Članek
OPRAVIČILO CZPNN
Objavljeno Feb 17, 2015

Civilno združnje za pravičnost, napredek in nadzor iz Lesc se iskreno opravičuje trem državljanom Republike Slovenije ker se zaradi menjave lokacije niso mogli udeležiti "Shoda žrtev pravosodnega nasilja", ki je bil včeraj dne 16.02.2014 ob 15:00 uri na Konresnem trgu v Ljublnani.

Ta shod je bil najprej predviden na lokaciji Župančičeva št. 3, v Ljubljani /sedež Ministrstva za pravosodje Republike Slovenije/. Ker so organizatorji shoda bili z strani policije opoizorjeni na neprimernost te lokalcije je bil shod prijavljen na lokaciji Šubičeva št. 4 v Ljubljani /v neposredni bližini Držaavnega zbora Republike Slovenije/. Ko pa so organizarorji dne 16.02.2015 okoli 14:30 ure prišli na to lokacijo, so videli, da je na tej lokaciji nekakšno javno drsališče.

Glede na to, so se organizatorji shoda prmaknili na lokacijo Kongresni trg v Ljublani /tudi v precejšnji bližini Državnega zbora Republike Slovenije/ in tam opravili shod, ki je bil po udeležbi bolj podobem kakšnem sindikalnem sestanku za to ker na shod niso prišli udeleženci na katere seje računalo, da pridejo. Glede na to pa lahko rečemo, da je shod na Kongresnem trgu bil in se ga je udeležilo 20 udeležencev.

Danes se je pokazalo, da so shod iskali trije državljani Republike Slovenije, ki ga niso zaradi zamenjave lokacije shoda najti, za to se jim organizator za to nevšečnost vsem trem državljanom iskreno opravičuje.

CZPNN