Članek
Kalifornija: Tožba proti Elonu Musku, SpaceX in postavitivi anten za sprejem signalov satelitskega omrežja 5G
Objavljeno May 26, 2020

2.4. 2020 Annemarie Donkin

Nasprotniki 5G so sprožili pravno tožbo proti predlagani namestitvi milijon anten, za sprejem signalov iz več kot 50.000 satelitov, ki bodo prekrivali zemljo, tako da ne bo kraja na planetu brez signala. Med karanteno, zaradi epidemije koronavirusa SARS CoC-2, se v kalifornijskih šolah borijo tudi z namestitvijo širokopasovne tehnologije 5G.

23. marca je predsednik Donald Trump podpisal zakon S. 893, "Secure 5G and Beyond Act 2020" (v nadaljevanju: zakon).

"Zakon od predsednika zahteva, da razvije in izvaja strategijo za sprejem varne brezžične komunikacijske tehnologije v ZDA in tujini," navaja zakon. "Strategija bo zaščitila ameriške prebivalce pred grožnjami za varnost telekomunikacijskih omrežij in tehnologij 5G." Ta zakon bi lahko povečal mednarodno varnost, saj "v okviru strategije oddelek 4 zakona predvideva, da mora predsednik sodelovati v mednarodni diplomaciji za izmenjavo informacij in zasledovanje političnih ciljev, ki jih določa Kongres."

Bloomberg News je v neposrednem odgovoru poročal, da je obrambni minister Mark Esper Zvezno komisijo za komunikacije (FCC) zaprosil za zavrnitev licence za brezžično podjetje Virginia Ligado, ki zagotavlja mobilne širokopasovne storitve 5G, zaradi zaskrbljenosti glede "nacionalne varnosti, javne službe in gospodarskih koristi za narod".

Poročilo navaja, da je Esper v pismu dne 23. marca predsedniku FCC, Ajitu Paiu, napisal: "Preveč je neznank in tveganja so prevelika za zvezne operacije, da bi omogočili nadaljevanje uvajanja predlaganega sistema Ligado. To bi lahko pomembno negativno vplivalo na vojaške operacije, tako v mirnem času kot v vojni. Zato odločno nasprotujem," je zaključil Esper in dodal, da ima predlagana storitev Ligada možnost velikih motenj in degradacije storitev GPS, ki temeljijo na signalih iz vesolja.

Esperjevo pismo je Pentagon objavil 25. marca, poroča Bloomberg News, komisijo FCC pa to priporočilo ne zavezuje.

Proti temu, kar se zdijo pospešeni napori predsednika Donalda Trumpa in Zvezne komisije za komunikacije (FCC), da razširijo širokopasovne povezave 5G po Združenih državah Amerike zaradi varnostnih razlogov, se zdaj organizirajo združbe državljanov, ker menijo, da je 5G nevarna tehnologija, ki bi lahko škodila planetu.

"To je 11 milijard ameriških dolarjev letno od prodaje naših podatkov," je dejala Julie Levine, predsednica in koordinatorka organizacije 5G- Free California. "Veliko ljudi je vključenih v to."

Kot navaja 5G Free California, bodo telekomunikacijska podjetja, kot so Verizon, AT&T, T-Mobile, Spectrum Mobile in SpaceX, imela koristi, ko bodo od komisije FCC zaprosili za odobritev, da bi planet zapolnili z milijonami anten. Za nekatere ljudi, zlasti za tiste, ki so elektro-magnetno občutljivi, to ni nič drugega kot scenarij nočne more, saj že ob prisotnosti tehnologije 4G Wi-Fi doživljajo glavobole, omotičnost in slabost.

"Osebno vlagam svoje prihranke v tožbe, katerih namen je zaustaviti uvajanje 5G, vključno z zgostitvijo 4G anten," je dejala Julija Levine. 5G-Free California je osrednja organizacija v teh akcijah za boj proti temu."

Reševanje neba pred sateliti SpaceX-a

Organizacija Kalifornija brez 5G - 5G Free California bo skupaj z Healthy Heavens Trust Initiative proti Elonu Musku in SpaceX-ju vložila sodno tožbo proti dovoljeni licenci za namestitev milijon zemeljskih postaj (anten), ki jo je komisija FCC dovolila za sprejem signalov iz več kot 50.000 satelitov v orbiti satelitov. Ta tožba sledi že vloženi tožbi, ki izpodbija 30-letne zastarele standarde in meje izpostavljenosti sevanju komisije FCC, ki jih niso nadgradili.

Izogibanje 5G v javnih šolah

 V nedavnem obvestilu iz 5G  Free California, je guverner Gavin Newsom pravkar izdal nujni ukaz za pospešitev nadgradnje "širokopasovnega interneta (predvidoma 4G / 5G) v šolah. 19. marca je vladna  pisarna za novice izdala izjavo na to temo: "Ker so šole zaprte po vsej državi in ​​se učitelji borijo za izvajanje spletnih in alternativnih programov učenja, je guverner zahteval tudi povečanje tehnoloških naložb v šolah, povečanje financiranj šol z visoko koncentracijo revščine, nadgradnjo širokopasovnega interneta in štipendije za učitelje, da se prilagodijo pouku digitalne dobe ... in več denarja za programe prehrane otrok ameriškega Ministrstva za kmetijstvo."

 Da pojasnimo, širokopasovna povezava vključuje brezžično in žično infrastrukturo.

V nasprotju z akcijo uvajanja 5G, so 5G Free California, Moms Across America in Children.s Health Defense v znak protesta izdali izjavo: "Na žalost šole v Kaliforniji uporabljajo brezžična in ne varnih ožičenih omrežij, zato imamo dobro osnovo za sum, da se objava nanaša na brezžične sisteme. "

22. marca je organizacija Children.s Health Defense (CHD) sprožila kampanjo in je pisala pismo proti vladnemu obvestilu, v katerem so zapisali: "Prosimo, da ne namestite brezžičnih instalacij 5G v naše šole med karanteno!" Pred tem je skupina poročala, da je Robert Kennedy, mlajši, predsednik CHD, zavezan, da bo aktiven glede pomislekov v zvezi s prekomerno izpostavljenostjo naših otrok 5G in brezžičnim sevanjem.

"Da bi izpolnil to obljubo, je CHD 2. februarja 2020 vložil tožbo proti Zvezni komisiji za komunikacije (FCC), ker je 4. decembra 2019 sprejela odločitev o zavrnitvi pregleda svojih smernic iz leta 1996 in zaradi ugotovitve, da te smernice ščitijo zdravje ljudi. Odločitev FCC z dne 4. decembra ponuja redko priložnost, da tožimo FCC in izpostavimo njihovo neupoštevanje javnega zdravja, ki je povzročilo toliko poškodb in smrti, tudi med otroki, ”je navedeno v tožbi CHD. „Zastopali bomo številne otroke, ki so bili ranjeni. To je priložnost, ki smo jo čakali; uspešna tožba bo spremenila igro. "

Ustvarjanje Kalifornije brez 5G

"5G celične antene lahko zelo škodi našemu okolju, živalim, otrokom in nam samim," je dejala Julia Levine. "Tako kot puščanje plina, je tudi njegov nevidni elektro tok (elektromagnetne frekvence) zelo resničen in lahko kontaminira naša telesa in habitat, uniči naše naravne algoritme, poškoduje naš DNK tudi na netermalnih nivojih in zniža imuniteto proti virusom in rakom." 5G-Free California pravi, da vedno potrebujejo ljudi, da ustanovijo skupine in se udeležujejo zakonodajnih sestankov in pomagajo pri kroženju informacij po elektronski pošti in družbenih medijih, pomagajo pri iskanju odvetnikov, pomoči pri financiranju odvetnikov, širjenju izdelkov, gverilske umetnosti, nenehnem obveščanju znanih osebnosti, medijev, šole, staršev, medicinskih strokovnjakov in javnosti.

Kalifornija poleg Topange vključuje še enajst drugih skupin "Stop 5G" od Los Angelesa do Santa Barbare. 5G-Free California del nacionalne mreže "5G Crisis" in sodeluje s "WorldShift Stop 5G" na mednarodni ravni.

email juliemagic2010@gmail.com 

Vir: https://messengermountainnews.com/5g-free-california-fights-back-with-lawsuits/

Pripravlja se tožba v Veliki Britaniji: https://www.5gemfreview2020.com/?fbclid=IwAR3irDy3UbAnbqM9ItJPrMGdzYe75fBUZ41siJfcZt9qn-r2aMSGTz1jE18

https://mieuxprevenir.blogspot.com/2020/07/michigan-perry-womans-space-x-lawsuit.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+TowardsBetterHealth+%28Towards+Better+Health%29&fbclid=IwAR36KKYTmS0H6An8IYTkbj7sDTobS6S3GH-gaxlQCH2f69PPWqenU7LP6JQ