Članek
CZPNN PREKINILO VSE ODNOSE S TV SVET NA KANALU A
Objavljeno Feb 12, 2015

Kljub temu, da je bil novinar s TV "SVET NA KANALU A" opozorjen na to, da mora delati korektno in je zagotovil korektnost pri svojem delu je novinar te štale delal nekorektno in nepošteno. To je bilo zelo dobro vidno na sinočni oddaji na "SVET NA KANALU A", ki je bila v času med 18:00 uro in 19:00 uro. To je oddajo je novinar izkoristil za to, da je boj CZPNN proti državnim zajedalcem izkoristil za promocijo izvršitelja Marjana HOJSA iz Kamnika in njegovih nasilnih neidentificiranih pomočnikov, ki jih gospod pošilja na naše domove.

Na to kaže tudi nastop enega od Hojsovih domnevnih pomočnikov v sinočni TV oddaji, ki je med javnim nastopom imel zamegljen obraz, kar kaže na to, da po vsej verjetnosti gre za inkriminirano osebo, ki se kot javni delavec v javnosti ne upa deklarirati z razkrinkanim obrazom, ki je v službi svojega "velikega šefa Hojsa".

Slednje najverjetneje drži tudi zaradi tega, ker sicer ni bilo niti enega samega razloga za to, da bi javni delavec, ki je v službi pri Hojsu na TV nastopal z zamegljenim obrazom, da se ga ne more identificirati.

Sicer pa na CZPNN ves čas opozarjamo na Hojsove neidenficirane pomočnike, ki jih Hojs pošilja na naše domove da kradejo in ropajo naše premoženje, kolikor ga je še sploh ostalo, da fotografirajo naše pomanjkljivo oblečene otroke, vnuke in pravnuke, seveda, vse po "uradni dolžnosti in zakonito."

Naše sodelovanje v oddaji "SVET NA KANALU A" ni imelo namena, da se doseže promocijo CZPNN na območju Republike Slovenije. Namreč vedeli smo, da nimamo opraviti z resno televizijo. Namen našega nastopa je bil ugotoviti pripadnost navedene TV postaje Hojsu in obratno.

To je bilo doseženo.

Za to sedaj nikoli več ne bomo živeli z iluzijo kako nam bodo pomagali slovenski mediji.

Za nas režimskih slovenskih medijev ni več.

Sedaj se je sedaj potrebno ukvarjati samo še s tem kako "prerezati popkovino", ki življensko povezuje inkriminiranirane režimske organe in službe in pristranske ter nepoštene slovenske režimske medije in kako onemogočiti njihov skupni organiziran nastop proti slovenskemu narodu.

L.p.