Članek
Rastlinjaki
Objavljeno Feb 21, 2015

Odločitev, da si postavite rastlinjak, pa čeprav majhen, vam bo obogatila jedilnik s svežo domačo zelenjavo. Hkrati pa se boste lahko že zgodaj februarja hodili gret v svoj vrtiček, kjer boste uživali ob setvah in kaljenju prvih sadik. Čeprav je takrat zunaj še mrzlo in sneg, je lahko ob sončnem vremenu v rastlinjaku prav prijetno toplo.

  • bistveno si podaljšate sezono pridelave zelenjave (merjeno dne 31.1.2013 ob 13: zunaj 9 C ,sončno, zasnežena polja, v rastlinjaku 19 C )     
  • odlikuje ga preizkušena kakovost: neurja, toča,sneg,žled (rastlinjak, postavljen v Zavrhu nad Dobrno, je prestal vse vremenske nevšečnosti od leta 2005 naprej)
  • ugodna cena
  • naredimo ga po vaši meri
  • nudimo vam garancijo na zadovoljstvo (že z nakupom ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar)

Opis rastlinjakov:

Rastlinjak je sestavljen iz UV stabiliziranih plastičnih profilov in veznih elementov. Čez sestavljeno ogrodje je poveznjena UV stabilizirana folija, ki je dodatno privijačena z letvicami in kotniki. Ogrodje je stabilno, trdno. Naknadno vzdrževanje ni potrebno, razen zamenjave folije po nekaj letih. Odsidran rastlinjak lahko prenesete na drug prostor in s tem omogočite kolobarjenje. Zaradi optimalne konstrukcije dobro prestane tudi sneženje, saj sneg sam spolzi dol. Rastlinjak deluje tudi kot zaščita pred divjadjo in ostalimi škodljivci.