskim kolegom na žulj in je črno zapisan/a. Tega pa se bojijo kot hudič križa.
Ne izpodbija zadev v zadostni meri da bi imelo pravo težo na višjih inštancah. In se sklicuje na marsikaj da bo klient imel občutek, da se bori zanj.
Naši odvetniki imajo nos za to in hitro zavohajo kdaj sodnik namerava koga obsoditi. Sodnik pa tudi dobro ve, kdaj je odvetnik popustil in nima zob.In se med seboj spoštljivo gledajo. Tako da je zadeva v mnogih primerih postopkovno oslabljena za preobrat na višjih inštancah.
Moramo se zavedat, da odvetniki opravljajo pravosodne izpite na sodiščih.
#6
marko trdin62
6
Dec 06, 2019
Mobing naj bi bil kazniv!!
Pa naj se najde kdo in poda ovadbo. Resna preiskava razpisov in prijav na razpise v vseh javnih službah bi marsikaj pokazala. Z zaslišanji in pričanji pa se lahko dokaže tudi mobing, ogovarjanje, naklep in diskriminacija.
Je pa problem ker po mojem mnenju in izkušnjah feministična praksa vlada tudi na tožilstvih in sidiščih. Menim, da je tam tudi kar precej sumljivih sodb. Še posebno v družinskih sporih. Da ne govorim na kazenskem področju. Samo da se moški začne prerivati z žensko in to pride do sodišča. GOTOV SI. Vsaka blaga modričica se prizna. Pa tudi če je bila prej. Ker ve tem primeru velja obrnjeno dokazno pravo in mora moški dokazovati, da je bilo prej. Pa tudi če nsatane 12 ur po dogodku in se modrica pojavi ob pregledu naslednji dan bo moški težko dokazal nedolžnost. Zadeva se lahko postopkovno tolikokokrat obrne, da potegneš takratko. Sodne izvedence pa tako in tako določa sodnica (ki so v večini). Če ne prvega pa drugega. In rezultat je jasen.Če je le možno bo poročilo napisal tako, da bo sodnica zadovoljna. Pa ne mislite, da bo odvetnik za vas " lulal proti vetru". Še posebno če je odvetnica. Pritožba ali ugovor se kar naenkrat zamudi tako, da je zadeva postopkovno zavožena. Navsezadnje v našem sodnem sistemu vse odvetnike skrbi, da se nebi zamerili sodnikom pa tožilcem in tudi izvedencem, ki so izbranci sodnikov. Vse je precej povezano. Odvetnik vam bo na koncu zabrusil, da vas je zadosti rešil in omilil izid.

Zelo razširjen problem na sploh. O tem se moški sploh ne upajo spregovoriti. Potem imaš pa cel kup moških ritoliznikov, ki ženskam zaradi razno raznih koristi lezejo v rit. Ali pa se delajo vzvišene češ kako kavalirski so in da "on pa sploh nima problemov ker je sam tako OK" in mu v odnosih dobro gre. Je pač" plemenski ". Živ primer po mojem mnenju je Brane Kastelic. Menim da že zdavnjaj nebi več poročal iz Londona, če nebi bil slpolzek. In Edi Pucer... my god. Pa še cel kup bi jih lahko naštel.

V riti smo pa še vedno glavo tiščimo v pesek in se vzvišeno delamo, da nimamo problemov.
#5
Zim Zelen
6
Dec 06, 2019
Ni kaj! Moške je potrebno priganjati, zahtevati rezultate, drugače se preveč šopirijo, kot pavi na dvorišču.
Ženske opravljajo več stvari na enkrat, moški samo eno in še to preložijo na ženske! Je tako? Je tako! :-o
(dokazano)
#4
marko trdin62
4
Dec 06, 2019
No Končno se je začelo govoriti o tem
#3
Viktor Hajsinger
13
Dec 06, 2019
Že pred desetletji sem rad rekel: najgrše na svetu je butasta ženščina, ko postane šefica in ji to stopi v glavo. Vsi okoli nje najebejo - enostavno zato, ker s takšno fračo ni močen dialog.

V naši politiki, državni - javni upravi, je takšnih odločno preveč.
Šefi takšnih šefic pa so veseli, ker namesto njih opravljajo umazane igrice. Dober primer je sestava naše vlade z vsemi kabineti...
#2
borut rojc
27
Dec 06, 2019
Predvsem je tako moških kot žensk v javni upravi preveč in višek je vsak tretji, brez čigar prispevka, bi bilo prav tako vse narejeno do petka, do trinajste ure. . Tem ljudem nikoli ni težko iti v službo, težje je čakati konec te.Preveč jih je, zaletavajo se eden v drugega ter posledično jebajo med seboj. Nekdo, nekoč zaposlen na ministrstvu za znanost, mi je dejal ; ,, Že sam nimam veliko dela , a so mi vseeno dodelili še pomočnika,, ...Teza, da so moški diskriminirani in brez pravic, bo vselej naletela na posmeh. Zdi se, da so ženske, ko začutijo občutek moči in svobode,res lahko precej bolj neuravnovešene in željne poniževanja sebi podrejenih , od moških. To sam opazim zlasti v sodstvu, ko se nekatere, nedotakljive afne, dobesedno napajajo s krvjo, večkrat nedolžnih žrtev. Vseeo so si moški dolžni izboriti svoj status. So izjeme; Mirku je to uredila mama, Marjanu pač boter, pa ne tisti, birmanski....Predvsem upam, da vsi ti, vsaj prezračijo prostore, ko odidejo. V vladi klovna itak zaudarja po gnilem in strohnelem. Ko pride na obisk še kdo, stricev iz ozadja, z vonjem po cipresah, zna biti res mučno. Mobing v javnem sektorju vseeno ni tako hud, da bi se kdo zaposlil v gospodarstvu ali storil samomor.
#1
Forum !
Forum ! je objavil/a na zid osebe Požareport
Objavil/a 2019-12-06 06:32:30 (Dec 06, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
V senci Desusa še dva druga spopada: Počivalšek želi, da tudi Cerar odleti, Levica pa med Zvezo borcev izriva SD.
Od zlorabe do zlorabe. Zasačena ljubljanska odvetnica in zaupnica Milana Kučana ovadena tudi na odvetniško zbornico!
Kdo bo nova siva eminenca Desusa namesto Geržine, kje lahko dobi službo padli Erjavec in koliko denarja on resnično ima?!
Koruptivna, ptujski naglas, težave s hernijo, a pride v 15-centimetrskih štiklih. Toda vsi so delali zanjo: rdeči in črni!
Kdo zasleduje Erjavca?! Novinarji in paparaci zagotovo ne, spet diši po obveščevalcih, Parasovi. Kot obračun na Telekomu.
7 tisoč evrov za pohvale na facebooku?! Kako si Arsenovič z denarjem Mariborčanov plačuje osebnega scenarista in režiserja.
Marjan Šarec je tipični kavčar. Edino, v čemer je res dober, je pizdenje. Pizdi čez vse. In zdaj je padel s kavča.
Stranski učinki Petrola, zakulisni spopad za Združenje Manager: Žiga Vavpotič proti Ajši Vodnik
Domnevno ozadje famozne kraje vladnih računalnikov: 5G, Koprivnikar, Golobič in potem pride Lista Marjana Šarca
Štromajerja ne bodo dali. Tokrat ne. A verjetno tudi zato ne, ker je Šarec - zaradi svoje izjave - javno izpadel slabič.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(246)
desus
(93)
sds
(73)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(54)
sova
(52)
večer
(44)
Zares
(43)
sdh
(43)
levica
(33)
DUTB
(30)
Petrol
(22)
KNOVS
(21)
furs
(20)
OVS
(19)
2tir
(17)
nsi
(17)
DZS
(17)
npu
(15)
kpk
(13)
btc
(13)
AKOS
(12)
2 tir
(12)
Odmevi
(12)
NH
(11)
delo
(11)
nlb
(11)
teš 6
(10)
dars
(10)
SRIPT
(10)
hse
(10)
Ultra
(10)
krka
(8)
sls
(7)
KKR
(7)
LMŠ
(7)
Eles
(7)
Erar
(6)
šoa
(6)
ACH
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
Lek
(6)
SNS
(6)
Siol
(6)
Sava
(5)
arso
(5)
NATO
(5)
TGZS
(5)
CME
(5)
AMZS
(4)
NKBM
(4)
Tv3
(4)
IDS
(4)
sd
(4)
DRI
(4)
Jana
(3)
SODO
(3)
bmz
(3)
Ptuj
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
PSS
(3)
Lady
(3)
OKS
(3)
sdv
(2)
kpl
(2)
24ur
(2)
zdus
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
AUKN
(2)
SPS
(2)
lnbp
(2)
ibm
(2)
ALDE
(2)
DKOM
(2)
trs
(2)
Riko
(2)
CIA
(2)
nba
(2)
NEK2
(2)
York
(1)
UBS
(1)
DVK
(1)
soz
(1)
FIBA
(1)
5G
(1)
Tam
(1)
GENI
(1)
durs
(1)
uber
(1)
SPSS
(1)
geto
(1)
N1
(1)
vis
(1)
2tdk
(1)
nzs
(1)
FIS
(1)
Koks
(1)
zae
(1)
Irak
(1)
ZaAB
(1)
SAB
(1)
Zdru
(1)
E3
(1)
vomo
(1)
sdp
(1)
Atim
(1)
Imos
(1)
g20
(1)
VTB
(1)
sto
(1)
ATVP
(1)
Set
(1)
JLA
(1)
CGP
(1)
sta
(1)
Koto
(1)
eu
(1)
lidl
(1)
UJP
(1)
Zug
(1)
SCT
(1)
bmw
(1)
HEP
(1)
a1
(1)
OVSE
(1)
AVK
(1)
HSBC
(1)
sviz
(1)
gurs
(1)
haag
(1)
Dea
(1)
IMI
(1)
sfrj
(1)
HTV
(1)
Sato
(1)
uefa
(1)
Tito
(1)
SKEI
(1)
osho
(1)