prava .

Kategorija: Tanja.Fajon

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Ekskluzivno: Ranjenca v strelskem spopadu v Ljubljani sta Hajro Beganović in Valentino Beganović!
V Pričevalcih partizan Anton Cizel: "Ženskam so vrtali s svedrom v maternico, rezali jim prsi in jih polivali s šnopsom!"
Marko Potrč in Lili Žagar spet kasirata na račun slovenskih davkoplačevalcev!
Ekskluzivno! Rok Bajrić je ustrelil Hajra Beganovića in njegovega sina Valentina Beganovića!
Erika, se boš končno nehala vtikati v gosta, ko govori?!
Video: Valentin Areh je posnel enega najboljših dokumentarcev o JLA! Vabljeni, da si ga ogledate še enkrat!
Ekskluzivna vroča zgodba! Rdeči soboški župan Aleksander Jevšek alias "pendrek doktor," greje farovško posteljo!
Soboški rdeči župan Aleksander Jevšek bi imel prestižno protokolarno vozilo, razpisu ni kos niti 1. slovenski avto trgovec
Sposojeni komentar: Kučanov klan in državljanska vojna, ki (še kar) traja
Ja, Tea Jarc je lutka v rokah Milana Kučana!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
0
( 1 )
13
( 1 )
25 let
( 1 )
30 let
( 1 )
3171991
( 1 )
46 let
( 1 )
53 MOS
( 1 )
agra
( 1 )
Alpach
( 1 )
Andiamo
( 1 )
Atene
( 1 )
Atne
( 1 )
Balkan
( 1 )
Bar
( 1 )
Beglija
( 1 )
beljak
( 1 )
berlin
( 1 )
Bethlem
( 1 )
bih
( 1 )
BOGRAČ
( 1 )
bovec
( 1 )
boxmark
( 1 )
brdo
( 1 )
bruselj
( 3 )
btc
( 2 )
cenzura
( 1 )
Cerklje
( 1 )
Cetinje
( 1 )
Crodux
( 1 )
danska
( 1 )
davos
( 1 )
delo
( 1 )
Dnevnik
( 1 )
EFJ
( 1 )
Electa
( 1 )
eu
( 2 )
Europol
( 1 )
expano
( 1 )
FAZ
( 1 )
Frontex
( 1 )
furs
( 1 )
gasilci
( 1 )
gorica
( 1 )
haag
( 5 )
hidria
( 2 )
hoče
( 1 )
Idrija
( 1 )
IPI
( 1 )
italija
( 2 )
izjava
( 1 )
JLA
( 4 )
kokain
( 1 )
kolumna
( 1 )
komentar
( 11 )
Koper
( 1 )
kranj
( 1 )
kronika
( 1 )
kubed
( 1 )
kul
( 1 )
Lenart
( 2 )
Lendava
( 6 )
LIPICA
( 1 )
literat
( 1 )
litva
( 1 )
mali
( 1 )
Marina
( 1 )
MKGP
( 1 )
mladi
( 1 )
mladina
( 1 )
MOL
( 1 )
MORS
( 1 )
moskva
( 1 )
NATO
( 2 )
nsi
( 6 )
obisk
( 1 )
odgovor
( 1 )
oecd
( 1 )
pct
( 1 )
Petrol
( 2 )
Pivole
( 1 )
pogodba
( 1 )
Poljska
( 2 )
poziv
( 1 )
pravi
( 1 )
Praznik
( 1 )
prenova
( 2 )
pridiga
( 1 )
pripor
( 1 )
protest
( 1 )
Radenci
( 2 )
Ribari
( 1 )
Ribnica
( 1 )
romi
( 1 )
rtv slo
( 3 )
sds
( 3 )
smrad
( 1 )
sonce
( 1 )
Spar
( 1 )
ŠPORT
( 1 )
sta
( 7 )
Svet EU
( 1 )
Tarča
( 2 )
tednik
( 1 )
troha
( 1 )
trst
( 1 )
Turizem
( 1 )
Tuđman
( 1 )
uefa
( 3 )
UKOM
( 3 )
Unesco
( 1 )
vdor
( 1 )
večer
( 1 )
venec
( 1 )
video
( 1 )
Vojna
( 1 )
vukovar
( 1 )
Zalog
( 2 )
žarek
( 1 )
ZDA
( 3 )
zpiz
( 1 )
župan
( 2 )
IŠČI PO ARHIVU
September 2021
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Slovenski komunisti so imeli v novejši zgodovini vselej odgovor, kako rešiti vprašanje pomanjkanja stanovanj

prava .
14.09.2021 10:55 (Sep 14, 2021)

Če kje, so slovenski komunisti v novejši zgodovini, vse od 1945. leta vedeli in znali, kako učinkovito rešiti vprašanje pomanjkanja stanovanj. Tudi današnjim Socialnim demokratom z njihovo predsednico Tanjo Fajon na čelu, je skrb za stanovanja ena od prioritet. Kot dostojni nasledniki revolucionarnih zmagovalcev leta 1945, "utemeljeni v boju delavstva za socialne, ekonomske in politične pravice, v boju žensk za enakost in enakopravnost, v uporu slovenskega naroda zoper nacizem in fašizem ter v zgodovinskem prizadevanju za razvoj človekovih pravic in mednarodnega prava." Tako je zapisano na spletni strani SD. 

Tako čez palec, so bili komunisti v zadnjih 75 letih na oblasti vsaj 65 let in v teh 65 letih so vprašanje stanovanj reševali na različne načine. Leta 1945 po zmagi revolucije je bil prvi korak za manjše povpraševanje po stanovanjih rešen z kraškimi brezni v Kočevskem rogu, z Barbara rovom in še kakih 700 moriščih po celotni Sloveniji. Drugi korak, ki je sledil prvemu je bila n

Ptička Tanja Fajon se je ujela v lastno past! Kranjskim volivcem SD prekipelo zaradi priseljevanja tujcev v Kranj!

prava .
13.09.2021 15:11 (Sep 13, 2021)

"V Kranju sem danes slišala veliko idej in želja. Precej ljudi pa mi je izrazilo tudi zaskrbljenost zaradi priseljevanja tujcev in zlorab slovenskega socialnega sistema v tem mestu. In njihove upravičene skrbi razumem," je zapisala na svojem profilu Facebook predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon. Ali je to dokončna napoved, da je vneta zagovornica multikulturnosti in integracije nezakonitih migrantov končno priznala svojo dolgoletno zmoto?

Teorija multikulturne družbe se na papirju lepo sliši. Avtor je o tem veliko poslušal v času svojega študija, ko je to poslušal na predavanjih nekdanjega ministra za šolstvo v vladah Alenke Bratušek in Marjana Šarca, dr. Jerneja Pikala.

Žal se je izkazalo, da integracija nezakonitih priseljencev iz Afrike in Bližnjega vzhoda ne poteka tako gladko, kot so si teoretiki multikulturalizma predstavljali. V preteklosti se je velikokrat poročalo o zločinih, ki so jih nezakoniti migranti zagrešili širom Evrope.


				Foto: Facebook			 

Foto: Facebook

Sedaj je še prekipel

Tanja Fajon si spet koplje lastno jamo!

prava .
12.09.2021 13:52 (Sep 12, 2021)

Voditeljica opozicijske stranke Tanja Fajon spet grozi, da bo v EU parlamentu dosegla, da se Sloveniji onemogoči črpanje evropskih sredstev. Tako se bo spet zavzela, da se proti Sloveniji sproži mehanizem uredbe o "vladavine prava". To je svojevrsten paradoks, ko se državljanka Slovenije bori zato, da se njeni državi onemogoči črpanje potrebnih evropskih sredstev za nadaljni razvoj  države.

Voditeljica Socialnih demokratov Tanja Fajon se intezivno pripravlja na prihajajoče parlamentarne volitve. Pri tem ne izbira sredstev. Vsekakor kažejo njene določene poteze na pomanjkanje politične higiene in kulture.

Na družabnem omrežju Twitter je med drugim zapisala, da se bo zavzela kot evropska poslanka za sprožitev mehanizma o vladavini prava v Sloveniji. V primeru, da bi evropski poslanci sprejeli ta predlog, se Slovenija lahko poslovi od načrtovanih in obljubljenih evropskih sredstev. Slovenija je bila zelo uspešna, saj si je zaradi taktičnega premika ( višjegrajske države plus Avstrija) zag

Odgovor Tanji Fajon, predsednici SD, na njeno javno pismo predsedniku vlade

prava .
06.09.2021 15:13 (Sep 06, 2021)

V odprtem pismu Janezu Janši je Tanja Fajon kot že neštetokrat doslej izrazila "veliko skrb" za usodo državne agencije STA. Pri Eriki Žnidarič v oddaji Tarča je namreč skozi dramatizirano skrb izrekla debelo laž in sicer, da je na Slovenski tiskovni agenciji zaposlenih kar 300 novinarjev, dejansko pa se to število trenutno giblje okrog 90.

Spoštovana predsednica SD Tanja Fajon!

Z velikim začudenjem smo prejeli Vaš dopis glede črnogledih napovedi, ki jih izpostavljate v zvezi s Slovensko tiskovno agencijo. Prepričani smo, da Vas je nekdo zavedel, kot Vas je očitno namerno zavedel tudi ob Vaši izjavi v oddaji Tarča, da je na Slovenski tiskovni agenciji zaposlenih kar 300 novinarjev, dejansko pa se to število trenutno giblje okrog 90.

Verjamemo sicer, da ste glede Slovenske tiskovne agencije zaskrbljeni, prav tako kot smo zaskrbljeni tudi mi, ki se trudimo že več kot eno leto, da bi direktor Slovenske tiskovne agencije posloval v skladu z zakonom. Kot Vam je znano, sprva več kot pet m

Tanja je lažnivi kljukec! Na Tarči se je dokazano vsaj dvakrat brez trohice sramu zlagala!

prava .
03.09.2021 12:22 (Sep 03, 2021)

Tanja Fajon se rada prikazuje za zmerno, progresivno socialdemokratko. Rada pove, da o njej politični nasprotniki in del slovenskih medijev večkrat napišejo laži. Tokrat je sama doktorirala iz laži, ki jih je trosila med nastopom v sinočnji oddaji Tarča.

Evropska poslanka Tanja Fajon se rada predstavlja za zmerno in napredno progresivno političarko na levem političnem polu. Velikokrat pove, da o njej politični nasprotniki in njej nenaklonjeni mediji govorijo in pišejo laži o njej.

Vse kaže, da se je tokrat voditeljica Socialnih demokratov sama ujela v spiralo laži. To ji je uspelo v oddaji Tarča ob asistenci voditeljice Erike Žnidaršič. Na njena vprašanja se je dvakrat dokazano zlagala.

Fajonova, velika "ljubiteljica" Slovenske tiskovne agencije, je spet govorila  svoje "zaskrbljene" floskule. Spor med sedanjo vlado RS in vodstvom STA traja že od lanskega oktobra. Tedaj se je vodstvo STA odločilo, da lastniku (Vladi oz. UKOM) ne preda zahtevane dokumentacije. Pričel se je cirkus, ki tr

Ne laži Tanja! Z novim zakonom o vodah bi se tvoj župan Jevšek obrisal pod nosom za betonski kolos Expano pri gramoznici

prava .
18.07.2021 20:06 (Jul 18, 2021)

Nedeljski referendum Zakona o vodah, ki so ga izsilile levičarske opozicijske stranke in pa nevladniki, ima vse manj skupnega s stroko in vse več s političnim testiranjem razpoloženja volilnega telesa. Predvsem levičarsko KUL koalicijo zanima, kaj bo pokazal "lakmusov papir" volilnega telesa. O tega bo v veliki meri odvisno tudi jesensko politično dogajanje.

S pozivi na udeležbo na referendumu, predvsem pa z odklonilnim stališčem do spremenjenega Zakona o vodah, je levica rekrutirala vse in vsakogar, ki ne more skriti odpor in sovražnost do sedanje vlade in njenega predsednika Janeza Janše. Praktično vsi dominantni mediji, od tistih, ki so v lasti levičarskih tajkunov, do nacionalnega RTV servisa, "nabijajo" po kakor "zloglasnem" 37. a členu, zavajajo, manipulirajo in lažejo o njegovi vsebini in posledicah sprejetja zakona. To s stroko nima nič skupnega. Sploh je vprašanje ali so si teh nekaj členov prebrali in se poglobili vanje ali pa je vse del njihovega scenarija deliti slovenski n

Dr. Vinko Gorenak ima pred najpomembnejšim državnim praznikom nekaj prazničnih vprašanj za Tanjo Fajon SD

prava .
15.07.2021 19:18 (Jul 15, 2021)

V oddaji “Pogovor z opozicijo” na RTV SLO pred dnevi je Tanja Fajon modrovala, zlasti pri vprašanju ali se bo osrednje proslave ob 30. letnici samostojnosti Slovenije udeležila ali ne. Odgovor bi lahko bil preprost – da ali ne. A Tanja Fajon je modrovala kako je slabe volje ob policijskih kordonih, ki bodo varovali to prireditev, ob očitno razočaranih državljanih nad to vlado, ter nadaljevala kako jo žalosti mednarodni ugled Slovenije, zlasti tisti v Bruslju in podobno. 

Piše dr. Vinko Gorenak

Tanji Fajon zato javno postavljam naslednja vprašanja. Da bi ji olajšal delo ji ponujam tudi odgovore. Policija je varovala vse državne proslave od leta 1991 naprej. Nekatere z nekaj policisti, ki so usmerjali promet, druge pa z ograjami, kordoni policistov ali celo vodnim topom.

 - Zakaj je policija državne proslave, ki so jih organizirale leve vlade praviloma varovala z nekaj policisti, ki so usmerjali promet? Zato ker v času teh proslav ni bilo napovedanih nasilnih protestov desne politične

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj