Članek
Tarča smo perfidne specialne vojne
Objavljeno Mar 01, 2015

Pravkar mi je Draga Potočnjak zaupala, kako so ji na računalniku izginili pomembni dokumenti, ki jih ji je včeraj poslal ugledni preiskovalni novinar.

Nekaj dni nazaj mi je vidna slovenska aktivistka Sanja Fidler zaupala, kako jo je iz zasede - vsem na očeh in namenoma - podrl motorist v črnem, ko je kolesarila po prednostni ulici. Majhna, a učinkovita zastraševalna (beri: teroristična) akcija.

Pred nekaj dnevi mi je ugledni slovenski novinar potrdil znano domnevo, da ogromno takoimenovanih izraženih mnenj na takoimenovanih javnih forumih in medijskih portalih pišejo po naročilu ljudi iz kroga vsepredobro znane politične stranke. En človek = 10 imen = 100 glasov. "Pobili bomo rdečo nesnago" v 10 x 100 različicah. Tako se v Sloveniji nekaznovano že leta izvaja tisoče majhnih zastraševalnih (beri: terorističnih) akcij proti vsem nam.

Pred nekaj leti mi je žena bivšega predsednika RS zaupala - zame, kot državljana, nesprejemljivo in srhljivo - zgodbo o tem, kako so v njenem imenu in s ponarejeno pisavo in podpisom nagovarjali določene ljudi, s ciljem zanetiti nezaupanje in sovraštvo zoper njo in njenega moža. Zaupala mi je tudi zgodbo o tem, kako sta nekoč k njej pristopila urejena mlada moška, se izpovedala in se ji opravičila za številna ponarejena pisma in anonimke, ki sta jih pošiljala njej in njenemu možu. Takrat sta nujno potrebovala denar, tega pa so jim ponudili iz kroga vsepredobro znane politične stranke, v zameno za umazano igro.

Če sklenem: državljani in državljanke, nedržavljani in nedržavljanke Slovenije, smo tarča perfidne specialne vojne, svojevrstnemu terorju proti prebivalstvu, katerega osnovni cilj je ustvarjati nestabilne razmere, v katerih PRAVICA ni le zvezanih oči, ampak tudi rok in nog, tako, da je KRIVICA brezmejna KRALJICA. In vemo, da KRALJICA hoče nič manj kakor nadzor nad slovenskimi ozemlji, podjetji in prebivalstvom.

Sprašujem se, kdaj bomo v preostankih slovenske suverenosti premogli zbrati tisto miminalno etično in strokovno moč, da se bomo zoperstavili teroriziranju prebivalstva Slovenije in ustvarili pogoje zaupanja, ki je potrebno, da se bodo ljudje opogumili ter sprožili kazenske postopke, ne da bi jih moralo biti strah zase in za svoje družine?