RAJMAX D.O.O

RAJMAX D.O.O.

Kozje 63a
3260 Kozje
Slovenija

Tel.: 03 80 90 495
Fax: 03 80 01 491
Gsm: 041 608 495
E-mail: info@rajmax.si

Prijatelji (8)
Nada Erjavec
Dušan Jambrošič
Sa Bina
Maskote.si
AM ZAVAROVANJA
Branko Gaber
RAJMAX D.O.O
Aug 30, 2013

Garažna vrata Rajmax, rolo garažna vrata, pvc sekcijska garažna vrata

Garažna vrata - rolo garažna vrata, garažna sekcijska vrata, avtomatska garažna vrata, dvižna garažna vrata vam nudi podjetje Rajmax.
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Garažna vrata Rajmax, rolo garažna vrata, pvc sekcijska garažna vrata

Garažna vrata - rolo garažna vrata, garažna sekcijska vrata, avtomatska garažna vrata, dvižna garažna vrata vam nudi podjetje Rajmax.
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Vhodna vrata cenik, PVC vhodna vrata Rajmax, moderna PVC vrata

Vhodna vrata Rajmax - široka paleta PVC vhodnih vrat po ugodnih cenah. Želite moderna vhodna vrata? Kontaktirajte nas!
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

PVC okna, Alu okna, okna cenik, ugodne cene pvc, alu oken

Okna Rajmax - pvc okna, alu okna imajo daljšo življenjsko dobo, so varnejša za uporabo in jih je lažje negovati - prepričajte se!
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Notranja vrata Rajmax

Podjetje Rajmax vam nudi kvalitetna notranja vrata.
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Vrata, Vhodna vrata, Rajmax

CV-KUP-MK-2 VHODNA VRATA Vhodna Vrata Pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. V podjetju RAJMAX vam nudimo zelo široko paleto r
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Vrata, Vhodna vrata, Rajmax

CV-ANA-TOP-2 VHODNA VRATA Vhodna Vrata Pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. V podjetju RAJMAX vam nudimo zelo široko paleto
RAJMAX D.O.O
Mar 04, 2013

Vrata, Vhodna vrata, Rajmax

BAR-FM-F4-S VHODNA VRATA Vhodna Vrata Pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. V podjetju RAJMAX vam nudimo zelo široko paleto

Oglasi

Vsi oglasi tega podjetja

Bol-fz-tk-2 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cr+cr vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cr-vp-3 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Bo-vfc-3 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cr-cb-gl-1 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cr-fb-fz-3 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cv-ana-top-2 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cv-eva-top-4 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cv-iva-fab+p-pia-fab vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cv-kup-mk-2 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Hum-vz-4 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Cv-nin-fvc-3 vhodna vrata vhodna vrata pri gradnji ali obnovi hiše se srečamo tudi z vhodnimi vrati. v podjetju rajmax vam nudimo zelo široko paleto različnih modelov.od klasičnih do modernih, od osnovne bele barve do različnih barvnih variant ter raznih drugih dodatkov, kot so ročaji ter kljuke in razna stekla po izbiri kupca. predvsem pa dajemo velik poudarek na funkcionalnost in varnost vrat ter enostavno vzdrževanje. zato že skoraj serijsko vgrajujemo ključavnico s trikratnim zaklepanjem g-u automatic, ki omogoča, da so vrata vedno v pravilnem položaju, vrata se ne povesijo in odlično tesnijo. predvsem pa zagotavljajo boljšo varnost. vsa vrata so opremljena s tečaji, kateri omogočajo nastavitev v treh smereh in imajo izredno nosilnost. vsa vrata imajo alu pohodni prag s termično zaporo, ojačani vogali vratnih kril pa zagotavljajo dodatno trdnost vrat. >> vhodna vrata več klasična vrata z vhodnimi vrati rajmax je mogoče uresničiti ideje in zamisli kupca. zamislite si svoj motiv in ravno takšna vrata vam bomo z veseljem naredili. več moderna vrata obogatite svoja vhodna vrata s polnili proizvajalca grad export .nudimo vam različne dizajne vhodnih vrat: -moderna vrata -elegant vrata -exclusiv vrata -premium vrata več vrata elite vhodna vrata elite, pvc ali alu izvedba obsegajo 18 različnih panelov vhodnih vrat. v ponudbi je tudi 13 različnih barv panelov.

Kategorija: Stavbno pohištvo

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj