Ženski sadizem je treba zaustaviti!

Objavil/a Roman Vodeb, dne 2017-01-09 ob 09:36:57

Tole kolumno - 65. po vrsti - sem nameraval objaviti na Nova24TV. Vendar so "odgovorni" popustili pritiskom desne javnosti, ki se ni strinjala z mojimi pogledi na 90.000 Eur, ki jih je Massi "zahteval" za poslov(il)ni nastop Tine Maze na Zlati lisici. Desni rivalski tednik Reporter se je po drugi strni lotil medijske hiše "Nova24TV" tako, da jih je zmerjal, da sem jaz, levičar, ki Tita "kuje v zvezde", njihov najbolj brani kolumnist. Kakorkoli že - 65. kolumna tako ni izšla včeraj (nedelja) na portalu Nova24TV, pač pa jo ponujam v branje na tem mestu.

Počakal sem, da zakoračimo v novo leto ... Sedaj bom pa spet usekal – ne sicer z vsemi topovi, bolelo pa bo, najbolj (pro)feministične »moškinje« in njihove leve politične kolege. Lahko bi rekel »moje« politične kolega – samo … Odrekel sem se javnemu deklariranju, da sem levičar, ker … Ah, pustimo to … Veliko mojih lanskih kolumn se je nanašalo na kritiko feminizma in seveda na »koroška/velenjska dečka«, na kritiko ministrice Anje Kopač Mrak in »njenih« CSDjev(k) ... Sredi decembra se je drugič oziroma tretjič (če štejemo še interpelacijo Vlade) izvleka iz interpelacijskih klešč. Zagotovo se ob naslednji sodbi Vrhovnega sodišča ne bo izvlekla. Ker: tudi norost levih poslancev je verjetno limitirana … Nemogoče se mi zdi, da ne bi vsaj nekih levih poslancev spregledalo. V podobnih interpelacijskih kontekstih so takoj ponudili svoj odstop nekateri bivši ministri – npr. nič krivi Radovan Žerjav, »relativno kriva« Katarina Kresal in celo zimzeleni Karl Erjavec … Anja Kopač Mrak pa se sama sebi zdi nedotakljiva kot (v Indiji) sveta krava ...

Pred božičem se nas je nekaj zanesenjakov spet zbralo pred poslopjem Vlade na Gregorčičevi cesti. Jaz sem prišel celo iz Trbovelj, da bi še enkrat poudaril, da »koroška dečka« sodita v ljubeč objem babice in dedka, ne pa v rejo, ter da uradna psihosocialna stroka sploh ni stroka. Omenil sem tudi »prekmurskega dečka« in »dečka in deklico« (bratca in sestrico) ter njuno jokajočo mamico (iz Notranjske) … V svojem govoru pred poslopjem vlade sem pozval, da se morajo drugače misleči strokovnjaki aktivirati in javno jasno in glasno spregovoriti in se upreti kvazi-stroki, ki domuje na Fakulteti za socialno delo (FSD) in njenih CSDjih. Opozoril sem, da je v Sloveniji preko 300 otrok v reji, torej v »ujetništvu«. Do te grozljive številke sem prišel tudi s »pomočjo« vrlega »begavčka« (iz ene v drugo politično stranko) Janija Möderndorferja. Ko sem sredi decembra enajst ur spremljal interpelacijsko parlamentarno sejo, sem pazljivo poslušal tudi njegov govor. Med drugim je Möderndorfer vehementno izdal »skrite« podatke in posredno – ne, da bi vedel – izpostavil prav latentni sadizem (in njihovo željo po moči in oblasti) CSDjevskih psihosocialnih »strokovnjakinj«: »V letu 2008 je bilo 264 odvzemov otrok. Leta 2009: 293 … Leta 2010: 302 … Leta 2011: 416 … 2012: 372 … 2013-tega leta: 385 … 2014: 369 … 2015: 328. Vsi so bili odvzeti na podlagi 190. člena, ki govori o odvzemu mladoletne osebe, niso bili odvzeti po Zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Je pa bioi na podlagi tega zakona v letu 2009: 24 odvzemov … 2010: 35 odvzemov … Leta 2011: 47 odvzemov … Leta 2012: 45 odvzemov … 2013: 48 odvzemov … 2014: 38 … 2015: 32 …« (Opomba: gre za prepis iz magnetograma (25) interpelacijske seje, 14.12.2016).

http://nova24tv.si/kolumna/l-nova-kolumna-romana-vodeba-interpelacija-anje-kopac-mrak/

Te številke so same po sebi zgovoren in grozljiv dokaz, kako se nebrzdani ženski sadizem nekontrolirano širi po slovenski družbi in se izživlja nad vsem kar leze in kar gre. Kot dober poznavalec človeške, še posebej ženske duševnosti, vsem politikom in moralno odgovornim strokovnjakom iskreno priporočam, da naj bodo pozorni na latentni sadizem socialnih delavk – no, tudi psihologinje, psihiatrinje in sodnice rabijo neko »supervizijo«. Tako kot morajo psihoterapevti najprej počistiti s svojim psihičnim patosom, preden stopijo pred paciente, bi se moralo večino (psiho)socialnih delavk, ki se podajajo kot »strokovnjakinje« podajajo v psihosocialne poklice (beri: na CSD), najprej osvobodijo lastnega patosa, ali pa vsaj sadizma (beri: potlačenih zamer iz otroštva). Tudi sodnicam, ki obvladujejo družinska sodišča in sodne izvedenke psihološke stroke, bi toplo priporočal kakšno supervizijo in t. i. učno (psiho)analizo.

In če se že snuje nov zakon o mentalnem zdravju oziroma psihoterapevtiki, bi bilo dobro biti sistemsko pozoren ravno na feministični oziroma ženski sadizem in (kvazi)strokovno enoumje, nad katerim morda še najbolj obupujejo (ločeni) očetje/moški, člani društva DOOR (Društvo z otroke, očete in resnico). Slednjim se ravno v ločitvenih postopkih dogajajo izjemne krivice. Še najbolj pa »nasrkajo« njihovi otroci, ki niso nič krivi …

http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/otroci-ki-koncajo-v-mlaki-krvi-so-le-vrh-ledene-gore/

Ravno v času mojih medijskih angažiranj v času interpelacije se je name obrnila obupana mamica – živeča na Notranjskem – svojo tragično zgodbo. CSD ji je ugrabil sina in hčerko!

»Moja zgodba je polna solz, krivic – krivic in nenehnega boja proti vsemu. Sem mati 7-letnega sina in 4-letne hčerke. Moja pot me je zapeljala k sedaj že bivšemu možu in njegovi družini, kjer sva si ustvarila topel dom. Kmalu pa sem bila deležna fizičnega, psihičnega in spolnega nasilja. Pomisleki, da bi bivši partner lahko ogrozil mojo primarno družino, če bi pomagali, so bili nenehno prisotni. Spremljal me je strah in občutek krivde, da sem za vso bedo kriva edino le jaz. Kolega mi je svetoval pogovor na brezplačni številki klica v stiski. Napotili so me na CSD in tamkajšnji svetovalki sem povedala svojo zgodbo. A zgodilo se ni nič! Zopet sem poklicala brezplačno številko klic v sili in šele takrat izvedela za krizni center. Njihova svetovalka je uredila vse potrebno in v dveh dneh sem se lahko zatekla v krizni center. Čez mesec dni so me sprejeli v Varno hišo in tam sem ostala pol leta. Ves čas sem mrzlično iskala stanovanje in se naposled preselila na Notranjsko, skupaj z otrokoma. Po mesecu dni skupnega prebivanja v novem domu, so mi v spremstvu policije, brez predhodnega obvestila sredi ceste otroka odvzeli in odpeljali k rejnikom v Radovljico. Vzrok naj bi bil moja neprimernost za vzgojo. Zbrala sem toliko moči, da sem jih tolažila .“vse bo v redu ... za kratek čas morata s tema gospodoma.“ in se zraven spraševala kaj tako krutega sem naredila, da si nisem zaslužila niti možnosti, da dokažem kakšna mati sem. Dva meseca sem preživela v popolni prepovedi vseh stikov z njimi.

Od tega je že dve leti. Premaknilo se je le toliko, da me otroka lahko obiščeta vsak drugi vikend v mesecu. Poslovimo se v joku in tolažbi, da bomo kmalu spet skupaj in srce se mi trga, ko mi hčerka stiska roko v upanju, da ji tokrat pa le ne bom pobegnila. Sin pa vedno ponavlja, da noče nazaj, hoče ostati pri mami.

Borim se z inštitucijami, obiskala sem varuha človekovih pravic, udeležujem se posvetov na CSD, obiskujem psihoterapevta, da bi dokazala, da je to mati, ki je za svoje otroke pripravljena narediti vse, da je to mati, ki jih nestrpno čaka z ljubeznijo, ki jo tako močno potrebujejo. Sodišče pa le prelaga svojo odločitev in obravnavo ter odteguje dragoceni čas, ki ga ne bo nihče povrnil. Položena v milost in nemilost vsem inštitucijam in občutku nemoči, saj žrtev tukaj ni bila zaščitena, temveč še enkrat tepena.«

 Evo, to je ta sistemski sadizem, ki je kontaminiral že domala vse feminizirane inštitucije – od izobraževalnih, preko družinskih sodišč, do psihosocialnih služb. Tega latentnega ženskega sadizma je največ prav na CSDjih in tudi »Zavodih za brezposelne« (ZZRS), kjer domujejo najbolj eklatantne in množične moške simbolne kastracije (beri: »brez denarja = brez kurca«). Na družinskih sodišča pa se moška simbolna kastracija dogaja z največjim sadističnim užitkom – tam namreč domujejo in dominirajo najbolj falične »gospodarice odločanja« (o vsem).

In največji promotor ženskega latentnega sadizma je profeministična levica. Naloga moških levičarjev je, da ukrotijo svoje, v zavidanje penisa ujete, »moškinje«. To je njihova moralna dolžnost in njihovo poslanstvo. Jaz sam vsega pač ne zmorem – še posebej ne brez (vsaj) moralne pomoči.

Preberite še kalvarijo "prekmurskega dečka", ki je prav tako povezana z ženskim sadizmom: http://www.publishwall.si/roman.vodeb/post/214567/zenski-sadizem-in-prekmurski-decek

PS: Za tiste, ki bi radi zvedeli, kako moje smešenje feminizma izgleda v živo (z "razočarano gospodinjo" Lizo Kurtz Potrebuješ) - evo: ta teden/vikend gostujem v Grosupeljsekm Kongu in v Lukovici, 22.1. pa še v Pivki, 19.1. pa v ljubljanski Kavarni Union. Z "lepotico" Monico Bikinsky pa se te mesec obeta: 20.1. Zadvor (Sostro), 21.1. Ilirska Bistrica, 25.1. Kongo (Grosuplje) in 28.1. Ihan. VABLJENI! 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
mark
0
Feb 13, 2017
ne razumem dobro kje je krivda?
ali na CSD in da slabih staršev v sloveniji ni, ali na starših?
#3
Sponko
0
Jan 12, 2017
Zelo zelo skromna zbirka "fotk", ki se ponavljajo.

Sicer sem ogorčen, da sprašuješ za dovoljenje?
Najameš dvorano za drugačno kulturno vsebino in pripraviš "presenečenje večera".

Mediji, ki jih omenjaš so podvrženi mnenju lastnikov, ki pač niso zreli za prepoznavo zabavne vsebine, ki privlači tudi kupce njihovih umotvorov na drugih področjih.
#2
Roman Vodeb
2
Jan 12, 2017
"Razočarana gospodinja (Liza Kurtz Potrebuješ) psi seksologu" v Grosupeljsekm Kongu (v soboto) bo, predstava v Lukovici pa je odpovedana oz. prepovedana. Občina Lukovica v spregi s Cerkvijo/RKC mi je predstavo "cenzurirala" - je preveč seksualna - kljub temu, da je predstava zelo poučna, predvsem poučna.
#1
Roman Vodeb
Roman Vodeb
Objavil/a 2017-01-09 09:36:57 (Jan 09, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Zlival sem jezo na Twitterju
Tea Jarc na Kredarici
Anksioznost in hipnoza – 3. del
Tesnoba/tesnobnost (anksioznost) in nezavedno – 2. del
Tesnoba/tesnobnost (in nezavedno) – 1. del
WikiLažija
Agresivnost
Razočarana gospodinja Liza Kurtz Potrebuješ
Dijaški protesti, globe ...
Tožarjenje
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
ŠPORT
(19)
LGBT
(17)
ZZZDR
(13)
Freud
(10)
CSD
(6)
RAAM
(5)
geji
(4)
eu
(4)
1968
(4)
MOM
(3)
Film
(3)
FDV
(2)
WC
(2)
DUTB
(1)
sd
(1)
sex
(1)
oče
(1)
mati
(1)
NOB
(1)
SURS
(1)
RKC
(1)
tek
(1)
FSD
(1)
Jung
(1)
gurs
(1)
OKS
(1)
SKZP
(1)
ONA
(1)
FF
(1)
RTH
(1)
LMŠ
(1)
seks
(1)
self
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj