Članek
Pravica za vse v Sloveniji enaka ?
Objavljeno Mar 06, 2017

Kot je bilo objavljeno v 4.2.2015 v Slovenskih novicah 

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/bolan-ni-mogel-pihati-pa-so-mu-vzeli-voznisko

So me brez razloga in po krivičnem obsodili vožnje v alkoholiziranem stanju leta 2015 na parkirišču enega od trgovskih centrov. 



Ker zaradi slabih pljuč in uporabe inhalatorja ne morem pihati v alkotest sem prosil za test krvi. Ker so ignorirali zahtevo po odvzemu krvi so me odpeljali na policijsko postajo namesto tega in napisali v zapisnik, da sem odklonil alkotest in sem po njihovem po tem takem priznal krivdo. 

Iz tega je se je nadalje po manipulacijah razvila situacija do te mere, da so mi odvzeli vozniško.

  

Zaradi vroče krvi iz prejšnje zveze, ki je na položaju v sodstvu  je nemogoče dobiti pravno zastopstvo v regiji in pa tudi drugje po Sloveniji. 

Prejšnja Gospa varuhinja človekovih pravic pa kot že veste varuje samo svojo rit in pa veliko plačo.  

Vsakemu normalnemu človeku bi bilo jasno, da si bolezen zaradi katere ne moreš pihati v alkotest ni mogoče izmisliti in da bi tudi v primeru, če bi napisali to v zapisnik, da sem odklonil pihati, da bi me morali peljati na odvzem krvi. 

Na žalost to v koruptivnem sistemu vez in poznanstev temu ni tako. 

Kljub izvidom iz dveh različnih bolnic, da imam okvaro pljuč in da je alkotest na temelju izpuha zraka neprimeren zame to ne velja.

Kljub izjavi osebne zdravnice da ne rabim zdravljenja od alkoholizma je sodno določeni zdravnik napisal, da ga. 
Kot DA to še ne bi bilo dovolj so v navedli, kot pogoj na zahtevo po vrnitvi vozniškega izpita 6 mesecev na ZAPRTEM oddelku bolnice za alkoholike. 

Torej a je pravica v Sloveniji enaka za vse ?