Članek
Umrl član društva CZPNN, ki ga je preganjalo Radovljiško sodišče po nalogu neobstoječega upnika.
Objavljeno Feb 22, 2015

OBVESTILO ZA JAVNOST

Upravni odbor Civilnega združenja za pravičnost, napredek in nadzor iz Lesc /CZPNN/ obvešča vse svoje članice in člane in tiste, ki so ga poznali in imeli radi, da je danes popoldan po dolgi in težki bolezni veliko prezgodaj umrl naš član duštva Adrian VAUDA z Bleda.

Gostinec in človek, ki je imel tako veliko srce, da bi lahko vanj spravili vse poštene in dobre ljudi na tem svetu. Človek, ki je bil naš zvest član in podpornik, vse v enem in ki je našem društvu dal obilo pomoči in podpore, na vseh področjih njegovega delovanja. Človek, ki je poleg vsega bil tudi žrtev pravosodnega nasilja, saj Radovljiško okrajno sodišče v torek dne, 03.03.2015 ob 10:00 uri na svoji javni dražbi v korist lažnega upnika POSOJILNICE BANK BOROVLJE iz Avstrije prodaja njegov dom, kar očitno po dolgih šesnajstih letih mučenja z strani slovenskega sodstva oziroma pravosodja ni tega mogel živ pričakati.

Za to Upravni odbor CZPNN v svojem imenu in v imenu vseh svojih članic in članov ob smeti njihovega soproga in očeta njegovi družini /soprogi in obema hčerkama/ pošilja izkreno sožalje.

UPRAVNI ODBOR CZPNN