Članek
ŽITO poseduje ogromno menda celo v teh časih cenjenih površin v BTC-ju
Objavljeno Jul 20, 2014

Vsak izdelek, ki je narejen brez spoštovanja do narave, rastlin, živali, človeka in njihovega dostojanstva, je v zadnji posledici - strup. Strup!

Nespoštovanje tega prvega biološkega zakona je čutiti pri veliki večini izdelkov in storitvah, ki nam jih s sladkimi narejenimi nasmehi prodajajo multinacionalke. 
Možnosti, da si hrano kupujemo drugje, je malo in skoraj nič ... in zato postaja nakupovanje stres, kar je razumljivo, saj gre za dejavnost navidez prostovoljnega samozastrupljanja. 

Zato opažam, da so izdelki ŽITA (recimo rogljički, kruh, čaji, začimbe, celo Gorenjka) boljši od večine sorodnih izdelkov iz ponudbe Hofferja, Spara in celo Lercerca.

Žito - eno zadnjih velikih slovenskih prehranskih podjetij, ki ga zdajle, skupaj s Telekomom itd zaljšajo, tanjšajo, da mu tujci, ki imajo pod palcem - kakor čarovnica pri Janku in Metki - izmerijo palec. 

In ker ŽITO poseduje ogromno menda celo v teh časih cenjenih površin v BTC-ju, je najbolj verjeten scenarij, da bo podjetje kupljeno preprosto zato, ker se ga izplača uničiti - zastrupiti. Mu odrezati glavo in jo nasaditi na kol poleg Heliosove in Mercatorjeve.