Članek
APEL – Druga plat zgodbe pred katastrofo, na objavo G. Jelinčiča
Objavljeno Oct 10, 2015

V zadnjem času kroži po spletu pismo, ki ga ni napisal, ga je pa objavil G. Jelinčič, na teh straneh Publishwalla in si ga lahko preberete na njegovi strani. Poslano naj bi bilo našemu predsedniku in na vlado, kot opozorilni apel, našim vrlim politikom, kateri mirno in brez vsakih odvečnih skrbi, opazujejo in gledajo na vse te priseljene migrante.

Zanimiv apel v tem zapisu, čeprav me nič od vsega tega ne preseneča, vse to je napovedala že svetovno znana prerokovalka Vanga. Lepo je na v pisanju omenila, da bo Evropa prenaseljena z muslimani, prav ti pa naj bi kasneje zavzeli celo RIM.

Evropski politiki si očitno ne belijo glav zaradi tega množičnega priseljevanja migrantov, ki v močnih skupinah, kot tropi volkov rinejo proti Evropi. Res je tudi nekaj dejanskih pribežnikov z družinami, nihče pa se resno ne sprašuje, kako to, da je med njimi večino mladih fantov v najzrelejših letih, polnih moči in naboja.

Tudi sam nimam namena polemizirati o vseh posledicah, ki jih bomo še kako občutili tudi v Sloveniji, o tem naj skrbijo naši vrli politiki, saj jih zato vendar plačujemo, kajne? Vem kaj boste rekli, da skrbijo le za svoje riti in nič zgrešeno ne razmišljate.  

Slovenija je zelo ogrožena dežela, sedaj jih vse vleče naprej do obljubljene dežele Nemčije, ko pa jim bo tam življenje onemogočeno in ne bodo prav vsi toplo sprejeti, se bodo še kako radi vračali nazaj v Slovenijo in kaj nam sledi, pomislite vsaj malo!

Naša politika in novinarji molčijo o vsem tem problemu, kako dolgo jim bo še uspevalo nadzirati pravo resnico, ki je kristalno jasna in že predolgo v tajnosti. Je to pošteno do nas državljanov?

Še eden zanimiv komentar  G. ZvonkA Rešetko: nimam doktorata, nimam 7 stopnje...mislim pa, da sem dovolj razgledan, znam brskati po netu, iskati informacije jih povezovati in analizirati.....rezultat??...točno to kar je povedal nn autor...že pred 3-4 leti sem delil zanimiv video o islamizaciji evrope....v njem je vse razloženo, logično, podprto s podatki ( preverjeno)....ljudi to ne zanima...boli jih k.....raje gledajo kmetijo, bar, big brotherja, gostilna ima šefa in podobno....kaj se dogaja in resnost problematika pa jebe se jim.....OVCE....z vsemi aktivisti vmes....

https://www.youtube.com/watch?v=G3kLuFE5MmE