Članek
Skoči ven - a pazi, da znova ne padeš noter
Objavljeno Oct 03, 2014

Obupno pomanjkanje časa zaradi nekih dodatno sprejetih obvez in pomoči - upokojenec pač - morda pa tudi že pomanjkanje volje, me je nekako odmaknilo od vsakotedenskega oglašanja na svojem blogu. Prejel sem osebno povabilo spoštovanega in cenjenega blogerja, g. Aleša Čerina, da sodelujem v letošnjem socialnem tednu vsaj z enim od svojih prispevkov. Žal temu nisem mogel ustreči, bil sem dva tedna v tujini, zaposlen od jutra do noči, to pa je za tričetrt stoletnika že kar precej utrujajoče in mu zvečer ne pade nič kaj pametnega na misel, razen kozarec dobrega vina in postelja.

Priznam, tema na katero naj bi objavil ustrezen prispevek, je zelo zanimiva in aktualna in kar kliče po peresu. Upam, da se je korajžno dotaknejo tudi drugi blogerji ter s tem povečajo kritično maso osebno razmišljajočih državljanov Slovenije, ki jo še vedno hudo, prehudo pestijo otroške bolezni demokracije ter neodpravljeni ali uničeni virusi nedavne totalitarne preteklosti. Njeni ozdravitvi žal še zlepa ni moč napovedati datuma. Žal, to pot mi nov prispevek ne uspeva, saj se ravno ta trenutek spet odpravljam v kraj, kjer ni možnosti internetne povezave in komuniciranja, pa tudi obilica fizičnega dela me tam spet čaka.

Ker menim, da sem se v preteklih prispevkih na svojih blogih marsikdaj vsaj posredno dotaknil te aktualne teme, danes samo posredujem nekaj linkov, na katerih lahko preberete moja videnja, mnenja in ugotovitve. V bodoče, ko mi bodo razmere in čas dopuščale, pa se spet oglasim s kakšnim aktualnim zapisom na temo - skoči ven, a pazi da znova ne padeš notri!

http://rak-rakovhorizont.blogspot.com/2013/12/trojke-usodne-za-slovenijo.html#comment-form

http://www.publishwall.si/rak.stari/post/106664/kdo-so-resnicni-rusitelji-pravne-drzave

http://www.publishwall.si/rak.stari/post/105596/casnik-stockholmski-sindrom

http://www.publishwall.si/rak.stari/post/102153/banda-cetverice-se-pomnite-tovarisi