Članek
Vedno samo izgovori o nepredvidenih primerih zakonodaje...
Objavljeno Mar 13, 2015

Sprememba, da zakonska zveza ni več življenjska skupnost moža in žene kot doslej, prinaša številne pravne in družbene posledice, ki jih zakonodajalec ni predvidel. Zanima me, kaj je naš zakonodajalec sploh še dobrega predvidel, saj je pri nas vendar že vsak zakon zapisan nepopolno. Kakšni pravniki so pisali vse te zakone, da so vsi nepopolni, nerazumni in kako se jih je Ustavno sodišče sploh upalo potrditi, kaj niso bili v stanju presoditi, da zakon ni ustrezno napisan?

Vsi zakoni morajo biti zapisani tako, da je razumljivi vsakemu lajku in ne samo prepametnim našim pravnikom, ki pišejo zakone, po katerih naj bi se ravnali in jih spoštovali prav vsi državljani. Le ravnali in jih spoštovali!!! In kdo jih ima potem pravico razumeti, le pravnik in sodnik? Še ti se morajo zbrati in odločati z glasovanjem, koliko PROTI in koliko ZA, ko o nečem razsodijo. Če je zakon jaseno napisan, ne bi smelo biti nekega glasovanja pri razsodbah in odločanjih, kakor zakon zahteva, TAKO MORA BITI IN BASTA, je rekel Primorec.

Vedno sami izgovori okoli vseh napisanih zakonih. Usedite se že enkrat vsi naduti pravniki, povabite zraven preproste ljudi, ki vam bodo svetovali in povedali, kako si oni razlagajo zapisan zakon, da bo razumljiv. Spacejte že enkrat skupaj te zakone, ki bodo razumni in imeli svojo težo na razsodbo, pa kakršna koli že bila.

Čemu se je potrebno sedaj pogovarjati o referendumu, če že zakon dovolj jasno govori, da človekove pravice ne sodijo na referendum. Kaj se gredo ti klerofašistčne tolpe desnice in cerkveni naduteži, bo kdaj konec njihovega izsiljevanja na vseh področjih zakonodaje? Če pride do tega, da se ustavno sodišče odloči v korist desničarskih, domobranskih klerofašistov, kakor je to že v navadi in da se bo razpisal referendum, moramo tudi mi od DZ zahtevati neke spremembe, o pravilniku samega referenduma.

Da bi bil referendum izveden res na poštenem nivoju pravičnosti, bi moralo na referendumih glasovati več kot 50% volilno upravičenih Slovencev. Le tako bi lahko rekli, da je VEČINA proti oz. ZA. Ne pa, da pride glasovati 10% volivcev in je to že večina in večinska volja naroda, kar še zdaleč ni pravično do vseh državljanov. Po takem zakonu referenduma ni pravica in ne pravičnost na strani ljudstva!!!

zapis: romano r.

'VEDNO SAMO IZGOVORI O NEPREDVIDENIH PRIMERIH ZAKONODAJE...

Sprememba, da zakonska zveza ni več življenjska skupnost moža in žene kot doslej, prinaša številne pravne in družbene posledice, ki jih zakonodajalec ni predvidel.  Zanima me, kaj je naš zakonodajalec sploh še dobrega predvideval, saj je pri nas vendar že vsak zakon zapisan nepopolno. Kakšni pravniki so pisali vse te zakone, da so vsi nepopolni in nerazumni?  Vsi zakoni morajo biti zapisani tako, da je razumljivi vsakemu lajku in ne samo prepametnim našim pravnikom, ki pišejo zakone, po katerih naj bi se ravnali in spoštovali vsi državljani. Vedno sami izgovori okoli vseh pisanih zakonih. Usedite se že enkrat vsi naduti pravniki, povabite zraven preproste ljudi, ki vam bodo svetovali in povedali, kako si oni razlagajo zapisan zakon in že spacejte skupaj razumne zakone, ki bodo razumni in imeli svojo težo na razsodbo, pa kakršna koli že bila.

Čemu se je potrebno sedaj pogovarjati o referendumu, če zakon dovolj jasno govori, da človekove pravice ne sodijo na referendum. Kaj se gredo ti klerofašistčne tolpe desnice in cerkveni naduteži, bo kdaj konec njihovega izsiljevanja na vseh področjih zakonodaje? Če pride do tega, da se ustavno sodišče odloči v korist desničarskih, domobranskih klerofašistov, kakor je to že v navadi in da se bo razpisal referendum, moramo tudi mi od DZ zahtevati neke spremembe o pravilniku samega referenduma.   Da bi bil referendum izveden res na poštenem nivoju pravičnosti, bi moralo na referendumih glasovati več kot 50% volilno upravičenih Slovencev. Le tako bi lahko rekli, da je VEČINA proti oz. ZA. Ne pa da pride 10% volivcev glasovati in je to že večina naroda in večinska volja naroda, kar še zdaleč ni!!! 

zapis: romano r.'
·
·

ŠE VELIKO ZANIMIVIH PRISPEVKOV IN ZANIMIVIH KOMENTARJEV

PRIDRUŽI SE NAM IN KLIKNI NA POVEZAVO

https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/

Fotografija osebe Romano Rajkov.

KJE VAS ČEVELJ ŽULI  https://www.facebook.com/groups/1522147691378119/