Članek
Danska politična stranka toži državo zaradi uvajanja mobilnega omrežja 5G
Objavljeno Feb 03, 2020

5G je orožje. Zakaj bi ga uvajali v vsaki državi ... sočasno? Mads Palsvig - predsednik danske politične stranke (https://www.jfk21.dk/ ) ima nekaj resnih vprašanj in izjav:

Zakaj vseh 220 držav istočasno uvaja 5G? Zakaj 5G v večini držav obravnava ministrstvo za obrambo in ne ministrstvo za notranje zadeve? … Ker je 5G orožje!

Zakaj se tehnologija (usmerjeno energetsko orožje), ki jo je ameriška vojska izumila za nadzor množice, v 220 državah po vsem svetu uveljavlja hkrati?

Zakaj se tehnologija, ki lahko spremeni vaš DNK, postavlja na vsakih 75 metrov po vsem planetu?

Kdo ima moč narediti kaj takega na celotnem planetu? Danci imajo vodilno vlogo pri nalaganju odgovornosti tistim na politični oblasti, ki omogočajo uvajanje tega omrežja za ubijanje. Tako tožijo dansko državo, ker je do leta 2020 načrtovala uvedbo novega mobilnega omrežja 5G na celotnem Danskem, ne da bi izvedli kakršne koli vrste zdravstvenih testov v zvezi z dolgotrajno izpostavljenostjo ljudi, zlasti zaradi škodljivih učinkov na nerojene in otrok, pa tudi na našo naravo.

Danska država je ignorirala vsaj 248 mednarodno priznanih zdravnikov in raziskovalcev iz več kot 40 različnih držav, ki so vsi dokumentirali, da je 5G mobilno omrežje dokazano škodljivo in v nekaterih primerih smrtonosno, še posebej za nerojene in otroke. Danska država se je odločila, da bo za napačno informiranje danskega prebivalstva o 5G zaposlila samo posebej izbrane in nekompetentne strokovnjake. Vsi ti strokovnjaki so vezani na telekomunikacijsko industrijo. Danska država se ni zanašala na nepristranske preizkuse na ljudeh, divjih živalih in rastlinah.

Rachel Santini, vodja znanstvene mreže Danskega inštituta za javno zdravje, je skupaj s Svetom za varne telekomunikacije, združenjem EHS (elektro hiper senzitivnost) in danskim zdravstvenim združenjem May Day prosila odvetnika Christiana F. Jensena, naj pripravi pravno mnenje o zgoraj omenjenem vprašanju. PRAVNO MNENJE o tem, ali bi bilo vzpostaviti sistem 5G na Danskem v nasprotju s človekovimi pravicami in okoljskim pravom, je končno dansko različico v angleščino prevedel odvetnik Christian F. Jensen (L):  5G – legal opinion in english

https://publishwall.si/5gnetworkslo/post/510536/dansko-pravno-mnenje-ugotavlja-da-5g-krsi-cloveske-in-okoljske-zakone

Danska državo tožijo, ker je do leta 2020 načrtovala uvedbo novega mobilnega omrežja 5G na celotnem Danskem, ne da bi opravila kakršen koli zdravstveni test v zvezi z izpostavljenostjo dolgotrajnemu sevanju ljudi, zlasti zaradi škodljivih učinkov na nerojene in otroke kot tudi na našo naravo. Ste le figura v njihovi igri - zato imenujejo to poročilo »Država IGRE v Evropi, ZDA in Aziji«

Poročilo na 34 straneh se nahaja na:  http://5G-EMF.com/5GDeployment

http://5g-emf.com/5g-is-a-weapon-danish-political-party-is-suing-danish-state-for-rolling-out-the-new-5g-mobile-network/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3CiUAh5-Xlg&feature=emb_logo

https://newsvoice.se/2020/07/5g-not-safe-usa/?fbclid=IwAR3MzAazEx1_bH0UOB_0sYG8mPEKySYa-iN2oD5j1m0B-52GZd-ILCaqhGQ