Članek
Bogdej ...
Objavljeno Feb 22, 2014

Pozdravljeni, dragi predhodniki, povečini na vaših blogovskih straneh z moje strani že zdavnaj spoznani, večkrat komentirani, nekateri med vami tudi že skoraj pozabljeni, a ne še čisto. Če vam kdaj nisem komentiral, še ne pomeni, da vas tudi nisem prebiral ..... 

Malo v uvod in za ogrevanje: 

Osnovni namen mojega čivkanja, razmišljanja, moraliziranja, pametovanja ter izpostavljanja na javnih blogih je vsekakor namenjen mojemu umskemu treningu, da obdržim mentalno kondicijo, kajti v mojih letih je že tako, da če se predaš, stvari po zakonih narave pač samo še rjavijo, se zatikajo, postajajo nerazumljive, čista entropija pač, kot so me učili v šolah. Nekaj desetletij nazaj pa sem imel še to smolo, da me je v gozdu ugriznila tista majhna živalca, ki jo komaj vidiš, a posledice so bile usodne, tako da sem se moral skoraj ponovno učiti govoriti, misel in spomin sta dolgo trpela, ampak trmast in vztrajen kot sem, sem zmogel. 

Zavedam se, da sem se z vklučitvijo med vas znašel v družbi razmišljajočih, kritičnih in na zavidljivem nivoju pišočih osebkov, z več znanja in poznavanja obravnavanih tem ter pisateljske veščine. Ugotavljam, da nekateri res znate opazovati, analizirati, razmišljati ter s svojimi prispevki obveščati, osveščati, opozarjati ali pa samo posredovati svoja mnenja in stališča. Seveda se nameravam tudi sam truditi za dostojen in objektiven nivo obravnave svojih izbranih tem, doslej sem se loteval predvsem družbeno političnih. 

In kaj lahko pričakujete v mojih prispevkih dragi bralci? Predvsem v skladu s tem, kar imam zapisano v glavi svojega že obstoječega bloga na Blogerju:

- pišem zato, ker čutim, da moram;

- pišem o tem, o čemer razmišljam;

- pišem tako, kot pač znam.

 

V upanju, da me iskreno sprejmete medse, vaš Rak.

P.S. - malo me zvija tole urejanje strani, a bo že šlo ....

       - da me malo bolje spoznate, dodajam linka: 

http://rak-rakovhorizont.blogspot.com/

https://picasaweb.google.com/105542164406791269945