Članek
KLIC S POLICIJE NA SEDEŽ CZPNN
Objavljeno Jan 30, 2015

Včeraj okoli 16:00 ure je na sedež CZPNN po telefonu poklicala neka gospa ali gospodična /v nadaljevanju besedila gospodična/, ki se je predstavila z imenom   Apolonija Mrgole, ki naj bi bila predsatvnica Sektorja kriminalistične policije v Ljubljani. S predsednikom društva sta se po telefonu pogovarjala kakšnih 45 minut, tako da se iz tega razgovora da brez dvoma ugotoviti, da se imenovani gospodični nekam zelo mudi se s predsenikm društva srečati.

Gospodična bi rada od njega izjavo o pisanju na dveh spletnih straneh z naslovom:

www.czpnn.si in
 http://www.publishwall.si/czpnn .

Na katerih društvo vsakodnevno objavlja pisam žrtev pravosodnega nasilja, ki jih prejme na svojo elektronsko pošto z naslovom czpnn1@gmail.com

Zakaj v resnicipri vsem tem gre ?

Gre za objave vsebin elektronskih pisem, ki so jih na elektronsko pošto poslali naši mnogi člani našega društva in druge žrtve pravosodnega nasila Okrajnih sodišč v Republiki Sloveniji, izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika in njegovih izsiljevlcev ki že nekaj časa po Sloveniji hodijo od vrat do vrat in od ljudi izsiljujejo določene denarne zneske /300,00 € in več/ ter se pri tem izgovarjajpo na sodne odredbe, ki jih v resnici nimajo ter imajo razne druge izgovore, ki so praviloma zlagani in brez kakršnega koli smisla ali pravne in dejanske podlage.

Ta razgovor so tehniki CZPNN posneli in ga po noči analizirali.

Iz analize razgovora sodeč gospodična išče proti predsedniku društva CZPNN obremenilne dokaze in okoliščine za vložitev kazenske ovadbe proti njemu, pri tem pa laže kako išče obremenilne dokaze proti Hojsu in njegovi izsiljevalski ekipi, saj predsednika  društva sumi, češ da je on na uvodoma nevedenih dveh soletnih straneh pisal take in drugačne vsebine, ki naj bi v resnici bile zelo neugodne za Hojsa in bi motile njegov donosni posel. Gospodična ne preverja početja Okrajnih sodišč v Republiki Sloveniji in njihovih sodnikv ter počeij izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika in njegovih izsiljevalcev, ki so frontalno napadli mnoge slovenske državljanke in državljane ter članice on člane CZPNN in od njih izsiljujejo denar, ki ga ti nimajo.

Taka svoja izsiljevanja pa izvajajo z grožnjami kako bodo ljudjem odpeljali njihovo premoženje in tako izpraznili njihove stanovanjske hiše in stanovanja opremljena s staro in odsluženo stanovanjsko opremo in druge stvari, ki jih ljudje še imajo, če jih sploh še imajo.

Tako početje osebe Mrgoletove se popolnoma ujema z ugotovitvijo CZPNN, da je policija maksimalno pasivna na prošnje državljanov, s akaterim državljani prosijo, da jih policija pred izvršiteljem Marjanom Hojsom in njegovimi izsiljevalci končno zaščiti oziroma ubrani.

Glede na to društvo CZPNN še naprej prosi žrtve pravosaodnega nasilja, da tudi še naprej sporočajo svoje izkušnje izkušnje, ki jih imajo s to izsiljevalsko kasto. To lahko storijo na sledeče kontakte društva:

E:MAIL: czpnn1@gmail.com,
GSM: 031 597 488,
preko spletne strani z naslovom: www.czpnn.si in
preko spletne strani z naslovom: http://www.publishwall.si/czpnn, pa tudi
osebno.

Slednej pa za to, da se z njihovo nesrečeo lahko seznani najširša javnost v Republiki Sloveniji in tujini. S tem bodo izpolnjeni vsi potrebni pogoji, da se ljudje z istimi in podobnimi problemi med seboj najdemo in povežemo ter stopimo skupaj v boju proti izsiljevanju "po uradni dolžnosti", ostero ter brez popuščanja, kar nas lahko edino še reši. Namreč društvo CZPNN proti slovenskim okrajnim sodiščem in Hojsu ter proti njegovim izsiljevalcem iz Kamnika odločno nadaljuje svojo akcijo za njihovo odstavitev on postavitev pred sodišče.

Društvo CZPNN opozarja tudi na to, da za ponedeljek dne 16.02.2015 ob 15:00 uri proti izsiljevalski kasti načrtije javne protseste, ki bodo pred Ministrstvom za pravoaosje Republike Slovenije v Ljubljani, pri tem pa so napadi policije na društvo CZPNN in na njegovo vodstvo brezpredmetni.

Vabimo vse žrtve pravosodnega nasilja,da se protestov udeležijo, žrtvam pravosodnega nasila pa svetujemo da pfred izsilljevalci ne živijo s strahom in jim želimo lep in uspešen dan in čim manj hojsovih obiskkov na njihovih domovih.

CZPNN